LG G3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: LG G3
Pa verovatno sad cekaju da isprave te navodne bagove (mada ja nesto nisam primetio da ih ima,bar na mom uredjaju),a onda i nama koji smo vec dobili update posalju nadogradnju!
Jedini bug koji sam ja primetio je da kad se klikne na neke od notifikacija iz fioke, hoće da se desi da se Home restartuje i izbaci poruku da je nažalost morao da se zaustavi. Ali ovo mi se dešavalo jako retko, toliko da ne mogu da provalim koja notifikacija to uzrokuje.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ljudi se žale na pregrevanje, fc tu i tamo, po neki restart, problem sa defaultnim aplikacijama i sl.
Nemaju svi sve probleme, ima i onih koji nemaju nijedan, ali eto, ima ih pa su zaustavili apdejt. Ruku na srce, i bolje tako nego da neko ima gotovo neupotrebljiv telefon.
Nemaju svi sve probleme, ima i onih koji nemaju nijedan, ali eto, ima ih pa su zaustavili apdejt. Ruku na srce, i bolje tako nego da neko ima gotovo neupotrebljiv telefon.
- dachakragujevac80
- Expert
@araphel,e da,to se i meni desilo jedno,dva puta,ali nista strasno! I sto kaze @azimuth bolje i da zaustave update nego da svi dobiju skart,a onda lepo posalju kako treba i nama koji smo ga vec instalorali ispravke!
Slažem se. Bilo je i za očekivati da će biti problema kad tako žure da izbace update. Jednostavno se ne može baš sve istestirati. Ja za sada drugih problema nemam. Niti se pregreva niti restartuje. Eto, imao sam taj bug sa Home jedno tri puta za ovih par dana, malo iznervira ali nije strašno. Srediće se i to.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa da, mi na S5 smo imali problem sa fb aplikacijom. Sad posle ovog drugog apdejta je i to proradilo normalno.
Ali sve je to ništa spram onoga kako je na Nexus 5. E to je muka, telefon koji bi trebao da radi bez ikakvih problema zapravo radi Bože sačuvaj.
Ali sve je to ništa spram onoga kako je na Nexus 5. E to je muka, telefon koji bi trebao da radi bez ikakvih problema zapravo radi Bože sačuvaj.
- dachakragujevac80
- Expert
Nakon par dana sa Lizalicom,mogu reci da je telefon prividno brzi (tako mi se bar cini),ali i da je baterija gotovo ista,ako ne i gora!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Za bateriju, pisao sam x puta. Isprazni do kraja, stavi na punjač (kada se napuni par % ti upali fon) i puni do kraja dok se ne napuni, skini i koristi dok se ne isprazni bez dopunjavanja. Ponovi 2 puta.
- dachakragujevac80
- Expert
Ok,ajde da probamo!
Nadam se da će da pomogne,mada sa mojim korišćenjem,teško! Ali opet ja mislim da je baš malo da traje od ujutru od 8,9 do uveče oko 23h! 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
dachakragujevac80, sa novim sistemom uvek mora da prođe par ciklusa punjenja i pražnjenja baterije + da se sistem slegne / indeksira kako treba ...
Inače Lollipop za sada radi bez zamerke , ultra brz sistem , sve aplikacije rade besprekorno na 5.0 ... za sada sve OK
Inače Lollipop za sada radi bez zamerke , ultra brz sistem , sve aplikacije rade besprekorno na 5.0 ... za sada sve OK

16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Sacekaj jos koji dan. Mts je povukao update kako bi se sredili neki bagovi i pustili bolju verziju. Strpi se malo
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
zeronie, XDA može da ti pomogne ... mnogo , probaš Cloudy 2.0 Lollipop i ako ti se ne sviđa kako izgleda i radi 5.0 na G3 , flešneš stock ROM (KDZ) ... veoma je jednostavno .
Kažem to zbog toga što na G3 možeš da se vratiš sa 5.0 na 4.4.2 , uradiš ROOT i UNROOT , Custom ROM pa na fabrički (Stock) bez problema , ali kad jednom dobiješ OTA i apdejtuješ na Lollipop onda nema ni ROOT-a a ni vraćanja nazad
Kažem to zbog toga što na G3 možeš da se vratiš sa 5.0 na 4.4.2 , uradiš ROOT i UNROOT , Custom ROM pa na fabrički (Stock) bez problema , ali kad jednom dobiješ OTA i apdejtuješ na Lollipop onda nema ni ROOT-a a ni vraćanja nazad

16 godina na forumu MOBILNISVET
- dachakragujevac80
- Expert
hahahaha,zoreli,ja samo dok sam citao tvoj post,zbunio sam se totalno,a kamoli kad bi nesto poceo da butujem,rutujem... 
elem,da li je to do updeta,ali da li se sad ovo aplikacije mnogo cesce azuriraju ili je naisao samo tako neki period? Doduse,pre se znalo da na apk-u azuriram aplikaciju,pa mi tek nakon nekoliko dana prodavnica ponudi svoj update,a sada mislim da je skoro u istom trenutku!
i jos jedna korisna stvar updata,sada kada se puni telefon na zakljucanom ekranu prikazuje tacno preostalo vreme do napunjenosti telefona!

elem,da li je to do updeta,ali da li se sad ovo aplikacije mnogo cesce azuriraju ili je naisao samo tako neki period? Doduse,pre se znalo da na apk-u azuriram aplikaciju,pa mi tek nakon nekoliko dana prodavnica ponudi svoj update,a sada mislim da je skoro u istom trenutku!
i jos jedna korisna stvar updata,sada kada se puni telefon na zakljucanom ekranu prikazuje tacno preostalo vreme do napunjenosti telefona!
LG G3 ili LG G3 S D722
Osetna razlika u novcu izmedju ova dva, pa me zanima: da li ce ovaj drugi raditi smooth i sve to, s obzirom na to da ima 1gb rama i 1.2gh mu je procesor? 16gb i jedan i drugi,da. Planirah da mozda uzmem ovo jer mi telefon stvarno lepo izgleda(: I da, nisam neki fanatik sto se tice aplikacija i svega toga, a ni kamera od 8 naspram 13mp me ne muci, tako da je to to. Koristio bih osnovnu opremu (wapp, viber, skajp), eventualno neka igrica i to je to. Vredi li uzimati ovu drugu jeftiniju varijantu ili mu to dodje bacanje para spram ove jace price?
I da, druga varijanta mi se vise dopada zbog velicine(:
Osetna razlika u novcu izmedju ova dva, pa me zanima: da li ce ovaj drugi raditi smooth i sve to, s obzirom na to da ima 1gb rama i 1.2gh mu je procesor? 16gb i jedan i drugi,da. Planirah da mozda uzmem ovo jer mi telefon stvarno lepo izgleda(: I da, nisam neki fanatik sto se tice aplikacija i svega toga, a ni kamera od 8 naspram 13mp me ne muci, tako da je to to. Koristio bih osnovnu opremu (wapp, viber, skajp), eventualno neka igrica i to je to. Vredi li uzimati ovu drugu jeftiniju varijantu ili mu to dodje bacanje para spram ove jace price?

I da, druga varijanta mi se vise dopada zbog velicine(:
- dachakragujevac80
- Expert
Pa ako nisi neki "zaludjenik" za telefonima,onda zasto da ne,ali ja bas i nisam neko ko je kompententan da ti o tome prica,jer sam oduvek voleo da u ruci imam samo full verzije!