Iskustva sa (online) prodavnicama
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Ja kad god sam nekom slao nesto brzom postom, da sam mu ja prodao uvek sam placao kurira.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
El Laki, razumem te sta hoces da kazes. Treba odrzati rec, ali ako daje kvalitet i ako su mu cene fixne kao sto tamo pise onda je ipak mozda bolje kupiti od njega nego od nekog ko nije proveren
Note IV N9100 dual
Re: Одг: Iskustva sa (online) prodavnicama
Iako nije bas povezano sa temom, mislim da je korisno. Aks vise ne prima evre, valjda su njihovi kuriri smisljali svoj kurs evra i onda to vracali u evre a razliku zadrzavali
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nije to, nego prosto ne smeju da trguju u evrima. Negde sam čitao o tome, upala im inspekcija pa su popasli kaznu.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
toda81, slazem se. Zato ja kada me neko zamoli da mu nadjem neki telefon, ukoliko je Ivanova cena ok, uvek njega preporucim jer ne zelim da se igram sa tudjim parama. Za sebe ipak trazim druge prodavce.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Jan 2015. 03:31
- :: samsung galaxy s2
jel moze neko da mi objasni, u cemi je fora sto pise na kutiji da je uvoznik Telenor? ja koliko znam to je mobilni operater, da li neko zna kako to ide, ako ja krenem da koristim taj telefon?
- toda81
- Prijatelj foruma
blueplayer, imaju sigurno ugovor sa njima .
Note IV N9100 dual
Pomenuli ste Telenor vise puta, vezano za pricu o Ivanu iz Apatina.
Ne razumem sta je cudno tu. Covek prodaje telefone preko KP, a isto tako i otkupljuje.
Ivanovi telefoni su iz Madjarske, odatle uvoze svi nasi prodavci, prodavnice itd, Madjarska je izvor broj 1.
Ukoliko ste negde videli da pise TELENOR ili nesto drugo na kutiji, to znaci samo jedno: Ivan je otkupio od nekoga ko je na toj nekoj mrezi uzeo telefon, dakle nema magije, čarolije, kriminala, policije, duhova i tome slično.
Pozz
Ne razumem sta je cudno tu. Covek prodaje telefone preko KP, a isto tako i otkupljuje.
Ivanovi telefoni su iz Madjarske, odatle uvoze svi nasi prodavci, prodavnice itd, Madjarska je izvor broj 1.
Ukoliko ste negde videli da pise TELENOR ili nesto drugo na kutiji, to znaci samo jedno: Ivan je otkupio od nekoga ko je na toj nekoj mrezi uzeo telefon, dakle nema magije, čarolije, kriminala, policije, duhova i tome slično.

Pozz
-
- Mobil fan
Bas tako, ni ja ne vidim sta je tu cudno.Covek kupuje i prodaje telefone.
- toda81
- Prijatelj foruma
Slazem se sa vama. Licno je jedan tip od mene svojevremeno kupio sa garancijom tel iz telenora i kaze da ih on preprodaje
Note IV N9100 dual
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 12. Jan 2015. 18:03
- :: ...
Pozdrav svima. Novi sam clan na forumu pa imam nekoliko pitanja.
Uzeo bih novi telefon Sony Xperia-u Z3.
Zanima me po vama gde mogu kupiti sigurno original telefon i da mi oni posalju kurirom za Nis?
Ne bi ovde u Nis da kupujem jer mahom su telefoni skidani sa mreze i garancija je samo 6 meseci.
Pozdrav
Zanima me po vama gde mogu kupiti sigurno original telefon i da mi oni posalju kurirom za Nis?
Ne bi ovde u Nis da kupujem jer mahom su telefoni skidani sa mreze i garancija je samo 6 meseci.
Pozdrav

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
toda81 napisao:Slazem se sa vama. Licno je jedan tip od mene svojevremeno kupio sa garancijom tel iz telenora i kaze da ih on preprodaje
Продао си препродавцу! Грешна ти душа

Мада, ако ти је сам рекао чиме се бави, онда нема проблема.
Ја сам једном приликом продао графичку за компјутер неком лику, још ме он кумио и молио да му спустим цену, па као да ли ће му радити на његовом компу и шта ти ја знам... Ја продам, кад после два дана ето те карте на истим огласима! И ја онда мало провртим огласе и видим да се лик тиме бави!
Није ме погодило што покушава да заради, већ што ми је дошао са причом како му треба итд, итд... А ја наивчина пао на то.
ex ivan87
Nece se taj obogatiti sa takvim nacinom poslovanja
-
- Mobil fan
Ne vidim razlog da ne uzmes u Nisu, dole u prolazu je poznato da ima jako povoljnih telefona, garancija iako je dobijes 24 meseca je diskutabilna....stefanrudi napisao:Pozdrav svima. Novi sam clan na forumu pa imam nekoliko pitanja.
Pozdrav
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 10. Jan 2015. 03:31
- :: samsung galaxy s2
drom napisao:Pomenuli ste Telenor vise puta, vezano za pricu o Ivanu iz Apatina.
Pozz
slazem se, ja sam ga kontaktirao za sony z3, cekao sam da se javi, na kraju mi rece da je dobio zakljucan telefon, tako da nista od toga, jer je dogovor bio otkljucan telefon. a steta, vidim da je kod drugih sony z3 skuplji 50 evra- oko 500 evra. dok je htc one m8 oko 450-475 evra. tako da mi dodje isto da li da kupim kod njega ili telekoplus, mobilnishop itd.
-
- Neredovni učesnik
Ne vidim razlog da ne uzmes u Nisu, dole u prolazu je poznato da ima jako povoljnih telefona, garancija iako je dobijes 24 meseca je diskutabilna....[/quote]
Pa ne bih u podzemnom jer ima dosta prevara kod njih, uopste nisam zadovoljan njihovim poslovanjem...
Pa ne bih u podzemnom jer ima dosta prevara kod njih, uopste nisam zadovoljan njihovim poslovanjem...
probaj da nazoves neku od ovih radnji -
http://www.kupimobilni.com/mobilni-tele ... a-z3-d6603
ja bih isao na top zona-u.
http://www.kupimobilni.com/mobilni-tele ... a-z3-d6603
ja bih isao na top zona-u.
-
- Neredovni učesnik
Sveo sam izbor na: LogicShop, Top Zona-u i Ivan-S-Mobile (KP).
Imam jos 15-ak dana da razmislim dok sakupim novac.
Javljam od koga sam kupio i kakvi su utisci.
Pozdrav!
Imam jos 15-ak dana da razmislim dok sakupim novac.
Javljam od koga sam kupio i kakvi su utisci.
Pozdrav!

Ljudi da li su korektni u prodavnici Hermes Mobil u Beogradu? Daju 24 meseci garancije na hardware i software. Zvuci prilicno primamljivo
Kakva su vasa iskustva? Molim vas pisite jako mi je bitno. Pozz