Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910S / SM-N910C )
svaka futrola udebljava telefon,a lepotu svakom futrolu daje upravo ta njegova "tananost"! zato su i možda najpraktičnije te futrole na vađenje,ali silikon i flip kover mu daju najbolju zaštitu! najbolja solucija je tanak providan silikon i folija na ekranu,cover su nepraktične i zbog fotografisanja između ostalog,a i razgovora i pisanja poruka!
- dachakragujevac80
- Expert
Nilkinove su medju najboljim na trzistu,ako ne i najbolje,i sto je najvaznije nisu preterano skupe! Ova bas mocno izgleda,samo ne znam kakav je telefon spreda u njoj? Ako mozes izbaci i tu sliku? 

- dachakragujevac80
- Expert
Pa sta znam,i ne izgleda lose,mada je tebi telefon beo,pa malo odudara,jos plus skriva metalne lajsne koje telefonu i daju taj premijum izgled! Nosi ga malo sa tim,jedno mesec,dva,da ne kazes posle kako si ga ogrebao a da ga nisi posteno ni probao,a posle skini (jedino ako mislis da ga kasnije dobro unovcis kao polovnog,onda ne diraj futrolu)! 
A i dobar ti je talj milje na stolu!

A i dobar ti je talj milje na stolu!

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Hahahahaha, milje je objasnio sve stvari
, sitan vez
. Nisam hteo belu da uzimam jer bi se aparat stopio sa maskom. Sta znam, malo sam opterecen time da aparat nema ni jedan zarez na sebi, ali za sada cu malo da se setam sa ovim oklopom, mada mislim da cu se jako brzo vratiti na silikon
.

- dachakragujevac80
- Expert
Milje je pobedio,hahahaha!
Imam i ja nilkinovu za lg,ali je flip kover sa aktivnim preklopom,stvarno deluje kvalitetno,ali je telefon preglomazan u njoj,tako da sam na kraju ipak uzeo silikonsku,koja za divno cudo mu odlicno stoji!

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
vojkan85, dobro izgleda i dobra je zaštita (za telefon). A milje, ima fleku na trećoj slici 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Zanimljiv test:
Link
Interesantno je kako u početku (prvo startovanje) iPhone brže pokreće aplikacije, ali u drugom krugu oba androida ga ostavljaju daleko iza sebe.
Link
Interesantno je kako u početku (prvo startovanje) iPhone brže pokreće aplikacije, ali u drugom krugu oba androida ga ostavljaju daleko iza sebe.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Baraba
Odličan test. Da su išli treći krug, kladio bih se na iphone. Mada bi ovde stavio ip6+, 6 mi nije ovde za poređenje, malen je 

- vojkan85
- Mobil manijak
Hahahaah, jeo se ajvar
. Jedina mana ovih maski je ta sto se donji i gornji deo koji su otvoreni jako brzo pohabaju kada se bade iz torbice

- dachakragujevac80
- Expert
Pssst,ne pominji da nosis torbicu na ovom forumu! Ovo je forum "Nosaca telefona u zadnjem dzepu"

- Baraba
Nosim torbicu leti, i baš me briga šta ko kaže. Zimi sve staje u jaknu/kaput. Ajvar kažete? Ccc 

Kolega i ja isto tako, veliki telefoni (5+ inca) su nezgodni za nosenje u dzepu. Ko to spominje ajvar, kajmak, slaninu i vrucu rakiju???

- vojkan85
- Mobil manijak
Ma nema sanse u zadnjem dzepu da ga nosim. Zaboravim se pa krenem da sednem sa telefonom u dzepu. Tako za malo N2 da skrckam. Da nisam ovoliko opterecen da telefon nema ni jednu crtu na sebi, nosio bih ga bez ikakve futrole, ovako mi je nekako silikon najbolje resenje, a i ne udebljava toliko sam aparat. A da je prelep u ruci bez icega, jeste.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Leti uvek torbica, bez razmisljanja. A u zadnjem dzepu drzim samo sitninu kad mi vrate kusur u Maxiju - ono, kad kupujem ajvar, kajmak i slaninu, pa odem kuci na vrucu rakiju.
A sto se tice testa sa linka koji je postavio m@c|-|oR, i ja bih pre stavio IP6+ nego IP6...

A sto se tice testa sa linka koji je postavio m@c|-|oR, i ja bih pre stavio IP6+ nego IP6...
Jel neko bio u prilica da koristi oba modela? ?
- vojkan85
- Mobil manijak
Ja sam imao priliku da uzmem u ruke 6-icu i uporedim je sa mojim N4. Da je brz kao munja jeste, ali svi znamo i zasto. Ovako, nista znacajno na njemu nije uradjeno. Neverovatno je koliko zadnja strana iPhone-a bezi iz ruku, ja nikada nisam drzao "nemirniji"aparat.
- dachakragujevac80
- Expert
Pa retko koji telefon bez futrole da ne beži iz ruke! Plus je šestica sva od metala i to je sasvim normalno! Zato sam ja uvek za neku futrolu preko,možda ne izgleda lepo u njoj,ali čuva glavu! Još plus ja mislim da na iphoneu i ne deluje toliko ružno jer je ionako "premršav" 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
dachakragujevac80, ali onda gubi onaj "smek" i premium osecaj u ruci. Sa futrolom na telefonu vise ne znas da li je alu ili najgora plastika u pitanju.
Nego, da ne idemo vise u off....
Nego, da ne idemo vise u off....