LG G2 ili SGS4 i9506
Re: LG G2 ili SGS4 i9506
Majkon je možda malo preterao, ali iskreno ako ti slike ne zauzimaju toliko prostora, onda može muzika, al pitanje je i to koliko muzika zauzima..
- Cinderella
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
- :: Huawei P8...
Preterao je mnogo. U svakom slucaju hocete da kazete da nije minus sto nema slot za karticu-i da vam je 12GB dovoljno,jer toliko je negde slobodno. LG G2 po meni ima smisla samo u verziji od 32GB.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
+1
Ni meni nije jasno zasto pojedini proizvodjaci izbacuju slot za memorijsku karticu. 16GB je mozda ranije bilo dovoljno, ali sada kada je cena memorijskih kartica smesno mala, nedostatak slota za istu smatram ozbiljnom manom uredjaja.
Ni meni nije jasno zasto pojedini proizvodjaci izbacuju slot za memorijsku karticu. 16GB je mozda ranije bilo dovoljno, ali sada kada je cena memorijskih kartica smesno mala, nedostatak slota za istu smatram ozbiljnom manom uredjaja.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
majkon80 napisao:pa dobro ti si zensko,vama samo 14 giga ode na slike poziranja u wc sa napucenim ustima

S4 master of the universe

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Svako ima svoje potrebe. Nekom je stvarno malo 16gb ko ima brdo muzike ili klipova, jos ako hoce da ubaci neki film onda je premalo. Ali sa druge strane ako nekom ne treba vise od par gb za muziku i ne gleda filmove onda stvarno moze da zavrsi posao. Za slike ako ponestane memorije tu je drow box. Da ima slot za mem karticu svakao da bi sve probleme resilo i veliki je minus lg-ja sto to izostavlja. Ako moze da se nadje 32gb varijanta svakako je bolja opcija. Mora malo da odbranim devojku da je ne napadate da je glupa selfusa
Ima i normalnih nisu sve one sto se slikaju gole po kupatilima i stavćjaju slike na drustvene mreze...

- Cinderella
- Redovni učesnik
Hvala rock.
Ja sam verovatno potpuno out,ali ne razumem tu pomamu za selfiima.
Ja zbog posla vala dosta koristim kameru,sto za slikanje,sto za snimke.
Generalno i sama planiram da uzmem G2,ovih dana,ali u verziji od 32 giga.
Jednostavno znam da bih kad-tad zazalila da uzmem ovaj od 16,pa da posle kukam za prostorom.

Jednostavno znam da bih kad-tad zazalila da uzmem ovaj od 16,pa da posle kukam za prostorom.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Cinderella, postoji i usb otg kabal,na koji nakacis fles i uzivas onda
male je velicine,tako da ne smeta puno.
Uzmi G2,da budu ovde dve forumasice koje imaju G2

Uzmi G2,da budu ovde dve forumasice koje imaju G2

da pogodim?imas kuci plisanog medu,sa kojim ces se slikati sa g2?Cinderella napisao:Hvala rock.![]()

- Cinderella
- Redovni učesnik
Ma ok majkon,ali nisam taj tip devojke.
Inace ne planiram da slikam sebe uopste,mozda plidanog medu samo,posto on vec ne moze sam da opali selfie
Inace ne planiram da slikam sebe uopste,mozda plidanog medu samo,posto on vec ne moze sam da opali selfie

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
- Cinderella
- Redovni učesnik
Savrseno
Moracu i ja da slikam koju kada ga uzmem.
Mada ako ga ne budem cackala nece mu biti tako dobra slika 

Moracu i ja da slikam koju kada ga uzmem.

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Za to cackanje javi se meni,sredicemo to u tren oka 

- Cinderella
- Redovni učesnik
Hvala.
Mada imala sam prilike pre par dana da uporedim neke slike sa G2(nesredjenog) i S4. Iskreno pa uopste nije G2 inferioran u odnosu na S4. Slike su im iskreno priblizne po kvalitetu,mozda za neku malu nijansu na S4.

Mada imala sam prilike pre par dana da uporedim neke slike sa G2(nesredjenog) i S4. Iskreno pa uopste nije G2 inferioran u odnosu na S4. Slike su im iskreno priblizne po kvalitetu,mozda za neku malu nijansu na S4.
- AgentCooper
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 14. Dec 2014. 19:43
Pa zavisi i koju verziju fabrickog roma ima taj G2, sa svakom novom verzijom poboljsavaju sve pa i kameru. Na modifikovanim romovima imas 4k snimanje, koje meni nedostaje na originalnom romu, a koje S4 nikada nece dobiti jer nema hardwear za to. Snimci jako lepo izgledaju u 4k.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: LG G2 ili SGS4 i9506
Uh sto bih voleo da sa lollipopom srede kameru na G2. 

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Bilo bi sramota da ne srede, čemu onda update. Mada sačekajmo da lollipop stigne na S4 pa ćemo tada odmeriti snage [emoji3]
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Samo da poprave kameru na g2 sa lizalicom....pa da bude kompletan telefon. Ono tipa kupi i vozi. Ovo je sad sranje...ebo ti fixeve i ostala sranja.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
- AgentCooper
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 14. Dec 2014. 19:43
Kamera nije da nije sranje nego je medju najboljim kamerama sa 13 mpx na smartphono-vima. To da je sranje zele da predstave Sljamsung-ovci. Naime, vec sam rekao kako sam sa stock kamerom napravio mnogo bolje slike u mraku od druga koji ima Note 3. Pa iako cekam sekundu ili 2 duze od Samsunga da napravi sliku kad je slabo osvetljenje ne marim jer napravi bolju.
Ustvari oni, korisnici Samsunga su navikli uglavnom zbog ekrana da gledaju slike na kojima ima pojacane zasicenosti boja-saturation. Recimo kod njih bi ova poslednja slika sa medom bila takva da mu je dzemper drecavo narandzast. I priznajem, to je lepo za oko, deluje da su boje jako zive, jarke, kao iscrtane. Samo imaju jedan problem, ne odgovaraju realnoj slici koju mi vidimo kada uzivo posmatramo taj predmet. Ja to njima stalno govorim. Pogledaj boju toga i toga, pogotovo jarke boje. Da li je ti dozivljavas da je to stvarno tako jarka boja. Naravno iskren ce reci "ne".
A ova slika makro sa cvetom ispred crkve je toliko lepa da sam je sada skinuo i postavio za pozadinu...
Ustvari oni, korisnici Samsunga su navikli uglavnom zbog ekrana da gledaju slike na kojima ima pojacane zasicenosti boja-saturation. Recimo kod njih bi ova poslednja slika sa medom bila takva da mu je dzemper drecavo narandzast. I priznajem, to je lepo za oko, deluje da su boje jako zive, jarke, kao iscrtane. Samo imaju jedan problem, ne odgovaraju realnoj slici koju mi vidimo kada uzivo posmatramo taj predmet. Ja to njima stalno govorim. Pogledaj boju toga i toga, pogotovo jarke boje. Da li je ti dozivljavas da je to stvarno tako jarka boja. Naravno iskren ce reci "ne".
A ova slika makro sa cvetom ispred crkve je toliko lepa da sam je sada skinuo i postavio za pozadinu...
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
AgentCooper,nemoj da krades moja autorska prava 
Salim se druze moj,uzivaj u desktop-u

Salim se druze moj,uzivaj u desktop-u