Blackwhite,ja upravo slikam ono sto bi i drugi clanovi slikali kada bi imali taj telefon. A to je neka svakodnevnica. Meni je neshvatljivo da neko kupi telefon i ide da slika raznoraznu prirodu,jezera,plaze,ajkule i drakule.
Kada budem se odlucio za to i skupim novac,to cu i uraditi,ali cu takve slike kasnije i naplatiti. Dok se to ne desi,uzivacu u kameri telefona.
Sinoc kada sam izasao da prosetam,gomila parova se slikala pored tih jelkica,osvetljenja i sta ti ja znam,i to mobilnim telefonom. Ja sam namerno to isto slikao,da neko ko zeli da uzme G2,zna kakve slike pravi. Bas zbog ove teme,i bas zbog mojih slika,dosta clanova se odlucilo da kupi G2. Mozda i zbog filipovih slika su majkon i laki uzeli 808. Sto kaze baraba,ova tema pomaze mnogima koji zele da izaberu telefon,a kamera im je bitna.
Dakle,ko zeli da vidi egzoticne slike,posto dosta nas koristi flickr,neka samo u pretrazi ukuca nature,i neka uziva do mile volje,ja mu ne branim

Ili ako zelis da ti zelja bude uslisena,ove slike sto kacimo,da ubuduce kacimo u temi za taj telefon,ako se moderatori sloze
A ovde da se ostavi mesto za egzotus