Apolo: skini mmuzu u fon
WP 8.1 - generalna diskusija
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
9r94, nema, jer na WP bas i ne mozes da se zezas sas fileovi i folderi kako ti zelis. Ima neka aplikacija, mislim da se zove private lock uz pomocu koje mozes druge apps da zakljucas (recimo file manager). Sto se slika tice, imas private, i jos neki lock app koji isto ovo rade za slike.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
E super, hvala ti Miodraže, to mi najviše treba zbog slika jer ima svakakvih mongoloida koji uzmu telefon i da, izvineš, predrkaju mi sve slike i ostalo na telefonu
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
9R94, takodje, WP 8.1 ima opciju koja se zove apps corner. Napravis to, tamo postavis neke uobicajene aplikacije, a na ostatak fona stavis pass. U apps corner korisnik moze sve da vidi, ako zeli ostatak fona - treba mu sifra... To ti je jos jedno elegantno resenje, slicno ovome imas i kids corner... Uglavnom, resenje je sjajno, i namenjeno bas za odvracanje retarda koji vole da papkaju po tudjim telefonima
Čini mi se da MyTube radi u pozadini...Apolo napisao:Narode, ima li neka youtube aplikacija koja dozvoljava da youtube svira u pozadini odn. da se minimizuje? Sva mi muzika na youtube pa me zanima da li moze da se ponasa kao music player...
E super, to će mi biti među prvim aplikacijama čim kupim uskoro win telefon, mora od maloumnika neke stvari da se sakriju/zaključaju. Hvala @miodrage
Sad podržava i metrotube (pored mytube, koji se plaća)Apolo napisao:Narode, ima li neka youtube aplikacija koja dozvoljava da youtube svira u pozadini odn. da se minimizuje? Sva mi muzika na youtube pa me zanima da li moze da se ponasa kao music player...
Ima li delivery report na WPu ?
Ima , u settings-sms delivery confirmation . Stiže kao poruka , što može da iritira.
Ja sam npr to rešio tako što sam na taj folder gde stiže izveštaj udario mute(zadržiš prst i onda ideš na mute, kasnije ako hoćeš da vratiš ideš na unmute) onda ti stižu izveštaji bez zvučnog signala, što je po meni bolje...
Koji telefon si uzeo na kraju ?
Ja sam npr to rešio tako što sam na taj folder gde stiže izveštaj udario mute(zadržiš prst i onda ideš na mute, kasnije ako hoćeš da vratiš ideš na unmute) onda ti stižu izveštaji bez zvučnog signala, što je po meni bolje...
Koji telefon si uzeo na kraju ?
625, pišem za neki dan
.
-
mpetrovickg
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 12:14
- :: Nokia Lumia 730
Sta mislite o tome da na Windowsu mogu da se pokrenu Android aplikacije? Vec na nekoliko mesta sam procitao da se o tome razmislja.
Sa jedne strane se dobija gomila aplikacija (neke su kvalitetne a neke su cista glupost), a sa druge strane se vrsi demotivacija programera da razvijaju aplikacije za Windows.
Sa jedne strane se dobija gomila aplikacija (neke su kvalitetne a neke su cista glupost), a sa druge strane se vrsi demotivacija programera da razvijaju aplikacije za Windows.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Realno, miodrage, samo o tome razmišlja, to bi bio smak sveta, kraj, vraćanje na nokia 3310 
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Tesko ce to da se desi, jer bi to zahtevalo veliko prepravljanje kodova i sl. Takidje time bi sebi pucali u nogu i to bi bio kraj windowsa. Mnogo bolje bi bilo da prave te uni aplikacije, za desktop, tablet i mobilni i na tj nacin, kosnicima ponude to One iskustvo, da je sve isto, na svim platformama.
Kad opalim fotku i pošaljem je mejlom ili Viberom, WP je sam smanji na neku rezoluciju.
Šta da uradim da mi ne radi to, i kako da prebacujem slike da budu u max rezoluciji?
Šta da uradim da mi ne radi to, i kako da prebacujem slike da budu u max rezoluciji?
- yocasylver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Pozz svima i srecna Nova Godina
Primetio sam da one slike sto traju par sekundi slikane Lumia kamerom nemogu da otvorim na ondroid tj nisu pokretne.Koji program bi mogao da ih otvori,postoji li?
Primetio sam da one slike sto traju par sekundi slikane Lumia kamerom nemogu da otvorim na ondroid tj nisu pokretne.Koji program bi mogao da ih otvori,postoji li?
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
yocasylver, ne postoji takav program, te slike se kao takve vide samo u Lumia Camera i nigde drugde.
- dachakragujevac80
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Gde se u podešavanjima namesta zvuk poruka? Jel ovo Tonovi zvona,pa podsetnici?
dachakragujevac80, tonovi zvona + zvukovi - upravljaj zvukovima aplikacije - poruke - zvuk obaveštenja.
IE pa gmail, ful apload u atacment. Nisam to dugo koristio, mozda ima i drugih nacinacvoruga napisao:Kad opalim fotku i pošaljem je mejlom ili Viberom, WP je sam smanji na neku rezoluciju.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- dachakragujevac80
- Expert

Aha,pronasao!cvoruga napisao:dachakragujevac80, tonovi zvona + zvukovi - upravljaj zvukovima aplikacije - poruke - zvuk obaveštenja.
- dachakragujevac80
- Expert

Jel moze neko da mi objasni,kako da mi ikonica za Facebook uvek bude plave boje,i da se menja samo kad izadju neka obavestenja,a ne kao sada da mi na njoj stoji cover fotografija sa profila?