Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Čoveče dugo pratim ovu temu zbog devojke, gledali smo ovaj model sviđa joj se zbog n9 dizajna koji je imala. Sad kad vidim šta ima mana... Punjač bez usb i bez slušalica , resetuje i košta 200€...
darkonda napisao:Sad kad vidim šta ima mana... Punjač bez usb i bez slušalica , resetuje i košta 200€...
To za slušalice zavisi da li je L730 ili L735 model u pitanju."Motorola Moto G" na primer, isto nema sve od dodatne opreme.A i koliko bi to para po tebi trebalo da košta jedan midrange telefon???
Ovo za "reset" me čak više mrzi i da komentarišem...
ne poredi moto g sa ovim, moto g je i zamišljen kao neka vrsta niskobudžetnog nexusa.
i ne znam šta misliš pod tim za slušalice, gledao sam 735 i ima samo onaj punjač praistorijski sa strujnim kablom. smešno za telefon od cca 200 evra da nema usb i slušalice.
moja devojka je kupila lumiu 625 i sve to ima, a koštala je 120evra i ja da sutra uzimam lumiu, uzeo bih isto 625 pre nego ove 730/735.
plus stavila neku staru "no name" sd karticu od 8gb koju je koristila u galaxy ace samsungu i radi bez problema sve, a ovde vidim problemi na sve strane sa resetovanjima i sd karticama.
@kopitaneskita
Tebi je reset izgleda samo u glavi.Pojma nemaš šta pišeš, važno ti je samo da pljuneš.
A ja poredim 2 poptpuno uporediva telefona."Motorola Moto G 2014" i "Nokia Lumia 730/735".
demius napisao:@kopitaneskita
Tebi je reset izgleda samo u glavi.Pojma nemaš šta pišeš, važno ti je samo da pljuneš.
A ja poredim 2 poptpuno uporediva telefona."Motorola Moto G 2014" i "Nokia Lumia 730/735".
Najbolje kad tako parcijalno procitaju sta se pise na temi i onda krenu izvlaciti zakljucke...
Gde mogu da nadljem ili narucim masku za ovaj telefon? Guglam vec pola sata i nista. Ne mislim na silikonsku, nego na zadnji poklopac, skoljku, kako god....
IslaOssett napisao:Gde mogu da nadljem ili narucim masku za ovaj telefon? Guglam vec pola sata i nista. Ne mislim na silikonsku, nego na zadnji poklopac, skoljku, kako god....
Imas je na Ebay-u. Samo ne znam da li moze iz Srbije da se naruci. I cena postarine je oko 60% cene proizvoda ako se salje iz UK...
Ma ekran za n82 kosta 500-700 din. i zameni se u domaćoj radinosti za 10 minuta. Za ove sada telefone su i skuplji i zamena je teža, zato bale treba biti pažljiv sa novijim skalamerijama.
demius napisao:@kopitaneskita
eto ja nemam pojma, a ti imaš
znači vlasnici telefona lažu po ovom forumu, kao i po benchmark forumu čisto iz dosade?
@kopitaneskita
Poslednji je put da ti odgovaram, mada nisi ni zaslužio odgovor jer si došao da ovde spamuješ.
Može da se desi da pri otvaranju/zatvaranju zadnje maske ne vrate ispravno istu ili "power" dugme ostane zaglavljeno i lepo ne naleže, pa gasi uređaj na najmanji kontakt.Može da bude problem kada je baterija loše postavljena, a problem može da pravi i sama SD kartica, (koju nije baš lako ispravno postaviti u ležište).Većina ljudi ne ide sistemom eliminacije, već zbog neiskustva napiše ovo ne radi, ništa ne valja ili stalno resetuje.
Sam sam zamenio ekran za cas. Imao sam jos jedan n82 koji nije radio i sa njega sam skinuo displej i prebacio na drugi. Samo mora da se pazi kada se skida i veoma je jednostavno. Na youtube sam nasao klip kako se to radi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.