app file
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nebojša, jesi li probao ono što sam ti predložio u jednoj od prethodnih poruka? Probaj da se poigraš malo sa tim, mada, možda bi i mogao da asociraš slike sa drugim programom, ali mislim da to ne bi radilo kako treba. Psiloc-ov eFileMan ima mogućnost "open with", ali je pitanje da li je to trajno ili samo iz njega. 

● PRAVILA FORUMA ●
pronasao sam sta je problem,kada instaliram operu sa kojom moze da se produzi trajal verzija na 96 dana umesto da otvara slike u imagevieweru on ih sve baca na operu odnosno umesto slike mi se otvori opera aplikacija,sve je uredu kada reinstaliram tu operu sve se vrati na normalno medjutim ja nemam krekovanu operu tako da moram da koristim ovu verziju, sve u svemu trazi cu krek verziju pa kad je nadjem ovu cu reinstalirati i sve ce biti uredu
, hvala na pomoci u svakom slucaju