iLuka, paradirajte u svoja cetiri zida hahaiLuka napisao:Brate, secsemo negde pa ga iscackaj, pozovemo i Layne-a... Vidis da smo ovde manjina, moramo da organizujemo paradu - apple pride
iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Re: iPhone 6
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Zovite obavezno..
A zvacemo i lobacevskog da mu konacno damo sva obrazlozenja ahahahah
A zvacemo i lobacevskog da mu konacno damo sva obrazlozenja ahahahah

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Hahahahahhaha... Tooo, Pride 
Elem, sto se M8 tice, meni je on sjajan uredjaj, naravno govorimo o WP verziji. S obzirom da je Android verzija hardverski identicna, ne bi me cudilo da neko jednom napravi dual-boot, pa ce HTC posle HD2 imati novi uber telefon.

Elem, sto se M8 tice, meni je on sjajan uredjaj, naravno govorimo o WP verziji. S obzirom da je Android verzija hardverski identicna, ne bi me cudilo da neko jednom napravi dual-boot, pa ce HTC posle HD2 imati novi uber telefon.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Morao sam ovaj link da postujem ovde, to je jače od mene
:-):-)
http://www.tarzanija.com/intervju-sa-pr ... om-ajfona/

http://www.tarzanija.com/intervju-sa-pr ... om-ajfona/
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
znemanja, posle ovog teksta mi glupo ponovo postaviti sliku hrane u temi Slike sa mobilnog telefona. 

Evo ovako, drugarica mi je u Americi, postoji realna sansa da mi uzme iphone 6 ako bude osetno jeftiniji tamo, pa me interesuje da li su simfree verzije za americko trziste iste kao i ove za evropsko? Da li ide standardna kartica u njih, tj da li mora nesto da se modifikuje ili mogu moju ovde karticu da secnem ako je nano ili kako to vec ide? Ako nije isto, koliko kosta da se ta modifikacija odradi? Takodje da mi ne treba onaj rsim ili tako nesto sto sam video ili cuo o tome ? Javice mi kad pogleda cenu, nije mi hitno da joj kazem odmah ili sutradan, ali nemam ni neki dug period da odlucim.
I jos nesto, da li tu garanciju mogu da ostvarim ovde ?
I jos nesto, da li tu garanciju mogu da ostvarim ovde ?
Garancija svuda, samo kod nas jos nema zvanicnog servisa...
Drugo, ako je telefon sim free, tj nije preko ugovora, onda je 650usd iliti 500eur... Kod nas su 650e...
Ako je uzet kao sim free, legalno, onda radi svuda u svetu, ne treba ti rsim itd itd...
Drugo, ako je telefon sim free, tj nije preko ugovora, onda je 650usd iliti 500eur... Kod nas su 650e...
Ako je uzet kao sim free, legalno, onda radi svuda u svetu, ne treba ti rsim itd itd...
Zar nije neka macola ovlasceni servis ? Tako sam procitao ovde na forumu.
Da da, simfree bi bio.
Jel ima tamo neka opcija onog povracaja PDV ?
Da da, simfree bi bio.
Jel ima tamo neka opcija onog povracaja PDV ?
Jos se ne zna ko ce zvanicno servisirati telefone kod nas i nasih operatera za ostale, kupljene preko verovatno kao i do sada... Oko pdv-a stvarno ne znam za USA...
Evo gledao sam na netu i izgleda nema povracaja iz USA, ali dobro opet je drasticno jeftinije tamo.
Pitanje je koliko nasi deru na tih 500e koje ce ona platiti taj telefon?! Mada ako joj nije cim, koliko god da bude jeftinije -dobro je 

