Ova 4.9.5 je izgleda poslednja koja valja...
Probao sam danas neku 4.10.x i nikako da se snađem. Ladno nema da čekaš da si pojedine teme pročitao
Inace, sve mi se čini da u sačuvati ovu verziju i neću raditi update na noviju...
Na ovoj što sam okačio se vidi. Sve je isto samo što vidiš malo više. Probaj pa javi utiske. Meni je zanimljiva, a imam i 4.9.5 u rezervi, ako baš prigusti
E jbg, pa kažem ti da sam koristio do malopre 4.9.5 i da se na ovoj što sam okačio vidi malo više. Ne moraš meni da veruješ, proveri sam.
Imam obe verzije, ako nekome treba neka se javi, ako nekim čudom ne može da skine sa marketa.
Ne, ne, probao sam obe, nego se komentar odnosio na kvakinu konstataciju da se na novim verzijama ne vidi šta je pročitano, a šta nije. Ova što si okačio verzija je detaljnija malo ali meni nepregledna, jednostavno treba vremena da se navikne čovek.
Imaš sa leve strane onu plavu traku koja ti označava da nije pročitana tema, kad pročitaš traka nestaje. Malo je truba što nije kao ranije da je tamnije i svetlije, ali šta je tu je...
Malopre mi se automatski ažurirao TT na 4.10.1 verziju i onako, šta znam, nije loša verzija ali mi malo teže ide navikavanje pa sam se vratio na Pro verziju 4.5.2. Videćemo kako će da se ponaša.
Odvratan mi je novi TT 4.10.x, sve mi je nesto mnogo veliki, nepregledan, mozda je dobar za neki phablet ali na mojih 4.7" je prenatrpano. Vracam se na 4.9.5...
U pravu si, deluje po malo nepregledno i prenatrpano, teško je za snalaženje posle ovih prethodnih verzija. Imam i 4.9.5 verziju skinutu u šteku, ako je nisi našao viči.
I meni je uradio tel sam novi update i odvratan je. Ovo je totalno nepregledno. Moracu da skinem neku stariju verziju jer u ovoj ne vidim nikakv smisao
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.