LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Re: LG G2
Ja sam pre ovog G2 imao Iphone 5 sa ios 8.1.2, meni se licno desavalo i da pukne aplikacija i da se restartuje telefon i da zabode, a sam "hod" iz menija u meni je znacajno brzi na Nexus 5 recimo, brzi je cak i na G2.
Jedina stvar u kojoj je iOS znacajno bolji je multitasking, retko kad se desi da Iphone ponovo ucita aplikaciju ili stranicu na web browser-u.
Jedina stvar u kojoj je iOS znacajno bolji je multitasking, retko kad se desi da Iphone ponovo ucita aplikaciju ili stranicu na web browser-u.
Koliko je aktuelan onaj ROM, odnosno fix sa prve strane?
https://www.youtube.com/watch?v=7yjb4urt9m8
Jel to ovaj ROM?
Mučim se sa mojom Gdvojkom već punu godinu(trenutnoD80220c) i sad tek planiram da odradim svoju prvu akciju ovog tipa, tako da mi je dosta stvari nije najjasnije.
Za početak:
"Ko ima stock G2,a zeli najnoviji fix,treba prvo da flesuje xdabbeb_camera_binaries_v1.0.0,pa onda da ubaci Xcam"
-gde da nađem ovo?
https://www.youtube.com/watch?v=7yjb4urt9m8
Jel to ovaj ROM?
Mučim se sa mojom Gdvojkom već punu godinu(trenutnoD80220c) i sad tek planiram da odradim svoju prvu akciju ovog tipa, tako da mi je dosta stvari nije najjasnije.
Za početak:
"Ko ima stock G2,a zeli najnoviji fix,treba prvo da flesuje xdabbeb_camera_binaries_v1.0.0,pa onda da ubaci Xcam"
-gde da nađem ovo?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Djidu pozdrav, taj ROM već ima Fix u sebi tako da ne moraš Fix stavljati.
U principu išao bih radije na flešovanje celog roma a ne samo kamere koja mi je nadasve potrebna, pošto mi jako baguje fon (recimo u call logovima izbrljavi brojeve, tačnije ispiše samo prvih 5 cifara, kad je bilo hladno touch brljavi i zaključava se cons).
Jedino što ovde nema detaljno uputstvo za ubacivanje ovog roma, samo je spomenuto da se njime dobija kamera fix.
Pri tom bi meni trebalo zaista neko detaljnije uputstvo, pošto ovo sve radim prvi put.
Jedino što ovde nema detaljno uputstvo za ubacivanje ovog roma, samo je spomenuto da se njime dobija kamera fix.
Pri tom bi meni trebalo zaista neko detaljnije uputstvo, pošto ovo sve radim prvi put.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
djidu, skines ovaj rom (cloudy 2.1)
http://forum.xda-developers.com/devdb/p ... l/?id=9559
Rutujes pre toga telefon,i ubacis rikaveri (strana br.1)
Prebacis rom sto si skinuo u telefon
Udjes u rikaveri (strana br.1)
U rikaveriju odradis wipe svega (sem internal) Nemoj internal jer ces obrisati rom
Zatim ides na install,nadjes rom koji si prebacio na telefonu,pa 'confirm to flash'
Restar telefona posle toga i to je to
Napomena: Nebi bilo na odmet da i posle instalaciije custom rom-a,odradis wipe svega (takodje bez internal)
Ps. Pre toga uradi bekap kako bi sacuvao podatke aplikaciie
http://forum.xda-developers.com/devdb/p ... l/?id=9559
Rutujes pre toga telefon,i ubacis rikaveri (strana br.1)
Prebacis rom sto si skinuo u telefon
Udjes u rikaveri (strana br.1)
U rikaveriju odradis wipe svega (sem internal) Nemoj internal jer ces obrisati rom
Zatim ides na install,nadjes rom koji si prebacio na telefonu,pa 'confirm to flash'
Restar telefona posle toga i to je to
Napomena: Nebi bilo na odmet da i posle instalaciije custom rom-a,odradis wipe svega (takodje bez internal)
Ps. Pre toga uradi bekap kako bi sacuvao podatke aplikaciie
Jeste da je debelo van teme ali da vam kažem, restartovala je fon i za sad je kako treba, nema pucanja. Inače kaže da je poslednji put pre toga isključila mobilni pre tri nedelje ako ne i više, znači 500 sati sigurno. Hvala vam na pomoći.dejaxy napisao:Pa realno 150 sati i nije neko vreme, kakva je situacija posle 700-800 sati bez restarta?
Jel moze neko da mi posalje G3 apk temu za G2?
Bilo je negde,nikako ne mogu da nadjem
Edit:nasao
Bilo je negde,nikako ne mogu da nadjem
Edit:nasao
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Re: Одг: LG G2
Izvoli behemothzoreli napisao:Kod mene je D80220b
----------------------------
G3 Look
MultiHome_Theme_G3_v0.5.apk
Download: https://docs.google.com/file/d/0Bz0uff7 ... lYMVE/edit
kutijagreha, hvala u svakom slucaju
djidu, nemam potrebe,toliko sam drndao ranije telefone,brikovao,flesovao kojekakve budalastine tako da me sad ne privlaci uopste da menjam nesto.

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Mozda nece covek ceo rom. Stock mu lepo radi,a hoce samo temu
Bas to,zadovoljan sam radom,opalio sam mu hard reset,bio se napunio bloata.
Sad radi jos bolje,tako da stvarno nemam ambicije bilo sta da menjam.
Proslo me to vreme
Sad radi jos bolje,tako da stvarno nemam ambicije bilo sta da menjam.
Proslo me to vreme
dao si pravi vetar u leđa mladom entuzijasti koji je pred svojim prvim flešovanjemBehemoth napisao:kutijagreha, hvala u svakom slucajudjidu, nemam potrebe,toliko sam drndao ranije telefone,brikovao,flesovao kojekakve budalastine tako da me sad ne privlaci uopste da menjam nesto.

Haha,a sta ces,ja sam naucio skolu na tezi nacin.
2 brikovanja,50 zakucavanja u boot logo,svasta sam preziveo pa sam se smirio
Ne koci,radi odlicno
2 brikovanja,50 zakucavanja u boot logo,svasta sam preziveo pa sam se smirio
Ne koci,radi odlicno
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2

Sta god da uradis sa fonom dok je bender_007 tu nemas brige slobodno flasni sta god ti je volja 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Koja ti je verzija softwera?
D80220c-HKG-XX .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 11. Jan 2015. 02:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post, posebno ne post odmah iznad tvog.