Pa ne bi ga prijavila sigurno, otvori ga, stavi u dzep i nema sta da razmislja.
Jos jedno pitanje, kakve su fabricke slusalice iphone ? Kakav je kvalitet zvuka na njima? Kakav je kvalitet zvuka na iphone-u uopste?
Bicu malo dosadniji mozda, ali eto ukazala mi se prilika pa da je iskoristim ako je sve kako treba.
Inace sam planirao mozda da uzmem note 4 na 2-3 rate ali je on u startu skuplji 150 evra od 6ice sto bih je platio sad.
Sutra cu otici i do neke poslovnice da pogledam uzivo telefone i malo ih procackam.
Jos jedno pitanje, kakve su fabricke slusalice iphone ? Kakav je kvalitet zvuka na njima? Kakav je kvalitet zvuka na iphone-u uopste?
Bicu malo dosadniji mozda, ali eto ukazala mi se prilika pa da je iskoristim ako je sve kako treba.
Inace sam planirao mozda da uzmem note 4 na 2-3 rate ali je on u startu skuplji 150 evra od 6ice sto bih je platio sad.
Sutra cu otici i do neke poslovnice da pogledam uzivo telefone i malo ih procackam.
ja se, kao, razumem u muziku i primecujem dosta poboljsanja zvuka u odnosu na 5s... pricam za preko spikerfona... kada se poveze na kucni 5.1 sistem - zvuk je stvarno odlican... bas je dosta pojacan, zvuk je cist ali kao da je malo tisi u odnosu na 5s a pogotovu na iphone 5...
preko slusalica ne slusam muziku.
evo jednog poredjenja ako nekog zanima -

preko slusalica ne slusam muziku.
evo jednog poredjenja ako nekog zanima -

Pa to za spikerfon mi ne znaci mnogo, muziku dosta slusam preko slusalica, pogotovo kad idem na fax to je bar po 45-60 min po smeru. Nekako kao da mi je android dosadio, jedino sto bih eto kao voleo da probam je ta olovka na note, razmisljao sam o wp ali vidim da ga bas i ne hvale preterano, a iphone je sad zbog ove trenutne opcije odjednom iskocio kao opcija. Cak i da mi se ne svidi mogu sutra da ga prodam za istih tih 500 evra ( ako ne i vise ). Jedino mi je zao sto trenutno nemam jos tih 100 dolara preko da uzmem od 64gb.
Jos nesto, da li dolazi standardni punjac u ovom americkom pakovanju ili cu morati da kupim neki drugi ?
Jos nesto, da li dolazi standardni punjac u ovom americkom pakovanju ili cu morati da kupim neki drugi ?
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Punjač ćeš morati 100 posto da dokupiš,jer njihov standard nije isti kao evropski!
U bilo kom servisu ces naci nastavak za evropske uticnice, ja sam cesto kupovao, nemas problema sa tim... 

Koliko to kosta? Jel ima neko jos iphone 6, a da koristi slusalice ?
Kakva je kamera, gledao sam po yt review-e i svi je hvale, ali me interesuje i iz prve ruke?
I BATERIJAAAAA ... negde kazu SoT moze da se ocekuje 3-3,5h , sto je dosta malo, a negde kazu da lagano gura ceo dan?

Kakva je kamera, gledao sam po yt review-e i svi je hvale, ali me interesuje i iz prve ruke?
I BATERIJAAAAA ... negde kazu SoT moze da se ocekuje 3-3,5h , sto je dosta malo, a negde kazu da lagano gura ceo dan?
Predji malo po ovoj temi, pisano je vec o svim stvarima i licnim iskustvima 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ja na 5s imam sot 3.5 sata sve sa 3g i low reception.. Bolji je 6 sigurno.. Evo iLuka ce potvrditi
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Jeste bolja baterija na ip6... Ne nesto mnogo jaca ali primetno... Obzirom da je ekran veci, oseti se razlika...
Skidam ga sa punjaca oko 7-7:15h, taj ceo dan izgura, ostane oko 30-40% uvece... Nekad ga punim opet uvece a nekad ga stavim na avioncic i sutra dan izgura jos par sati...
Skidam ga sa punjaca oko 7-7:15h, taj ceo dan izgura, ostane oko 30-40% uvece... Nekad ga punim opet uvece a nekad ga stavim na avioncic i sutra dan izgura jos par sati...