Ja imam TIMovu N6630 i uz normalno koriscenje mi drzi 3 dana! Normalno podrazumevam mp3 od kuce do posla i obratno, minimum 10-15min razgovora dnevno i par sms-a, i po malo gprs. kada malo vise slusam mp3 2 ili 2,5 dana, nocu ga ne gasim. Jednom sam ga bas minimalno koristio, par poziva i par sms-a i izgurao je 4 dana, jel si ti siguran da ti je baterija ok?Dexter napisao:2-3 dana na N6630 ??![]()
Meni na njoj traje pola dana samo sa pozivima i porukama i malo pushtam muziku...
A juche ga nisam dirao neshto izdrzala je chitav dan,da ga uopshte ne diram moguce da bi izrdzao 2 dana (ne gasim ga preko noci )...
Video plejeri za SYMBIAN
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
HOX Titanium gray
Dexter, naravno da ti tako kratko traje kad puno telefoniras (mislim, ja onoliki "call duration log" nisam video u zivotu!
.... a cinjenica je da to najvise i prazni bateriju... meni TIM6630 traje oko 3 dana ...... muzika do faksa, malo BT, malo price, vise poruka .... nista posebno ..... i jos ga gasim nocu (ali kasno legnem, tako da i nije neka usteda) 
pozdrav

pozdrav
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
I ja sam razmisljao da ubacujem 6.03.08, mislim da ima dosta poboljsanja, barem ono sto sam procitao na jednoj od tema, ali... Da se ja vratim na temu o kojoj je rec... Zaboravi ja da pitam u vezi SmartMovie converter-a. Zanima me zasto, kada otvorim neki film, poveci (ne neki klip), pojavi se poruka "program cras", i ne dozvoljava mi da ga konvertujem i slicno, samo se ugasi program ako ugasim prozor u kome pise "program cras"??? Da li znate o cemu je rec, posto zelim malo da isprobam program i ubacivanje (lepljenje) subtitla u film?
Inace, kao sto rekoh, koristim Xilisoft Video Converter, koji je vrh, ali sam se iscimao oko ovog subtitla, posto Xilisoft, koliko ja znam nema tu funkcju! Hvala!
Poz!
Inace, kao sto rekoh, koristim Xilisoft Video Converter, koji je vrh, ali sam se iscimao oko ovog subtitla, posto Xilisoft, koliko ja znam nema tu funkcju! Hvala!
Poz!

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Doolentije, najverovatnije ti neki video codec pravi problem. Ukloni sve te ultra-mega-giga pakete, ostavi eventualno DivX i XviD, i skini lepo XP Codec Pack 1.3.3 odavde i uživaj. 

● PRAVILA FORUMA ●
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34