Baraba, ma to se ne vazi,preparirao si musicu,pa si je slikao do besvesti vidis da sirota i jezik ispustila salu na stranu,svaka cast
Sto se tice slike tvoje,ja sam vise za babinu domacu proizvodnju krilca velika kao glava u maceta
Baraba, hvala na ponudi. Ima jedan samo koji mene interesuje za 808PV i to zbog dobrog nosaca na koji bi mogao i neki bolji lens u teoriji da se stavi... To cu sam poruciti jednom prilikom....
Inace ti mikroskop-makro i ostale kineske riblje oci nesto mi nisu privlacni.... Slabo ja slikam bubamare i pcele, mada prija kad vidim slike ovde.....
Evo jedna sveza sa 808PV:
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Naranvo nije 10$ mnogo, nego razmisljam na koje sve modele moze da ide.Uzeo sam nexus 5 ali nesto nisam zadovoljan kamerom.Vec razmisljam da menjam za nesto bolje ali je ovako sve ostalo extra...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.