samsung galaxy note 3 neo vs galaxy s4
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: samsung galaxy note 3 neo vs galaxy s4
Ja ne bih nista mogao reći za N3neo....nisam imao iskustva sa tim fonom...procackaj ti opet još jednom malo g pro2 

Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nije loš, samo za te pare ima boljih izbora. Je*eš olovku
Ja se ne bih dvoumila da je Note 3 neo jeftiniji
,nego za taj novac se moze kupiti i bolji telefon ali meni je bas nekako lep N3neo...Bilo bi lepo da se javi jos neko ko ima ovaj telefon i kaze nesto malo detaljnije o ovom telefonu..

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Hana10, Note 3 Neo je oslabljena verzija orginalnog Note 3, po meni previše oslabljena. Bolja je kupovina galaxy S4, proverno dobar model.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Hvala na savetu,pokusacu da se predomislim. Da je bar ekran samsung galaxy s4 5.5"...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Hana10, Ako baš voliš velike ekrane, onda možda je bolje da malo pričekaš sa kupovinom, skupiš još novca i pazariš Note 3, sa njim nema greške, na duže staze on je odlična kupovina. Note 3 neo nije dobra kupovina iz razloga što nije jeftin a poprilično je osakaćen u odnosu na orginalni Note 3 kao i u odnosu na S4.
Poslednja izmena od znemanja u Pet, 16. Jan 2015. 01:40, izmenjeno 3 puta ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Zašto ne pogledaš Note 2?
Hana10 uzmi lg g pro 2...zver
- cupcake
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
- :: Iphone 6s
Ja imam Note 3 Neo vec mesec i po dana i nista mu ne fali. Meni odgovara. Jeste da je slabija verzija od Note 3, ali nisam koristila Note 3 da mogu da uporedim. Ne baguje, sve lepo radi. Baterija mi traje dva dana, sa skoro 6 sati screen on. Kamera mu je super, i prednja i zadnja. E sad sve zavisi sta kome odgovara 

Dobar je note 3 neo,ali bih prednost dao s4 samo zbog malo bolje kamere od neo.Mada neo ima veci ekran,pa sada neka se odluci sta je vaznije,ostalo je sve slicno,2 giga memorije,ic port itd itd....
A rezolucija ekrana?
Meni je i 720p ok, ali je malo skup za tu rezoluciju. Makar je brz zbog toga.