Video plejeri za SYMBIAN

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Dexter napisao:2-3 dana na N6630 ?? :o :D Meni na njoj traje pola dana samo sa pozivima i porukama i malo pushtam muziku... :wink: A juche ga nisam dirao neshto izdrzala je chitav dan,da ga uopshte ne diram moguce da bi izrdzao 2 dana (ne gasim ga preko noci )... 8)
Ja imam TIMovu N6630 i uz normalno koriscenje mi drzi 3 dana! Normalno podrazumevam mp3 od kuce do posla i obratno, minimum 10-15min razgovora dnevno i par sms-a, i po malo gprs. kada malo vise slusam mp3 2 ili 2,5 dana, nocu ga ne gasim. Jednom sam ga bas minimalno koristio, par poziva i par sms-a i izgurao je 4 dana, jel si ti siguran da ti je baterija ok?
HOX Titanium gray

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Dexter, naravno da ti tako kratko traje kad puno telefoniras (mislim, ja onoliki "call duration log" nisam video u zivotu! :D .... a cinjenica je da to najvise i prazni bateriju... meni TIM6630 traje oko 3 dana ...... muzika do faksa, malo BT, malo price, vise poruka .... nista posebno ..... i jos ga gasim nocu (ali kasno legnem, tako da i nije neka usteda) :D

pozdrav

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

mkvb i b_udder, vama baterija traje duplo duže nego meni...A ja fon imam od septembra...Znam da i od verzije softvera zavisi potrošnja, rekoše mi da nove verzije sa sobom donose i uštedu baterije, tako da bih ja ipak mogla da porazmislim ozbiljnije o ubacivanje 6.03.08 verzije :wink: :roll:

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

I ja sam razmisljao da ubacujem 6.03.08, mislim da ima dosta poboljsanja, barem ono sto sam procitao na jednoj od tema, ali... Da se ja vratim na temu o kojoj je rec... Zaboravi ja da pitam u vezi SmartMovie converter-a. Zanima me zasto, kada otvorim neki film, poveci (ne neki klip), pojavi se poruka "program cras", i ne dozvoljava mi da ga konvertujem i slicno, samo se ugasi program ako ugasim prozor u kome pise "program cras"??? Da li znate o cemu je rec, posto zelim malo da isprobam program i ubacivanje (lepljenje) subtitla u film?
Inace, kao sto rekoh, koristim Xilisoft Video Converter, koji je vrh, ali sam se iscimao oko ovog subtitla, posto Xilisoft, koliko ja znam nema tu funkcju! Hvala!
Poz! 8)

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Koja ti je PC konfiguracija (procesor, memorija), koje codece imas instalirane...? Ja sam imao problem sa AceMega Codec paketom koji je bio u konfliktu sa SmartMovie konvertorom, ne znam zasto... Moze biti mnogo razloga, zaista je tesko ovako reci. Ja sada imam ffdshow i sve radi OK...
Pozdrav

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Doolentije, najverovatnije ti neki video codec pravi problem. Ukloni sve te ultra-mega-giga pakete, ostavi eventualno DivX i XviD, i skini lepo XP Codec Pack 1.3.3 odavde i uživaj. ;)

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

Hvala svima na odgovorima, (miskoni, hvala za informaciju o codecu) sada sve funkcionise kako treba... Filmovi na telefonu su vrh, jos i subtitle... No comment!
Pozdrav! :D 8) :D :) :D

Odgovori