Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
2 dana bez po muke, ako me devojcica ne laze, a po ceo dan je na Viber, WhatsApp, FB...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 12:58
- :: Nokia Lumia 730
U, pa sjajno. Hvala na info.
Razmisljam izmedju ovog i 735, al mi puno jos 100 evra da dodam za 735, ne znam da li vredi to... 

Mene jedino sto odbija je slaba video rezolucija (mada ne snimam cesto) i sporo punjenje baterije. Kazu da treba min 3h a 520 me opasno razmazila po tom pitanju.
The_radosh mislim da vredi doplatiti, mada ne znam sta ce biti sa restartovanjem. Ja sam ocekivao da cu uzeti oko Nove godine 930 ali mrka kapa, tako da se i ja sada dvoumim izmedju 735 i 535.

The_radosh mislim da vredi doplatiti, mada ne znam sta ce biti sa restartovanjem. Ja sam ocekivao da cu uzeti oko Nove godine 930 ali mrka kapa, tako da se i ja sada dvoumim izmedju 735 i 535.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ prvi deo posta k'o ja da sam pisao. 
Razmatrao sam malo i ostale modele, pa i ovu 638 ili kako vec (630 sa dzidzom rama) i cak i 625, ali nekako mi je 535 najzanimljiviji posto je noviji uredjaj od 625, a nudi ipak neke stvari koje su mi mozda i bitnije od snimanja. Zanima me samo jos da li ima double tap to wake? Na netu neki pisu da ima, drugi da nema, a to mi je postalo na kraju veoma bitno... U top 3 stvari na uredjaju! Hahaha!
Kako li sam ziveo bez toga do sada? 

Razmatrao sam malo i ostale modele, pa i ovu 638 ili kako vec (630 sa dzidzom rama) i cak i 625, ali nekako mi je 535 najzanimljiviji posto je noviji uredjaj od 625, a nudi ipak neke stvari koje su mi mozda i bitnije od snimanja. Zanima me samo jos da li ima double tap to wake? Na netu neki pisu da ima, drugi da nema, a to mi je postalo na kraju veoma bitno... U top 3 stvari na uredjaju! Hahaha!

E to za double tap wake up je dobra fora, probao ja kod drugarice na L620, bilo bi super ako bi postojala aplikacija kao na androidu- screen off and lock za zaključavanje i tačno više nema potreba za korišćenjem dugmeta za lock/unlock 

Pa postoji.... Samo moraš tile da pipneš, ne ceo ekran (kao što sam namestio na androidu u Nova gestures a verujem i većina ovde).
Ozbiljno? Ja sam stavio na androidu gestures i to baš na Nova launcher da mi se pokretom prsta na gore zaključa telefon. Sad jedva čekam da kupim win telefon!!!
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 12:58
- :: Nokia Lumia 730
Video snimanje mi je manje vise, ne toliko bitno, ali baterija, bar da istera ceo dan uz neko malo jace cackanje (bez igrica). A double tap ima ja mislim, imas video recenzije na yt, pa mislim da sam primetio da je lik tako upalio ekran.
Sve mi je cool na fonu, samo da baterija nije slaba za toliki ekran. Al evo kad miodrage kaze 2 dana lagano, ja verujem da je i s te strane ok.

625 ima tap tap, prevrh funkcija, ne znam zašto ne ubace na sve modele
.
Ali da nema notification light, e to ne mogu da razumem nikako
.

Ali da nema notification light, e to ne mogu da razumem nikako

To je valjda zato što neki modeli nemaju senzor za blizinu, kao recimo L630 dok ga na L520 i L620 ima.
E da, i meni je čudno da nema neka led dioda da blinka za propušten poziv/poruku, ali dobro, valjda znaju iz microsofta šta rade
E da, i meni je čudno da nema neka led dioda da blinka za propušten poziv/poruku, ali dobro, valjda znaju iz microsofta šta rade

Idi u temu "vaš desktop", sad sam izbacio kako izgleda tile za screen off kod mene...9R94 napisao:Ozbiljno? Ja sam stavio na androidu gestures i to baš na Nova launcher da mi se pokretom prsta na gore zaključa telefon. Sad jedva čekam da kupim win telefon!!!
Nema ni jedan. Debilizam na kvadrat, valjda ms računa da smo retardi ko američki klinci pa non stop gledamo u telefon. To su te stvari zbog kojih bih se vratio na android.cvoruga napisao:625 ima tap tap, prevrh funkcija, ne znam zašto ne ubace na sve modele.
Ali da nema notification light, e to ne mogu da razumem nikako.
@miodrage zaboravio sam da te pitam kako cujes devojku tokom razgovora? 520 cini mi se ima dva mikrofona, ovaj ima jedan.
@psyhound hoce li 638 da se pojavi kod nas? Mislio sam da je to samo za Indiju i sl.
@psyhound hoce li 638 da se pojavi kod nas? Mislio sam da je to samo za Indiju i sl.
Pojaviće se nekim pacovskim kanalima, kao i 525 [emoji12]
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
^ to! 
Ma odustao sam od njega jer sad kad sam se bas poigrao sa 630 skontao sam da je 535 bolji izbor. Led, prednja kamera, proximity sensor, light sensor... A trenutno ista cena. Do leta ce taman lepo da se slegne, pa ako sve bude po planu eto meni 535.

Ma odustao sam od njega jer sad kad sam se bas poigrao sa 630 skontao sam da je 535 bolji izbor. Led, prednja kamera, proximity sensor, light sensor... A trenutno ista cena. Do leta ce taman lepo da se slegne, pa ako sve bude po planu eto meni 535.

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Zvuk tokom razgovora je cist, i odlicno se cuje sagovornik
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
@miodrage
može li koji primer fotografija na automatskim podešavanjima?
i koliko traje punjenje baterije?
može li koji primer fotografija na automatskim podešavanjima?
i koliko traje punjenje baterije?
kopitaneskita
cvoruga napisao:Verovatno je ista kamera kao i na 1320, evo primera https://www.flickr.com/photos/127322930@N08/
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
to je pretpostavka, mene zanima stvarno stanje stvari .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 11. Jan 2015. 02:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila o 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila o 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Kad napravim neku fotku u punoj rezoluciji pusticu ovde. Punjenje ne znam koliko traje, rekao sam dragoj da puni telefon uvece, i to je to.
Ajde neki vlasnik neka napiše koja mu je Hardware revision number, pod settings-about-more info ?