klik here
Pa Ipod bi trebao da mu dodje kao vrh "pravih" mp3 playera tako da me ne cudi sto vecina telefona ne moze da se poredi sa Ipod proizvodima. Ipak mislim da ostali telefoni (pogotovo SE Walkman serija) moze da se poredi sa prosecnim mp3 playerima koji su kod nas jos uvek mnogo vise zastupljeni nego oni Ipod kvaliteta.Roy Fokker napisao: Ali obratite pažnju na podatak - ROKR E2 je jedini mogao da se poredi po kvalitetu zvuka sa iPodom, ili uopšte sa "pravim" mp3 playerom.
Mene od SE Walkmana još uvijek odbija izbor memorijskih kartica, a mogu reći da su me prilično zaintrigirali pričom o jedinstvenom Spatial Audio sistemu na Motoroli, kao i sedam nivoa podešavanja basa...EnricoAdams napisao:Pa Ipod bi trebao da mu dodje kao vrh "pravih" mp3 playera tako da me ne cudi sto vecina telefona ne moze da se poredi sa Ipod proizvodima. Ipak mislim da ostali telefoni (pogotovo SE Walkman serija) moze da se poredi sa prosecnim mp3 playerima koji su kod nas jos uvek mnogo vise zastupljeni nego oni Ipod kvaliteta.
E to jeste, ne znam sta je ovim nasim prodavcima kartica pa da su MS Pro Duo toliko skupe. Evo po njihovom review-u je MS Pro Duo jeftiniji od RS-MMC a kod nas je bas extremno suprotno. I meni deluje zanimljivo to oko motorole, ali pitanje je kada ce da izadje, koliko ce da kosta i sta ce jos da daje osim te muzike.Roy Fokker napisao: Mene od SE Walkmana još uvijek odbija izbor memorijskih kartica, a mogu reći da su me prilično zaintrigirali pričom o jedinstvenom Spatial Audio sistemu na Motoroli, kao i sedam nivoa podešavanja basa...
Pa ;injenica je da su ga makar dva Ruska sajta dobila na testiranje, a kamoli neko drugi... definitivno treba da izađe vrlo brzo.rocK napisao:pa izgelda da ce E2 izaci krajem juna ili u julu , te ce se tako ovaj mob brzo naci u prodaji , te je tako uradnjen i test prakticno dostupnih modela........