Nokia Lumia 925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 925
Apolo, kod mene je jedan izdržavao dan ipo do dva lagane upotrebe, od 7 ujutru do 11 uveče kad ga pržim. Sad tera kod moje keve 2 dana sa po par poziva i poruka i malo Vibera i FB svaki dan. A drugi koji je još kod mene je terao isto tako, ali otkako se vratio sa servisa (menjan polomljen ekran) ne skrpi do kraja dana koristio ga ja ili ne. Da ga ne pipnem, samo što piči sinhronizacija mailova non stop (do 10 pogledam dnevno), u ponoć je na izdisaju. Sumnjam da su mi ćapili dobru a uvalili neku slabu bateriju 

To za bateriju je tako nemoguce dati ocenu... Mozda pogledati neki "strucni" batt test (gsmarena).
Kod mene je baterija puna ujutro, na poslu par poziva, poruka, mejlovi, kamera, malo neta (vise trosim drugi firmin fon). Popodne je na 50-60-70% i tu krece "urnisanje" jer komp skoro i ne koristim, mejlovi, foto obrada, onedrive up/downloads, internet, teamviewer, mytube... do 20h prazan. Jel sam pomogao? Nisam.
2 bitne stvari za 925 koje mozda nismo pomenuli, ne znam kako je na drugim Lumiama, leti - izuzetna vidljivost "na suncu", zimi - radi lepo tac ekrana i sa debljim rukavicama
poz
Kod mene je baterija puna ujutro, na poslu par poziva, poruka, mejlovi, kamera, malo neta (vise trosim drugi firmin fon). Popodne je na 50-60-70% i tu krece "urnisanje" jer komp skoro i ne koristim, mejlovi, foto obrada, onedrive up/downloads, internet, teamviewer, mytube... do 20h prazan. Jel sam pomogao? Nisam.
2 bitne stvari za 925 koje mozda nismo pomenuli, ne znam kako je na drugim Lumiama, leti - izuzetna vidljivost "na suncu", zimi - radi lepo tac ekrana i sa debljim rukavicama

poz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Meni gura od sutra do 01.00 uvece sa normalnim koriscenjem:10-ak mejlova,do sat vremena poziva,15-ak poruka,malo GPS-a,uvek sam online.Kad iskljucim net onda do sutra podne ili do 17-18.00.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Takodje u zavisnosti od upotrebe, ali i 920 i 930 se slicno ponasaju:
oko sat vremena price, nekoliko poruka, 30-100 poruka sto Viber sto WhatsApp, oko pola sata do sat surfa (iskljucivo wifi), mozda 10 min igrica i do pola sata mjuze u kolima (pojacalo direktno prikljuceno)
Telefon se skida u 7 sa punjaca, a stavljam ga nazad skoro praznog oko ponoci. Ponekad ima jos 30%, a nekada svega 3%
oko sat vremena price, nekoliko poruka, 30-100 poruka sto Viber sto WhatsApp, oko pola sata do sat surfa (iskljucivo wifi), mozda 10 min igrica i do pola sata mjuze u kolima (pojacalo direktno prikljuceno)
Telefon se skida u 7 sa punjaca, a stavljam ga nazad skoro praznog oko ponoci. Ponekad ima jos 30%, a nekada svega 3%
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Jer kad sam koristio lumiju 520 u pocetku mi je drzala do dan i po a kasnije jedva 24h sa nekom prosecnom upotrebom. Telefon je zaista bomba ali ne bih se bas libio da ga uzmem ako baterija ne moze dan i po da izdrzi sa prosecnim koriscenjem.
Festina lente.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Nova lumia 520 kad se kupi sa fabričkim aplikacijama izdrži i 2 dana, e kasnije kad mi ubacimo 10-20-30 pa i više aplikacija normalno je da traje kraće.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Deksi, naravno da ne mora da traje krace, ali naravno da je tako... Kazem, da ne mora da traje krace, jer jednostavno sve vise app se nalazi u pozadini, a to dakako moze da se regulise. Ne moraju sve app da rade u pozadini pa tako sve vise njih kad instaliras po defaultu rade u pozadini i zderu bateriju... E sad treba naci nekakav kompromis izmedju stednje baterije i app koje si stavio na telefon ( ali vecina ljudi koji skidaju app, skidaju ih da mogu da bilo kad i u koje vrijeme i na vrijeme dobiju informacije, a to znaci da moraju da rade "stalno" )...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 18:07
- :: Nokia Lumia 925
Pri oprimalnom koriscenju (poneka poruka, malo sam istrazivao telefon jer sam ga uzeo pre dva dana, malo razgovora Viber itd) traje mi oko 30-35 sati.
-
- Povremeni posetilac
Inace, primetio sam da se solidno greje kada se koristi (nemam bas puno iskustva, do juce sam koristio n72, godinama) a kada je na Skajpu poprilicno je vruc pozadi oko glavne kamere, to normalno?
Tu mu je negde procesor, koji se greje kad je dosta opterećen. Oseti se tim pre što su leđa telefona poprilično tanka. Normalno je da bude jako topao kad se dugo i intenzivno koristi, ali ne bi trebalo da je nepodnošljivo vreo.
- zavodnick
- Expert
araphel, upravo tako
DarkoKGWB22, grijanje telefona ne treba da te zabrinjava, osim ako nije nesto... da ne kazem, previse vrelo. Ako imas nekakav stakleni sto u kuci, stavi telefon na sto kad se ugrije i za nekoliko minuta "toplota ce se rasuti po staklu"...
Nista neobicno 

DarkoKGWB22, grijanje telefona ne treba da te zabrinjava, osim ako nije nesto... da ne kazem, previse vrelo. Ako imas nekakav stakleni sto u kuci, stavi telefon na sto kad se ugrije i za nekoliko minuta "toplota ce se rasuti po staklu"...

-
- Povremeni posetilac
ok, nisam imao iskustava, nije toliko vreo da ne mogu da izdrzim
hvala na pojasnjenju

- zavodnick
- Expert
DarkoKGWB22, naravvno.Inace to je dobro da provjeravas,ali samo grijanje telefona potice i vecu potrosnju baterije...
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
koliko mu traje punjenje?
Vaša poruka sadrži 25 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vaša poruka sadrži 25 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 11. Jan 2015. 02:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila o 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila o 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Zavisi koiko je i baterija prazna .
-
- Povremeni posetilac
Da li moguce pokrenuti Cortanu u Srbiji? Ako je moguce, kako to izvesti?
Samo stavi da ti region bude Amerika i proradice ti Kortana 

-
- Povremeni posetilac
To nije uspelo. U pedesavanjima ne mogu da pronadjem cortanu inace, samo preko pretrazivaca. Postavio sam region USA ali i dalje mi pise Cortana off bez mogucnosti da je aktiviram...
Region i jezik i restart . Mora da radi ...
-
- Povremeni posetilac
promenio sam region i jezik na telefonu i na microsoft nalogu, restatrovao telefom potvrdio promeni i opet nista... izbacuje mi ovakav status http://i.stack.imgur.com/dYCQT.jpg