Nokia Lumia 625

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
VanjaLjuba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2014. 14:59
:: nokia lumia 625

Re: Nokia Lumia 625

Post od VanjaLjuba »

Uspela sam,hvala!
A da li je potrebno da mi stoji ukljuceno automatsko azuriranje podataka? Jer mi se jutros pojavilo da je potrebno azuriranje i trajalo je 10ak min medjutim vecera (proslo je oko 8 sati od proslog azuriranja) i sad trazi opet ali pise da ce ovog puta trajati pola sata a mozda i duze.Da li je to potrebno toliko cesto.Inace,da,instaliran je windows 8.1.

nislija018
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Sep 2013. 14:47
:: iphone 6s
Kontakt:

Post od nislija018 »

Ti si trebala da znas da uzimas telefon koji je bez interneta kao svi ovi smart telefoni, pravi dump telefon.. Ako ces da ga koristis samo za poruke i pozive, nisi ni trebala da ga uzimas.. Logicno je da on vrsi sinhronizaciju podataka, imenika ,poruka ,aplikacija ,softwera..svakog dana i jednostavno mu treba konekcija. Ako imas net sa mreze (provajdera na kom ti je broj) neka ti stoji ,a ako nemas onda ugasi totalno mrezu da to ne radi i to je to... Poz.
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati !!!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

nislija018 napisao:dump telefon..
Ne bih da zakeram, ali moram da te ispravim. Dump telefoni ne postoje, ali postoje oni koji se nazivaju "dumB" telefonima.

coa89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Maj 2014. 10:01
:: SGH-3650

Post od coa89 »

Kakva je baterija i kamera na ovom telefonu, utisci iz prve ruke 8) 8) 8)
Smederevski i tako to.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Azimuth, to je b naglavacke, nemas ti pojma. :D

VanjaLjuba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od VanjaLjuba »

nislija018 napisao:Ti si trebala da znas da uzimas telefon koji je bez interneta kao svi ovi smart telefoni, pravi dump telefon.. Ako ces da ga koristis samo za poruke i pozive, nisi ni trebala da ga uzimas.. Logicno je da on vrsi sinhronizaciju podataka, imenika ,poruka ,aplikacija ,softwera..svakog dana i jednostavno mu treba konekcija. Ako imas net sa mreze (provajdera na kom ti je broj) neka ti stoji ,a ako nemas onda ugasi totalno mrezu da to ne radi i to je to... Poz.
Prvo,nisam znala kakav telefon uzimam ali mislim da to i nije toliko bitno jer nije odgovor na pitanje koje sam postavila.
Internet imam,stalno je na wifi.Zanima me samo da li trebam da ga azuriram kad god trazi,nisam kriva sto se ne razumem u telefone,niko se nije naucen rodio.Da li da stavim na automatsko ili da iskljucim to?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Praktičnije ti je da postaviš na ručno ažuriranje. Kad si kući nije oroblem pošto imaš wifi ali ti se može desiti ako je postavljeno na automatsko ažuriranje i da se povežeš na internet operatera tada će ti potrošiti megabajte a ako ih nemaš mnogo u paketu desiće se da ćeš ih možda potrošitti pre prvog u mesecu.

VanjaLjuba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od VanjaLjuba »

Ok,hvala na odgovoru i objasnjenju !
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 26. Sep 2014. 12:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

danas pola dana s devojkom po radnjama gledali mobitele.

bio sam ubeđen da će joj se svideti lg g2 mini, ali ona se (izgledom) prosto zaljubila u ovu lumiu. još su joj se svideli lg g3 s (beat) i s3 neo, ali ovaj najviše.

pošto nam nisu dali da ga upalimo i da vidi displej, ovde sam pročitao malo šokantan podatak - nije valjda da zaista i posle svih ažuriranja one tipke ispod ekrana ne svetle u mraku?

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Nema osvetljenja.

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan

Post od kopitaneskita »

hvala na informaciji, kaže i to bi nekako prihvatila, ali me zamolima da vas pitam i da iskreno odgovorite kako radi viber? drugarica joj ima lumiu i odgovara je od kupovine, jer kaže da i dalje viber ima problema.

zamoljen sam da proverim ovde, radi li isto kao na androidu ili ne? to je joj sad ostao jedini uslov. ako ne radi jednako dobro kao na androidu, uzet će g3 beat ili s3 neo.

molim zaista iskren odgovor :) hvala unapred.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Pokrenuo si upravo Pandorinu kutiju, što se tiče Vibera na Android i WP.... :) :) :) :) :)
Huawei

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan

Post od kopitaneskita »

ja mislim da objektivan odgovor mogu dati oni koji su koristili obe platforme. ja nisam nikad koristio windows phone, pa joj ne mogu pomoći.

drugarica joj tvrdi da i dalje ne radi dobro kao na androidu, ja sam malopre zvao kolegu koji ima 920 on kaže da u većini slučajeva radi ok, mada zna da se desi da nešto ne radi kako treba.

po tom mogu zaključiti da ne radi jednako dobro kao na androidu, zato molim i vaša iskustva. a pogotovo ako neko ima konkretno ovaj mobitel.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

kopitaneskita, ako ti nije hića sačekaj par dana, napisaću ja za ovaj model konkretno.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Ovde ces više odgovora dobiti koji nisu koristili oba os-a...ali , nadam se da ces dobiti razumljive odgovore da znas šta ćeš odluciti....
Huawei

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Od zadnjeg apdejta nisam primetio da mi pravi probleme. Nisam nesto koristio chat funkciju, ali pozivi stizu normalno. Nisam imao propustene pozive i svaki put je zvonio. To je to sto ja ovako mogu reci. :)

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Što se poruka tiče, najčešće radi dobro. Ali evo baš malo pre, otkucam poruku, "sending" u nedogled... Restartovao mobilni, proradilo. U međuvremenu mi stiže poruka koja nije tada stigla. To mi se desilo jos dva puta.

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Viber radi bolje nego pre ali jos nije na nivou androida. Sad uglavnom odmah zvoni ali ako slucajno nisi tu i imas propusten poziv meni notifikacija obicno kasni. Sto se chata tice bolje je i sad stizu notifikacije u 90% slucajeva. Meni je za char WA nmnogo bolje resenje

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Viber radi dobro, nije da ne moze i bolje, ali evo vec nekih 3 meseca pricam preko njega, kuckam i to bas bas... desi se 2-3x mesecno da stucne...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Ja imam galaxy core i lumiu 630 . Kada sam kupio lumiu septembra, viber je znao malo da baguje,bio je dosta spor i imao problem sa notifikacijama , sada mi radi isto kao na androidu.

Razgovore retko koristim , mada ranije na androidu pozivi nisu uopšte dobro radili , možda sada ispeglali .

Jedinu razliku koju vidim je da na windows pokazuje da si offline kad ne koristiš aplikaciju i nisi u njoj , za razliku od androida.

Sad ja nisam neki klinac koji se ne skida sa vibera po ceo dan , ipak koristim poziv i sms kada mi je nešto bitno. Nikad se ne bih uzdao u ove servise .

Odgovori