Koliko vam traje baterija?
Re: Koliko vam traje baterija?
Ne znam,kaze da mu je bio uzasno spor.
A nista nije imao u telefonu,samo fejs,whatsapp,viber i neke novine tipa blic.
Totalno dumb korisnik.Mozda falican primerak
A nista nije imao u telefonu,samo fejs,whatsapp,viber i neke novine tipa blic.
Totalno dumb korisnik.Mozda falican primerak
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Znao sam da G2 drzi monstruozno bateriju, ali dok nisam video svojim ocima nije to bilo to.
Drug bio kod mene par dana..
Skinuli ga sa punjaca u 2 sata po podne, prosecno koriscen, samo 3G, sutradan skoro ceo dan aktivan, sve, sufrovanje, slikanja dosta, svakakvih aplikacija, samo smo uhvatili wifi na 15 min, sve ostalo 3G. I uvece kad smo krenuli na spavanje oko 12,1, ostalo 13% baterije, sot u tom trenutku nesto preko 6 ipo sati. Ja zabezeknut..
Sad kad vidim kako lizalica popravlja bateriju, krivo mi sto moj Optimus G nece dobiti, ali sta se ja zalim, jos ni na kit kat nisam presao
Drug bio kod mene par dana..
Skinuli ga sa punjaca u 2 sata po podne, prosecno koriscen, samo 3G, sutradan skoro ceo dan aktivan, sve, sufrovanje, slikanja dosta, svakakvih aplikacija, samo smo uhvatili wifi na 15 min, sve ostalo 3G. I uvece kad smo krenuli na spavanje oko 12,1, ostalo 13% baterije, sot u tom trenutku nesto preko 6 ipo sati. Ja zabezeknut..
Sad kad vidim kako lizalica popravlja bateriju, krivo mi sto moj Optimus G nece dobiti, ali sta se ja zalim, jos ni na kit kat nisam presao

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Kad izadje lizalica za G2,jos ako je lepo upakuju,sot ima da bude 7 sati ali da ga przis dobro 

2 dana normalnog korišćenja (ne dosađivanja i drndanja moba po ceo dan) postaje realnost.
Napredovao je Android, nema šta.
3h razgovora, 2h7m sot, 10-15 smsova mrzi me da brojim tačno, 10-15 Viber poruka, baterry saver on stalno.

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Battery saver je ono narandžasto?
A kad to isključiš? Koliko onda možeš da izvučeš?
A kad to isključiš? Koliko onda možeš da izvučeš?
Ne znam, manje sigurno, stalno mi je upaljen, sem kad se puni, tada se automatski gasi.
Na stendby ne troši ništa, ne znam kako.
Na stendby ne troši ništa, ne znam kako.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Jeste da napreduje android, ali pogledaj sa ove strane: g2 ima bateriju od 3k mAh.. Ip6 ima 1810 maH.. Ja sa ip6 imam 6 sati koriscenja, gde je sve popaljeno, od 3g, preko locationa, background app refresh blablabla.. 2g ima 7 sati, kako sam procitao u ovoj temi.. Ima veci ekran, to je tacno, ali i skoro duplo jacu bateriju..cvoruga napisao:2 dana normalnog korišćenja (ne dosađivanja i drndanja moba po ceo dan) postaje realnost.
Necu da ovaj moj post izazove lavinu postova ip vs android, ali kazem samo

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
6h usage i 7h screen on nikako nije isto.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma kakvi, nema prepucavanja, samo sto si zaboravio da navedes jednu bitnu stvar. Ti imas 6 sati USAGE a taj G2 ili S5 ili Z2 imaju 6-7 sati SOT. Razlika je sto u Usage ulazi SoT, ali i pozivi, muzika itd. Drugim recima, od 6 sati Usage koliko imas, mozda su 4 sata SoT a ostatak otpada na ostale potrosace. Dok je kod Androida to malo drugacije prikazano. Imas SoT, pa imas ostale aplikacije, pozive itd.
Bilo kako bilo, bitno je da se radi na autonomiji baterije na svim platformama.
Bilo kako bilo, bitno je da se radi na autonomiji baterije na svim platformama.
Ovo sto ti pises je usage,vreme upaljenog ekrana je nesto drugo.Layne_Staley napisao:
Jeste da napreduje android, ali pogledaj sa ove strane: g2 ima bateriju od 3k mAh.. Ip6 ima 1810 maH.. Ja sa ip6 imam 6 sati koriscenja, gde je sve popaljeno, od 3g, preko locationa, background app refresh blablabla.. 2g ima 7 sati, kako sam procitao u ovoj temi.. Ima veci ekran, to je tacno, ali i skoro duplo jacu bateriju..
Necu da ovaj moj post izazove lavinu postova ip vs android, ali kazem samo
Da vidim hoce li Iphone moci da izgura 10h+ upaljenog ekrana?
Mozda ali sa 3 punjenja.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Layne_Staley, a kad smo vršili transkaciju pričao si mi kako je Android bolji
.
Zezam se naravno.
Behemoth, daj sliku 10 sati.

