LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: LG G2
Gledao i jakinesku,na njoj ne pise slim armor naledja,mislim da je kopija.Uz nju daju olovku i foliju za ekran.Na Ebay Nilkin sa prozorcetom za 6 dolara,a kod nas 1600 din.Vredi cekat mesec dana
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
tihi, da se obrise fix za kameru? Prosto ne verujem kako je nekom tesko da procita par strana da se informise.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=1vtVghIifiU
Navodno lik tvrdi da je official za G2,i da ce veceras da izbaci duzi klip gde ce biti osvrt na informacije o telefonu
Kaze da oficijal stize 18-og januara
Navodno lik tvrdi da je official za G2,i da ce veceras da izbaci duzi klip gde ce biti osvrt na informacije o telefonu
Kaze da oficijal stize 18-og januara

- yocasylver
- Mobil manijak
Sinoc sam pokusao root preko progrma ioroot.Prvo sam instalirao drajver.Startovaop program i pratio ututstvo u programu tj pritisnuo ''any kay'' za dalje i na telefonu se pojavio crn ekrai opcije slicne recovery mod-u.Ja sam isao na prvu da restartujem telefon.Kada sam to uradio vise mi laptop ne prepoznaje telefon a i debugging mod je ukljucen u telegonu a kad ga prikacim na kabl je pojavljuje se ikonica u gornjem levom uglu.Verovatno sam nesto zajebao samo ne znam sta?Sad kad mi ne prepoznaje telefon izgleda da necu moci da uradim root.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
IOS na tabletu leti prosto,nemam reciBaraba napisao:Možete da pričate šta hoćete, ali iOS bolje radi, realnos je takva![]()
Evo, kutija ima tablet, pa nek kaže

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Isključi debugging i uključi i spoji.yocasylver napisao:Sinoc sam pokusao root preko progrma ioroot.Prvo sam instalirao drajver.Startovaop program i pratio ututstvo u programu tj pritisnuo ''any kay'' za dalje i na telefonu se pojavio crn ekrai opcije slicne recovery mod-u.Ja sam isao na prvu da restartujem telefon.Kada sam to uradio vise mi laptop ne prepoznaje telefon a i debugging mod je ukljucen u telegonu a kad ga prikacim na kabl je pojavljuje se ikonica u gornjem levom uglu.Verovatno sam nesto zajebao samo ne znam sta?Sad kad mi ne prepoznaje telefon izgleda da necu moci da uradim root.
- yocasylver
- Mobil manijak
Jesam,radio tu operaciju pola sata.Menjao USB portove.Jednom se poveza lepo,prepozna ga i posle opet se izgubi.Mislim da sam nesto zeznuo sa drajverima.Nemam jos jedan komp da napravim poredjennje.Interesantno je da G2 Mini od devojke prepoznaje odlicno i moj G Tab ali telefon nikako
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Idi na opciju PC, spajanje. Podesi da je "instalacija softvera". Spoji. Otvori g2.. I u tools imaš driver pravi. Njega prekopiraj samo- istekaj g2. Instaliraj. Ako pita da obrise stari - nek briše. Onda spojis g2 kad završi.
Ima crvena na amazonu za 18 dolara...a i nek je 25...bolje da dam na netu 2200 za original nego liku na kp 1000 za fals...ipak je g2 skup uredjaj i mng bolje ce da ga stiti original..bolje naleze telefon u original itd...bestboy napisao:Koji je 25$. :/
Inace taj problem sa mikrofonom ima svaki,i to nije problem neki veliki,izrazen je ako bas udaljujes telefon od usana,ako drzis normalno telefon kako se inace drzi sagovornik te odlicno cuje.Uzgred nasao sam nove za 270 eura,razmislicu 

Re: Одг: LG G2
Obzirom da je ekran skoro do ivice, nisam sigiran dal bi ga bilo koji case sacuvao, osim onih otterbox deffender i njemu slicnih
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt: