Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Brigate, posle korišćenja WP sistema, šta veliš, da ili ne?
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Baraba, samo da te pitam... Da li si ikad neki od svojih telefona prodao? Da li je on prodao telefon zato sto mu nije valjao (citaj odgovarao) ili ga je prodao zato sto je htio da kupi nesto drugo, nije bitno... Ali sad vec postajes telepova produzena ruka!
majkon80, nadam se da ces pazariti nesto dobro
Jedva cekam da vidim sta ces da kupis 
majkon80, nadam se da ces pazariti nesto dobro

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Cvoruga,pa da ok je windows,ja zaista za ono sto meni treba nisam primetio da ima mane,sta znam,preporuka ko zeli malo da promeni android.Neces se zesnuti,bar sa spomenutim modelom,za ostale zaista ne znam,evo zvao sam kupca i pitao kakvi su utisci,kaze da je odusevljen inace je koristio android.
zavodnick brate veruj za taj novac sem s3 nemas sta bolje da uzmes,xperie soniji ne dolaze u obzir prvenstveno zbog lose kamere(po meni)mada sada to nije ni vazno,imam htc koji mi i vise nego dobro sluzi i n8 za utakmice kada idem i za tako neko zezanje,cak sam i na n8 instalirao viber,whats up,fejs i meni dovoljno,jos bi te zamolio ako imas na poruke da mi posaljes navigaciju za njega neku
mada moze i ova njegova sada ima mape i srbija da posluzi

zavodnick brate veruj za taj novac sem s3 nemas sta bolje da uzmes,xperie soniji ne dolaze u obzir prvenstveno zbog lose kamere(po meni)mada sada to nije ni vazno,imam htc koji mi i vise nego dobro sluzi i n8 za utakmice kada idem i za tako neko zezanje,cak sam i na n8 instalirao viber,whats up,fejs i meni dovoljno,jos bi te zamolio ako imas na poruke da mi posaljes navigaciju za njega neku

pa vidi ima po malo istine,sem sto ne mogu reci da ne valja,ali recimo prvenstveno sam korisnih htc tako da zaitsa skupljao mi je prasinuBaraba napisao:Da je valjao ti bi ga ostavio, prodao bi neki drugi

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Vidi, meni menjanje telefona dođe kao hobi. Mislim da to večina članova zna. Lično sam ti se sam javio na pp da ti pomognem u Bg da nađeš 1520, zvao sam nekoliko puta radnje za tebe, tražio ovde... To što meni nije legao wp, nema veze sa tobom ako se tebi sviđa, ali ne mogu da ne kažem šta meni smeta. To sam ja i moje korisničko iskustvo, korisničko, ne teorija ili sa pogledanih yt klipova. Trudim se da iznesem realno stanje stvari. Moj drugar Miodrag tu mnogo greši, da je uzeo nexus 5 ili još bolje 1+1 bio bi veći androidaš od svih nas. Telepa nešto posebno ne gotivim.zavodnick napisao:Baraba, samo da te pitam... Da li si ikad neki od svojih telefona prodao? Da li je on prodao telefon zato sto mu nije valjao (citaj odgovarao) ili ga je prodao zato sto je htio da kupi nesto drugo, nije bitno... Ali sad vec postajes telepova produzena ruka!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ti znas barem da ja Android necu uzeti u ruke, pa da je jedini OS na svetu. Sad je vec i stvar principa, kao i bandoglavosti 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
majkon80, hvala na info, merkam WP i ja
.

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Baraba, zahvalan sam ti na tome, ali moras da budes realan, a to nisi... Opet cemo da se upustimo u pricu da li je i sta je bolje, ali ne zelim da se ponavljam. Naime, opet cu da ponovim da je WP nov sistem i da mu treba "malo da se uhoda"... Zaista vise necu i ne mogu da komentarisem kako je nesto "trulo" i WP-u ( naravno da cu da kazem to TI NISI REKAO, ali aludiras na to,a opet ne znam da li si probao WP ).
Neki dan sam vidio kod drugara ovaj telefon i mogu reci da nije los... Nisam ga nesto dugo cackao, jer se nismo dugo vidjeli, pa onda mi bilo bezze da cackam po telefonu. Odnos cijena/kvalitet = odlicno!
Neki dan sam vidio kod drugara ovaj telefon i mogu reci da nije los... Nisam ga nesto dugo cackao, jer se nismo dugo vidjeli, pa onda mi bilo bezze da cackam po telefonu. Odnos cijena/kvalitet = odlicno!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Jeste nov igrač (nije baš ni nov ali ajde) ali nije cela ova priča oko modernih operativnih sistema tek u povoju pa da mu oprostimo, to treba ovako - pokupiš sve provereno dobro od konkurencije i dodaš svoje inovacije. A ne da probijaš davno probijen led.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Koj, ma Baraba tacno jedva ceka neku zalopojku od nekog za wp da i on odmah doda, eejjj znamo te al nema veze dobar si ti nece te menjamo. 

- Baraba
^ istina 
@zavodnick, kako bre nov? Imao sam 2005god. M$ mob na win OS, izašla 2004 god. Motorola mpx 200, sećam se odlično. Šta bre nov M$ na ovom polju!? To što su gasili verzije pa im davali nove nazive je baš da kažu da su novi. Dajte im šansu. Čekaj bre, znaš li koliko vremena prođe? 10 godina! Jedva ste se pomerili malo napred. Čekajte, strpite se još malo, mi smo još novi... da, od 2004. god igra M$ na ovom polju, 10 godina nov sistem? Treba biti realan o njihovom napretku (i ovo zavisi kako se uzme, ranije su imali vibracihu tokom celog poziva, sada su korak nazad). Čekaj, jesi li napisao da ne znaš da li sam probao wp? Ajmo redom od wp šta sam imao i koristio, 520, 1020 i 925. Da si pratio forum video bi. Odakle znam mane i prednosti wp? Wp mlad OS. Jeste, možda neće biti nov na punoletstvo sa 18 god.

@zavodnick, kako bre nov? Imao sam 2005god. M$ mob na win OS, izašla 2004 god. Motorola mpx 200, sećam se odlično. Šta bre nov M$ na ovom polju!? To što su gasili verzije pa im davali nove nazive je baš da kažu da su novi. Dajte im šansu. Čekaj bre, znaš li koliko vremena prođe? 10 godina! Jedva ste se pomerili malo napred. Čekajte, strpite se još malo, mi smo još novi... da, od 2004. god igra M$ na ovom polju, 10 godina nov sistem? Treba biti realan o njihovom napretku (i ovo zavisi kako se uzme, ranije su imali vibracihu tokom celog poziva, sada su korak nazad). Čekaj, jesi li napisao da ne znaš da li sam probao wp? Ajmo redom od wp šta sam imao i koristio, 520, 1020 i 925. Da si pratio forum video bi. Odakle znam mane i prednosti wp? Wp mlad OS. Jeste, možda neće biti nov na punoletstvo sa 18 god.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
istina je da je microsoft pravio te operativne sisteme,ali wp 8 je operativni sistem star dve ipo godine.
- Baraba
I? Zamisli audi izbaci nov model A10, jer gasi seriju A8. I brani se da mu je to nov model, nemaju iskustva.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
jeste,ali taj audi je zadrzao isti motor,a ovde je motor pravljen izpocetka...sto ce reci da wp 8 nema nista zajednicko sa predhodnim sem imena...
- Baraba
Motor je kao hardver na lumia, a softver koji kontroliše razne sisteme u upravlja vozilom je softver kao na lumia. Svakako, i da nije tako, ko bi kupio audi i da ceka dok ga ne srede, evo samo što nije softverski update, samo se strpite i vozite...
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ja mogu samo da kažem posle kupovine wp nikad više neću preći na bagodroid. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Baraba, opet ti pokusavas vestu zamenu teza... MS postoji kao firma odavno, ali wp postoji tek 4 god. WinMob pre toga je sasvim drugi proizvod. To ne znaci da MS nema iskustva na ovom polju, naprotiv, ali istovremeno imaju potpuno nov proizvod, koji je star 2 god (sept 2012). Sa te strane gledano, wp8 jeste novajlija. Nema nikakve veze cak ni sa wp7, a kamoli sa winmob.
Nadalje, tema je Lumia 73x, smatram da je u pitanju solidan uredjaj, dobrih performansi, gde je ldnos ulozeno/dobijeno fantazija.
Nadalje, tema je Lumia 73x, smatram da je u pitanju solidan uredjaj, dobrih performansi, gde je ldnos ulozeno/dobijeno fantazija.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Slazem se da je l730/5 jako dobar tel u svojoj kategoriji ispod 200€. Za srednji i nizi segmet telefona wp je zakon. Sto se tice flag ship modela tu androidi rade dosta dobro ali ti telefoni nisu dostupni svima, pogotovo kod nas u Srbiji. Ipak da bi Android lepo radio treba mu bar 2gb rama i neki S800 +
Androidi ispod 200€ su uglavnom krsevi i stalno baguju. Bas tu wp ima ptednost. I ko sa takvog androida predje na wp odusevljen je

Ne znam šta radite sa tim androidima kad imate toliko problema, ali LG L7, Samsung Galaxy Fame i Xperia J nisu reper dobrih uređaja. Ali sad već možeš uzeti mob sa Snapdragon 400 i GB ram-a sa 4.4 za 140 - 180 evra (od LG F70 do Xperia M2), tu su neki kompromisi (ekran, kamera) ali rade odlično. Jeste, lumia 735 ima hd i dobru kameru i odlična je kupovina, nema spora ali poenta je da nije istina da ti treba bar 2 gb ram-a i Snapdragon 800.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Svako ima svoje kriterijume. Meni ni jedan uredjaj koji ima 1gb rama i malo vise aplikacija ne radi kako treba. Pricam o Androidu naravno. Za pozive i sms dovoljno je i 256 rama
! Da se razumemo ja nisam protiv androida i rado bi posedovao Note4
Ali low end android samo cimanje i bagovanje

није тема,ал ја имам на 816 хтц 1.5 гига рама,господине друже како год,то ради перфектно брзо и глатко,а имам и на с3 1 гига такође исто,768 је мало рама,по мени минимум мора андроид да има 1 гига за процесор бар квад цоре и то је то