Bacicu sutra sa famozne terase dva tri poredjenja.. .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Držao upaljen displej na početnom ekranu, ugasio time out i povećao turn Off na max, kako bi samo kucao sot. Pa nemoguće da je 8h radio nešto na telefonu a u stavkama nema ni yt, fb, tapatalk, poruke, internet, itd. Već samo početni ekran i telefon u mirovanju.
Screen time out 5 min je namesteno,dosta sam koristio net za viber,chrome,tapatalk.
Zabole me bas za sot.
Moram da se složim sa lakijem, pa ovde samo od ovolikog vremena ima samo sot, vreme mirovanja i razgovora. Pa ja ne znam, sale kao da ima 3310 pa samo to i može da koristi.
Kada sam uzeo prvi android i počeo da obilazim ovu temu iskreno zabrinuo sam se, jer neki članovi dobijaju bolji rezultat nego moja N8ica.i kadq mi je kolega azimuth rekao da se ne brinem niti cimam, jer većina ovde postavlja neke rezultate koji nemaju veze sa normalnom upotrebom, vidim da je bio skroz upravu ...
Ne moze da izvuce da bi se prikazalo medju najvisim potrosacima.Pa ja muziku kad slusam 3 ipo sata ne dobijem vise od 3/4 % koriscenja baterije.
Ovde se tacno vidi,suncano vreme danas,kamera dosta radila,ekran na 90 posto osvetljenosti,i odma velika potrosnja ekrana. Sve kako treba da bude.
A kod saleta tu nesto debelo ne stima
U settings ne moze sve da se vidi sto se potrosnje tice,valjda ste naucili to.
Vidi se 10ak najvećih potrošača. A ako je tebi početni ekran i mirovanje veći potrošač od interneta, yt, fb, tapatalk itd, na 8h sot, to znači da si blejao na početnom ekranu jedno 6h od tih 8
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.