Zezam se naravno.
Behemoth, daj sliku 10 sati.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Dobro, čovek nije hteo raspravu. Ono što je napisao je tačno, kolika batetija je na ip, vidno bolja od 5s traje na većem displeju. I jedan od najmoćnijih hardvera koji se nosi i pobeđuje sve gige i silne ram cifre memorije. Da se ne lažemo, tako je kako je.
Kacio sam vec 5 puta po forumu,listaj nazad
- Baraba
Tih 10 sati sigurno nije na 3G sa netom i sinhronizacojama i autoosvetljenjem. Ne očekuješ valjda takav rezultat sa 10 sati jbt.
Behemoth, ma de bre da listam ima 55 strana, daj link .
- Baraba
Re: Одг: Koliko vam traje baterija?
I šta je 10 sati ekrana. Ništa bar bez 10 dana:

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Moj usage je SOT... mozda mi je 1-2% usage-a mail, jer radim i kad koristim telefon, ja ga koristim.. Kada ne koristim, stoji sa strane... I gledam u usage statistic sta pise.. Tako da, ne brinite, znam tacno sta pricam.. Tolika baterija 3000mah na mom ip6 bi trajala 13 sati SOT (mog usage-a)... Pritom, ja pricam da imam sve ukljuceno i popaljeno, vi tu palite neke battery savere itd itd
p.s. kao sto rekoh necu da izazovem shit load of android vs iphone....
p.s. kao sto rekoh necu da izazovem shit load of android vs iphone....
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Nećeš da izazoveš shit load,a nisi upućen u to što pokušavaš da objasniš.
Pročitaj po guglu šta je screen on time a sta je usage na iosu, nemoj pričati napamet.Svaka sinhronizacija koja se odvija u pozadini nabija usage na iosu, tako da nije isto što i screen on time nikako.
Pročitaj po guglu šta je screen on time a sta je usage na iosu, nemoj pričati napamet.Svaka sinhronizacija koja se odvija u pozadini nabija usage na iosu, tako da nije isto što i screen on time nikako.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Chobby88, upucen sam ja vise nego sto ti mislis i sto bi ti mogao ikada da znas.. Ja imam znanje koje nije steceno citanjem clanaka sa interneta ili wikija, za razliku od tebe koji procita na internetu i misli da zna.. Nista u zivotu ne pricam napamet.. Ne kazem da sve znam (daleko od toga), pogresim, kao sto svako pogresi.. Znam kako funkcionise ios ili android bolje od skoro svakoga ovde, jer sam programirao za iste.. Tako da shhh..
Kada pise background activity, onda je to sinhronizacija koja se odvija u pozadini (pozadina - background). Ja pricam kako JA koristim telefon...
Ako si se ti nasao pogodjen mojim postom, imas problem neki...
p.s. Ovo sta sam napisao da necu da izazovem shit load, to znaci da necu da izazovem veliku offtopic raspravu zbog koje je ovaj forum u jendom trenutku poceo da lici na blog..
Kada pise background activity, onda je to sinhronizacija koja se odvija u pozadini (pozadina - background). Ja pricam kako JA koristim telefon...
Ako si se ti nasao pogodjen mojim postom, imas problem neki...
p.s. Ovo sta sam napisao da necu da izazovem shit load, to znaci da necu da izazovem veliku offtopic raspravu zbog koje je ovaj forum u jendom trenutku poceo da lici na blog..