iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: iPhone 6
Rece da mora da zakaze reklamaciju, pa ce u sredu ici. Cekamo da javi ishod.
Nego, ko je ovlasceni servis kod nas? iStyle? Macola? Neko treci?
Nego, ko je ovlasceni servis kod nas? iStyle? Macola? Neko treci?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Код нас је Телекоњ Србија овлашћени сервис. Тако су ми рекли у МаЦоли кад сам им послао мејл.
На слици се види да је минимално крив, међутим по прстом се баш фино осети како је екран издигнут са те стране где су тастери за звук.
Пробаћу и то вечерас да вам усликам, па ћу окачити.
На слици се види да је минимално крив, међутим по прстом се баш фино осети како је екран издигнут са те стране где су тастери за звук.
Пробаћу и то вечерас да вам усликам, па ћу окачити.
ex ivan87
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ljudi ja ne znam šta vi to radite sa telefonima,kad vam se tako krive!? 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ceftriaxone, priznaj da si igrao fudbal sa njim 

Pogodila ga lopta xD
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ne stajte čoveku na muku. 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Ма спекулум људи шта вам је. Погледајте шта је ако не знате
Како се савио? Откуд знам како. Користио сам га као и све претходне телефоне (Note1,2,3).
Сасвим сам случајно открио. Од првог дана је у футроли, и готово да га никад не вадим (телефон), и онда сам дошао кући, тели брат и сестра да виде телефон, и тад сам приметио.

Како се савио? Откуд знам како. Користио сам га као и све претходне телефоне (Note1,2,3).
Сасвим сам случајно открио. Од првог дана је у футроли, и готово да га никад не вадим (телефон), и онда сам дошао кући, тели брат и сестра да виде телефон, и тад сам приметио.
ex ivan87
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Nisam ginekolog, al' mogu da pogledam...Ceftriaxone napisao:Ма спекулум људи шта вам је.

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Znas da ne bi primetio uopste da mi niste rekli tj da se nisam zagledao.. kapiram da se oseca pod prstima... Znaci popizdeo sam u tvoje ime, mogu da zamislim koliko si ti popizdeo.. sad se i ja plasim za moj 6.. Nisam znao da apple menja to kad se pokrivi ?!
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- dachakragujevac80
- Expert
Sad mi javili iz Telenora,uskoro stize (prvobitno je bilo tek u februaru)!

- Azimuth
- Moderator
Ako budu coveku zamenili, a nadam se da hoce, mene ce definitivno kupiti sa tim postupkom i odnosom prema kupcima.
Valjda ce slicnu politiku imati i ovde kod nas za slucaj da se tako nesto desi.
Valjda ce slicnu politiku imati i ovde kod nas za slucaj da se tako nesto desi.
bas mi je drago zbog toga, znamkako bi meni bilo kad bi trebalo da cekam dva meseca nestodachakragujevac80 napisao:Sad mi javili iz Telenora,uskoro stize (prvobitno je bilo tek u februaru)!![]()

@azimuth, tako je i bilo ranije samo sto nije bilo u pitanju krivljenje nego druge razne reklamacije

- dachakragujevac80
- Expert
Promenjen je na trenutni telefon,kad bude stigao i ovaj cemoluca napisao: bas mi je drago zbog toga, znamkako bi meni bilo kad bi trebalo da cekam dva meseca nestoPromeni avatar
![]()

- Azimuth
- Moderator
luca napisao:@azimuth, tako je i bilo ranije samo sto nije bilo u pitanju krivljenje nego druge razne reklamacije
Znam za ostalo, ali ako zamene iskrivljeni telefon onda su zaista da im se skine kapa. Mislim da bi time prešli granicu jer je ipak "kvar" mehaničke prirode, pritisak pod kojim je popustila konstrukcija. Ne znam da li bi neki drugi brend uradio bilo šta slično.
Svaka im čast na tome, zaista.
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01 ... 92a1fd.jpg[/img]
e pa, to bi trebalo proveriti, da li je neko konkretno imao takvo iskustvo sa njima 
mene ne bi zacudilo da je to istina ali me ne bi tako isto ni zacudilo da odbiju - jer ko zna kako je do toga doslo... ima nas stvarno raznih
takve rekalmacije niko nikad nije podrzavao, bilo koji da je brend u pitanju...

mene ne bi zacudilo da je to istina ali me ne bi tako isto ni zacudilo da odbiju - jer ko zna kako je do toga doslo... ima nas stvarno raznih

takve rekalmacije niko nikad nije podrzavao, bilo koji da je brend u pitanju...
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
У 18.30 имам заказано 
Ја сам чуо за случајеве да су мењали (нажалост никог лично не познајем), већ је све са интернета.
За све ове године ниједан од Note1,2,3 ми се није кривио, а сваки је доста већи од овог, и са сваким сам био мање пажљив него с овим.
Малопре сам опет загледао ово моје чудо. Екран није крив, већ се кућиште искривило и то само са ове стране где су тастери за звук. На основу оних слика које сам видео на интернету, чак је и само место где се искривио другачије у односу на остале.
Чим завршим тамо, јављам овде шта сам урадио.

Ја сам чуо за случајеве да су мењали (нажалост никог лично не познајем), већ је све са интернета.
За све ове године ниједан од Note1,2,3 ми се није кривио, а сваки је доста већи од овог, и са сваким сам био мање пажљив него с овим.
Малопре сам опет загледао ово моје чудо. Екран није крив, већ се кућиште искривило и то само са ове стране где су тастери за звук. На основу оних слика које сам видео на интернету, чак је и само место где се искривио другачије у односу на остале.
Чим завршим тамо, јављам овде шта сам урадио.
ex ivan87
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Huawei takodje nudi zamenu modela bez obzira na kvar. Cak iako je kvar uzrokovan od strane korisnika (lom, pad, voda...). To nude za Mate 7, ali mislim da to vazi i za ostale Huawei smartphone-ove.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
A gde to ides i gde se zakazuje?
Cekamo da se javis sta je bilo
Cekamo da se javis sta je bilo

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Идем у, мени најближи, Епл стор (Болоња) 
Може се ићи и рекламирати у било који Apple store (не мацола, и сличне радње) у свету. Небитно где је телефон купљен. Дакле, могу овде да ме одбију, и ја онда одем у Милано или у Рим, и тамо могу да приме.
Да ли ће се рекламација уважити или не, зависи од агента који ми допадне или од шефа пословнице. Тако су људи писали на нету.
http://bgr.com/2014/11/10/how-to-replace-bent-iphone-6/
Aко су ово заменили, мени треба да дају нов, а овај ми оставе као успомену!

Може се ићи и рекламирати у било који Apple store (не мацола, и сличне радње) у свету. Небитно где је телефон купљен. Дакле, могу овде да ме одбију, и ја онда одем у Милано или у Рим, и тамо могу да приме.
Да ли ће се рекламација уважити или не, зависи од агента који ми допадне или од шефа пословнице. Тако су људи писали на нету.
http://bgr.com/2014/11/10/how-to-replace-bent-iphone-6/
Aко су ово заменили, мени треба да дају нов, а овај ми оставе као успомену!
ex ivan87