Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
da ne zna ko sta znaci boot to bootloader?
ja ocu dosadan ovaj lollipop, ovi diveloperi jos nista oko njega nisu zavrsili pa eto, na kit kat mogu da cackam svasta nesto da doradjuem
Nema sta, isto je kao i upgrade, samo sto stavlja stariji rom. E sad, da ne bi bilo sve tako lako, poceli su da ogranicavaju to igranje. U pocetku je mogao downgrade sa 5.0 na 4.4.2, ali ne znam da li moze jos uvek. Ako vise ne moze, onda ce brikovati telefon, pa ce morati u servis i da placa svoje greske.
Azimuth,zbog toga mi se ne svidja Samsung.
Sta ako se meni primera radi ne svidi 5.0,a svidi mi se 4.4.2
Gde je ta sloboda korisniku da bira koji zeli sistem?
Moze da se vrati sve,i pored knoxa i tih gluposti.
Samo treba malo zivaca i znanja,sve moze.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Imas slobodu sa prvim apdejtom, ali ako radis i naredne, pa negde je logicno da se neces vracati bas toliko daleko.
Za ovo ostalo se slazem, nisu morali da ogranicavaju, ali eto jesu jbg. Ni meni se to ne svidja
Inace knox nece okinuti sve gok se igras sa oficijalnim romovima i rikaverijem, ali stavis neki drugi ode knox u majcinu.
Ja odradio, ko zeli moze da proba
ovako 1. rikaveri
2. factory reset
3.direktno odatle u download mode
4.flesh preko odina
5.i sam se upali (meni se nije upalio vec zaglavio, pa sam opet flesh odradio na svoju ruku i uspjelo je)
Danas mi se opet desilo da je jednostavno "zaglavio" i ni makac, jedno 10-tak sekundi (koje su bile kao večnost ). Počinje opasno da me iritira. I to sve većinom kada završim razgovor
Čudo meni nije ni jednom nije zakucao. A dušu sam mu vadio juče i danas na poslu. Navigacija po 2-3 sata, dosta poziva (sat do dva sata), dosta fotkanja i vibera.
Here moram da pohvalim, odlična, spasila me par puta.
Ne znam sta ću. Imaću valjda strpljenja da sačekam sledeću update i da se nadam poboljšanju. Mislim da se još gore ponaša od kada sam mu ponovo uradila full wipe (factory reset) iz rekoverija
Ni ja nemam nikakvih problema. Ne znam šta može tebi da zadaje glavobolju.
Ako ništa drugo, eno se neko vratio na 4.4.2 pa možeš i ti pokušati...ako ti je na njemu radio lepo.
Ma sve ide automatski jedini posao je prijavljivanje svih acc opet.
Trenutno je dosta stabilniji 4.4 ko nije prešao na 5.0 neka čeka 5.0.1 dok ne ispeglaju ove sitnice.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.