LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Re: LG G2
Da li postoji neki rom koji ima izlged i brzinu nexus ui-a i kvalitet zvuka i kamere kao na stock romu?
djordjemalisic, probaj google now launcher? https://play.google.com/store/apps/deta ... d.launcher
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Ne. Ali u developer tools imaš opciju za ograničiti pozadinske procese. Recimo "max 2" ili 3 itd.
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
A iz kog razloga bi "cistio" procese iz RAM memorije?
"Vaša poruka sadrži 49 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60."
"Vaša poruka sadrži 49 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60."
Iz razloga što neki LG modeli to imaju. Moja bivša devojka ima lg F70, retko ko ga ima kod nas a softver je sličan pa sam pitao u ovoj temi da bih što pre dobio odgovor. Inače, žalila mi se da se dešava da programi naprasno puknu, samo se zatvore, browser, tastatura, pa sam se setio da mi je poznato da lg ubacuje neki task killer sistemski, našli smo ga, kad se uđe u recents meni, u uglu je opcija "task manager", i tu joj je bilo podešeno da čisti ram na 12 sati. Isključila je tu opciju pa ćemo videti. Telefon ima gigabajt rama i čudno mi je da ima samo facebook i whatsapp od aplikacija i da joj se ruše. Kaže i da često poruka na whtsapp-u stigne kad uđe u aplikaciju, što mi smrdi na neki killer. Eto, cela priča pre nego sto mi objasnite kako radi android i njegov ram management [emoji12]
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Aha, ok, nemoj zameriti, pitanje je bilo cisto prijateljsko, bez pomisli da nekome solim pamet.
Da li je moguce (ili se ja tripujem) da je na belom G2 ekran za nijansu manji? Naime, oko ekrana na belom G2 ima po milimetar-dva crnog prostora, na crnom G2 to nisam primetio (verovatno nisam ni mogao da primetim jer je, jelte, crni).
Evo, to se na ovoj fotografiji bas primecuje.

Takodje, zanima me da li je Cloudy sredio 2.1 rom, jer kada sam imao prosli G2 znam da su se ljudi zalili na 2.1 i pricali kako je 2.0 dosta bolji?

Da li je moguce (ili se ja tripujem) da je na belom G2 ekran za nijansu manji? Naime, oko ekrana na belom G2 ima po milimetar-dva crnog prostora, na crnom G2 to nisam primetio (verovatno nisam ni mogao da primetim jer je, jelte, crni).
Evo, to se na ovoj fotografiji bas primecuje.

Takodje, zanima me da li je Cloudy sredio 2.1 rom, jer kada sam imao prosli G2 znam da su se ljudi zalili na 2.1 i pricali kako je 2.0 dosta bolji?
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Iskreno, mislim da tu nije problem u losem ram managementu vec u samom android os-u na tom konkretnom F70.
Moja majka koristi L70 i nema nikakav problem sa pucanjem aplikacija.
Mozda bi reset na fabricka podesavanja resio problem, ali pretpostavljam da je to poslednja solucija.
Mozda bi reset na fabricka podesavanja resio problem, ali pretpostavljam da je to poslednja solucija.
Poslednja izmena od djordjemalisic u Pet, 09. Jan 2015. 16:50, izmenjeno 1 put ukupno.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Coni, to ti nije potrebno uopste,ali uopste,nista ne puca,sve radi kao podmazano
Kacio sam ovde slike gde je telefon radio 150 sati bez ikakvog restarta,sve je bilo fluidno i tecno
Kacio sam ovde slike gde je telefon radio 150 sati bez ikakvog restarta,sve je bilo fluidno i tecno
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Bilo je i duze od toga,secam se da jednom nisam telefon restartovo mesec dana,a bio je pun igrica i aplikacija.
Mogu reci da je telefon fluidniji od S5
Mogu reci da je telefon fluidniji od S5
Šta mi nije potrebno?kutijagreha napisao:Coni, to ti nije potrebno uopste,ali uopste,nista ne puca,sve radi kao podmazano
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Coni, pa taj task manager koji cisti ram memoriju. Kazem ti,nedelju dana sigurno nisam restartovo telefon,a uvek slobodno oko 700mb,ispod nije islo
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Problem je garbage collector. Zato androidu trebaju kile i kile rama. I opet ga ne bi mijenjao za iPhonedjordjemalisic napisao:Iskreno, mislim da tu nije problem u losem ram managementu vec u samom android os-u na tom konkretnom F70.

Ja iPhone ne mogu da smislim kad bi ga imao istog momenta bi ga poklonio nekom cak ga ne bi ni prodao jer za mene ne vredi ni 1 euro 

Baraba ako ga ikad budem imao mislim na to dobijem od nekog na poklon ili slicno jer ga ja nikad necu kupiti za to pare nedam licno cu ti ga pokloniti najiskrenije ti kazen