Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Nikad mi nece biti jasni ljudi koji traze dlaku u jajetu.
To sto mozes da stavis list papira pored ekrana je problem, a to sto iP ne smes da stavis u dzep da ti se ne bi savio sav nije????
Drakenzen,
ipak, ne svidja mi se to sa listom papira, mislim da zbog toga, nakon nekoliko meseci koriscenja, moze ispod zastitnog stakla na ekranu da udje sitna prasina.
Meni se samo isrkeno ne svidja taj minijaturni razmak jer mi se desilo da u toku dana prasina ili razne sitne mrvice se uvuku u taj deo i onda malo nervira....
Hahahha koji ste vi ludaci.
Ja mislim da niko ko razmislja na taj nacin ne treba da kupuje tako skupe stvari. Pa ljudi, zar cete robovati mobilnom telefonu
Ja ga danas dobio i mogu vam reci da je bas dobar.
Poz
nije to robovanje telefonu, nego vrednovanje svog novca, a posebno kad je svota oko 800e, to nikako nisu male pare. za te pare ne zelim da mi se prasina uvlaci ispod zastitnog stakla, hocu da telefon bude dobar i hardverski koliko i softverski.
ja mislim da to nece ici ispod stakla vec da je takva situacija samo zato sto je sve uklopljeno u metalni ram...ali opet je malo bzvz sto je tako,kao sto i na jednoj ivici ima problem sa naleganjem poklopca,kao da fabricki zabica ne hvata dotle i zavuces nokat bez problema...ne znam da li je neko obratio paznju na to...
@krle2727 Postoji video na youtube-u za taj problem. Covek je uzeo nov telefon i moze noz da stavi kod gornjeg desnog ugla cini mi se, kada okrene telefon na poklopac. Bas je malo glupo kako izgleda...
Pa jeste,ja nisam video to na yt nego uzivo jer burazer ima n4,ja sam jos na n3 i bas smo gledali taj detalj oko poklopca..malo bzvz deluje i te ostre ivice,ali ajde...sve u svemu telefon je zver sam po sebi ovo su neke sitnice koje nekog mogu da nerviraju a nekom su nebitne.
Pa iskreno, za ovu cenu ta "sitnica" moze tako da se razglavi vremenom, da moze ceo otvor da zvera otvoren. Jel si testirao mozda koliko je brzi od tvog N3? Ja sam na N2 trenutno i premisljam se dal uzeti N3 ili N4...
Po ovome sve što pišete, baš izgleda da je note3 kompletni i uredjaj , jer bas stvarno nema neku manu...
Daleko od toga da je note4 los fon, unapređen u odnosu na note3 po tim nekim opcijama itd...
Vojkan85, ako imaš kesa predji na note4...a ako bi da ti ostane keša, uzimaj note3 i uživaj ...
Ko sto rekoh razlika je ajd da kažem minimalna zbog tih dodatnih opcija i izrade...
vojkan85, ako imas para nemoj da razmisljas. Ako su ti pare problem onda note 3. Ili ako su ti bas jako pare problem furaj taj Note 2 dok se ne popravi situacija.
To ce vreme pokazati. Mozda im je losa serija pa isprave neke dodatne propuste ako ih bude bilo,a mozda ih boli uvo i iskuliraju sa nekim obrazlozenjem samo njima poznatim. Generalno, defekt postoji i to na jako skupom uredjaju za koji sami kaze da je najnapredniji Note do sada.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.