Kutijagreha thanks
Venom,nije bas tako druze.Ja imam slike sa Z2 i do ISO 800 pa su dobre a ove sto sam postavio iznad gore su ISO 400 i sasvim su ok,pogledaj.
Fora je da ti rucno podesis ISO.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
5700 samsung,slikano u Lazarici gde je jedan deo mostiju Kneza Lazara,tacnije vratni prsljen onde gde je zapravo i posecen,netrulezno telo nasega svetog Kneza se inace nalazi u njegovoj zaduzbini kod Cuprije,Manastir Ravanica
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M ma to sam i radio ali dz ako pri malom iso meni drhti ruka...
ali nema veze
evo je jedna od veceras sa iso 400
isao sam slikam komsiluk sas A77 i onda malo da se komsiluk sam slika...
Pa igraj se s podesavanjima i dobices super fotke.
Pogledaj ovu sliku od mene isto ISO 400 slikano na brzinu cak
Inace kad ima solidno osvetljenja bar najbolje je koristiti ISO 400
Auu da,ISO 200 je...ja se istripovao na neku drugu sliku
Testirao kameru na Z2 i definitivno bolje slike u 4:3 formatu,bice slika ovih dana.
Bolje su i sad po oblacnom
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.