Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
da vidim,hvala nisam navikao da se to nalazi u temama ovde,ali lepo sto se kutija setio,neko meni ovaj iroot nije bas jasan,skinuo sam njega i skinuo autorec,e sada sta treba da radim sa ovim iroot nista ne pise,pise kada se instalira posle toga se instalira autorec i imate recovery i root,ali ne znam kako se instalira iroot unutar foldera ima mnogo ikonica?
Rotovao sam hvala na objasnjenu,imam samo jos jedno pitanje,kada ubacujem rom?znaci wipe internal ne radim nikako,a wipe sistem jel to moze ili nemora?
Wipe sistem,dalvik i kes. Ako radis wipe internal kako onda rom da flesujes? Znaci internal ne diraj. Pozeljno i posle flesovanja da odradis to isto,da sistem lepo 'slegne'
kutijagreha napisao:Wipe sistem,dalvik i kes. Ako radis wipe internal kako onda rom da flesujes? Znaci internal ne diraj. Pozeljno i posle flesovanja da odradis to isto,da sistem lepo 'slegne'
Hvala,to je to,sto me za sada interesuje,skinuo sam rom,ali vidim da ima u sebi pec,ne znam jel ima i onu aplikaciju za kameru?ili da je nadjem i skinem?
Xcam aplikaciju naknadno ubaci.
Kome treba placena aplikacija Xcam neka se javi na pp
Sa tom aplikacijom nema vise da zvuk pravi problem prilikom video zapisa. Samo treba lepo namestiti podesavanja
Imam jedno pitanje, naime uspeo sam da flesujem stock kdz preko LG Flash Tool 2014 iz mozda 15-og puta. Dodje on kako kad do 20, 30, najvise do 70% i onda se cuje zvuk za diskonekciju telefona i naravno zabode. Probao sam vise verzija drajvera(3.11, 3.12 i 3.13), menjao usb portove i uvek isto. Imam Win8.1 64bit i taman kad sam sve spremio da instaliram sedmicu na drugi hard on odradi flesovanje. E sad jel mozda ja negde gresim ili do cega je vec? Da dodam da sam radio flesovanje pre bas na win 8.1, u medjuvremenu ga reinstalirao, bez problema.
Radio po ovom uputstvu http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2797190
Ne znam zasto ova opcija duble tap mi je podesena da kada dva puta udarim ugasi se,ali nece da se tako upali na stock romu,jel zna neko gde se nalazi to podesavanje,ovde ima trista cuda?
Razvio bi bolji skor da je ladniji samo. Posle neki kazu antutu je njesra... Nije bas, tacno se vidi koliko manji skor ima kada se CPU ugreje.
Naravo, normalni i ne treba da se loze na ove testove.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.