Samsung Note4 ili Sony Z3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Re: Samsung Note4 ili Sony Z3?

Post od majkon80 »

Azimuth, u redu brate,ne znam dal mogu da objasnim,nekako postajes rob njegov,treba on tebe da sluzi a ne ti njega,za svakodnevnu upotrebu zamisli treba ti dve ruke,olovka i u drugoj telefon,dobro da ne preterujemo,ti kako ih zoves dump telefoni su prevazidjeni ne mislim da su oni alternativa,ali nekako znam po mom htc koji mi je bas za neke situacije prevelik,a zamisli ovo plus ovoka,nadam se da me razumes

1808
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
:: Smartphone

Post od 1808 »

kutijagreha napisao:....takav telefon ne postoji.
Postoji, samo što onda tvoj favorit (Lenovo Vibe Z2 Pro) tu onda nema šta da traži, jer nema dobar deo tih mogućnosti. Pitanje je samo da li nekome sve te mogućnosti znače nešto ili mu (kao tebi) nisu potrebne.
Evo ti link uporednog prikaza pa pogledaj sam.... http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6434

Dakle, nemoj da izmišljamo toplu vodu i filozofiramo oko stvari koje su jasne.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

1808,nadji mi onda telefon koji ima najbolju bateriju cija kamera nema premca u svetu androida,ciji zvuk nadmasuje htc seriju,ciji osecaj u ruci je bolji od cele iphone serije?
Ako mi nadjes,veruj da cu danas,kolko sutra vec taj telefon da narucim

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

@Adams dobro snimak, i na nekim drugim modelima snimak bude bolji od 808. Ali kao što kažeš, slika je primarno oružje 808ice. Kažem, to je šta sam čitao da se komentariše, deluje mi nerealno jer ako 808 koja ima samo kameru (da tako kažem) i danas košta 290e nova, koliko bi onda koštao model iz Note serije sa takvom kamerom, identičnom onoj na 808.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Da se mi razumijemo...savrsen telefon ne postoji iz prostog razloga sto proizvodjaci to nece. Zasto bi on napravio telefon kojim ce korisnik biti zadovoljan godinama .... pa valja im prodati narednu seriju.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Jos dugi niz godina ce proci,808-ica ce davati casove svim pametnim telefonima

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

@mazzy tačno tako. Tako je u mnogim granama privrede, ne samo u tehnici. To je taj kapitalizam i maksimizacija profita :D

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Re: Одг: Samsung Note4 ili Sony Z3?

Post od kutijagreha »

mazzy napisao:Da se mi razumijemo...savrsen telefon ne postoji iz prostog razloga sto proizvodjaci to nece. Zasto bi on napravio telefon kojim ce korisnik biti zadovoljan godinama .... pa valja im prodati narednu seriju.
+1

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

postoji savrsen telefon ali nije moderan 8)

Slika

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Slazem se da ne postoji savrsen telefon
Sve je stvar izbora i licne procene,sta ti treba,sta ne
Realno pola stvari ti ne treba u realnom koriscenju(sto ne znaci da ih ne treba imati,ali nisu primarne)
Postajemo pomalo robovi telefona i odredjenih brendova,hteli mi ti priznati ili ne
U svakom slucaju brdo mogucnisti koje ti pruzaju koristi mizda 0,1% ljudi u Srbiji ,sto zbog toga sto mnogi servisi ne postoje ovde,sto zbog poprilicne tehnoloske zatucanisti ljudi
Odavno je telefon izgubio pravu svrhu i postao statusni simbol a ako ne to,onda je varijanta,moze mi se,zasto da ne kupim
U svakom slucaju glasam za Z3 jer je jeftiniji a ti nisi napredni korisnik i mislim da ti N4 apsolutno ne treba
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Tako je kvaka. Decko nije napredan korisnik. To sam shvatio kada je rekao pa z3 ima kameru od 20mpx,kako to nije bolje od n4 sto ima 16. Time je sve receno.
Bolji ti druze uzmi onda s5,ostatak novca sacuvaj,ili potrosi na neko lepo mesto za novogodisnje praznike,i bog da te vidi. Osim ako nisi decko kojem je statusni simbol (citaj telefon) najbitniji

1808
Expert
Expert

Post od 1808 »

kutijagreha napisao:1808,nadji mi onda telefon koji ima najbolju......
Opet ti o svojim prioritetima i zahtevima u temi gde drugi član traži savet za sebe i kupovinu svog uređaja.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

kutijagreha napisao:. To sam shvatio kada je rekao pa z3 ima kameru od 20mpx,kako to nije bolje od n4 sto ima 16. Time je sve receno.
Imam canon a 520 od 4mpx,da se nacrtaju na crtu svi danas pa i 808 ne mogu da pridju kvalitetu,a kada je izaso iha ha

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

1808 napisao: Opet ti o svojim prioritetima i zahtevima u temi gde drugi član traži savet za sebe i kupovinu svog uređaja.
Ja sam mu rekao ako mu je baterija bitna sta da uzme. Posle si ti sve ostalo naveo sto je moguce.
Meni,pa i ostalim clanovima na forumu,ako je nesto bitno,zelim da to u tom trenutku bude i najbolje sto postoji,jer ja dajem novac za to.
A to sto si ti naveo,i da bude najbolje,to ne postoji. Takav si i odgovor dobio,ne samo od mene,vec i od drugih clanova. Pozdrav ;)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

majkon80, apsurdno je reci da je nesto glupo ili nepotrebno ako tebi, meni ili kome vec to ne treba a nekom drugom savrseno odgovara.
Ne nosis u jednoj ruci telefon a u drugoj olovku. Olovka sluzi za mnogo kompleksinije stvari od poziva, poruka i njima slicnih osnovnih radnji. Sa takvim sitnicama, konkretno meni, telefon olaksava posao i svakodnevnicu. Drugim recima, telefon sluzi meni a ne ja njemu. Tu je osnovna razlika izmedju korisnika, nekome je potrebna olovka, nekome 808 i njegova kamera, nekome je primaran zvuk itd itd. Svako bira sebi telefon spram svojih potreba i kriterijuma. To je sustina price.
Vidis kako Miodrage kaze, BT je sranje jer njemu ne treba. Widgeti? Glupost nevidjena, jer njemu ne treba :P

1808
Expert
Expert

Post od 1808 »

kutijagreha napisao:...A to sto si ti naveo,i da bude najbolje,....
Ajde mi pronađi gde sam to naveo da bude najbolje. Samo citiraj,... nemoj ti da prepričavaš šta sam ja naveo. :blinky:

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ne diraj Miodrage android carobnjaka ,wp mu je samo maska
Ko zna pod kojim se nikom nalazi po raznim android forumima i uz svoj android telefon kucka li kucka i komentarise
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Rekao sam ti. Meni ako je nesto bitno,zelim da to bude najbolje. Takvo je misljenje kod svih clanova na forumu.
A decko je pitao samo za kameru i bateriju. Drugo nije pomenuo da mu je bitno. Za bateriju sam mu rekao da je bolje z3 (najj android baterija) da uzme,za kameru n4.

1808
Expert
Expert

Post od 1808 »

kutijagreha napisao:...Meni ako je nesto bitno,zelim da to bude najbolje.
Onda lepo otvoriš svoju temu i pričamo o tome šta je TEBI bitno.

Ako ovde već drugi član traži savet za sebe, sasvim je logično da ON ima neke svoje kriterijume. Ko hoće da mu pomogne, neka mu lepo obrazloži sav potencijal tih uređaja (bez potenciranja ličnih prioriteta), pa neka čovek sam odluči.

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Onda neka se lepo izjasni sta mu je pored kamere bitno. Tako cemo ustanoviti sta da uzme.

Odgovori