Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ljudi, imam problem!!!!!
posle updejta softvera na V10l-220-05 mi ne rade SMS poruke. Ni fabrička aplikacija, niti bilo koja druga koju sam pokušao da instaliram. Jel je neko imao ovakav problem ili nije???
molim za pomoc
#zoreli To mi je bila poslednja opcija,
ali izgleda da samo tako neke stvari mogu da se srede.
U svakom slučaju hvala, uspeo sam.
Ali sada imam novo pitanje
Vidim da si uspeo da ubacis Loli Pop, jel to zvanicno stiglo ili si ga ti ubacivao mimo updejta, pošto ga VIP joč nije pustio.
Hvala...
Neverovatno koliko mi je samo ukidanje LG Health aplikacije ubrzalo telefon! Uz one sitne intervencije oko animacija, sad sve leti i nema štucanja ili seckanja. Sama aplikacija nije jela toliko RAMa, jer ni sada nemam značajno više, ali bitan je krajnji utisak.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ima neka LG fitness kao zasebna app. Ovaj LG health koliko znam samo uz G3, i isto ga nema nigde u listi aplikacija. Možeš ili da je dodaš na onaj LGjev dodatni homescreen ili je nema uopšte. Ima neki mod da bude dostupna preko prečice na homescreen, ali mislim da to zahteva root. U svakom slučaju, lepo odrađena aplikacija, ali meni ipak nije vredna tolikog štucanja telefona zbog nje. Bukvalno se preporodio telefon otkad sam je skinuo. Ipak ona non stop radi u pozadini i broji korake, i očigledno guši.
araphel, ROOT /Titanium Backup i smrzneš sav LG bloat koji ne koristiš ... G3 će ti poleteti posle toga .
A što je najbitnije ne treba ti ni custom recovery ... i apdejtuješ softver normalno (nije kao na Samsungu) .
Nosio sam nekih 6 meseci LG G2, kupio nov, nikada mu nista nisam menjao (ne racunam podesavanje animacija na 0.5).
Izuzetno sam zahtevan korisnik, i telefonom sam prezadovoljan u svakom pogledu, a pogotovo autonomijom baterije. Naime, radni dan mi pocinje u 7 ujutru, ceo dan ga intenzivno koristim, i lezem oko 1-2 ujutru i baterije mi uvek ostane 15-20%.
E sad, stigao novi model i ja resio da se častim, i kupim nov G3, 16 gb varijantu sa 2 gb rama. Uzmem, ispodesavam i pocnem da koristim. Razocarenje na samom startu - vidno sporiji od G2, lagovit, kao da ga guši nesto, fluidnost ni priblizno kao na G2... Nekako bih i preboleo sve to, ali razocarenje tek dolazi... BATERIJA! Isto kao i svakog dana, poceo sam da ga koristim oko 7, punom parom, sve sinhorinizacije popaljene, nonstop zakacen ili na wifi ili na mobile data, itd - stigao je na 15-20% u 17h popodne.
Istog momenta vratim G2! A i G3 mi je tu i sada razmisljam sta da radim... Čitam po netu, pa i ovde, i vidim da je G3 pun bloata koji ga usporava, i utice na battery life.
Poceo sam da razmisljam u smeru da mu omogucim root access, i instaliram aplikacije greenify, titanium backup itd, i uradim sto je u njihovoj moci.
Zanima me koliko cu realno dobiti time u performansama, i sto mi je najvaznije u AUTONOMIJI baterije?
Čekam odgovor od iskusne ekipe, a najvise od zorelija, jer vidim da covek ima iskustva sa ovim stvarima.
To je Cloudy 1.2 ROM potpuno isti kao stock 4.4.2 , Ubačen Rin Kernel doteran sa FauxClock , Greenify all apps , Titanium Backup koji je zamrzao LG bloat koji ne koristim... i još par tweakova .
Dakle ako hoćeš da ostaneš na stock ROM-u , ROOT-uj telefon / instaliraj Greenify , skala animacija na 0,5 , sa Titanium Backup zamrzni sve LG aplikacije koje nikad ne koristiš ... i videćeš osetnu razliku , vrlo jednostavno .
Ok. Jasno mi je sta radi Titanium Backup. Mozes li mi objasniti sta tacno radi Greenify, i sta se tacno desi sa aplikacijama koje tretiram sa Greenify?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.