Ne kazem da nije lep, za moj fazon je previse fem
iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: iPhone 6
Potpis sam zeznuo izgleda
popravicu posle.. 
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Ceftriaxone
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Види овог какве има акције за мување риба [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Јао Азимуте одмах чу на фејсу да те испрозивам[emoji13]
Па ти јури после ајфонке!
Јао Азимуте одмах чу на фејсу да те испрозивам[emoji13]
Па ти јури после ајфонке!
ex ivan87
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- dachakragujevac80
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ja lično insistirao na tom modelu!Azimuth napisao: dachakragujevac80, moram da te pitam, da li si zaista hteo zlatni ili ti je zapao takav?
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ceftriaxone i bata bogdan, ja to samo onim koje su udate ili maltene pecene
dachakragujevac80, jesi ga strpao u nesto da ne sija ili je kao od majke rodjen?
dachakragujevac80, jesi ga strpao u nesto da ne sija ili je kao od majke rodjen?
- dachakragujevac80
- Expert

Iz poslovnice odmah do radnje sa opremom i tamo oblozio folijom i silikonskom ultra tankom futrolom,ali providnom da se vidi da je zlatan!
Elem,jos jedno pitanje: pored ovog fabrickog skinuo sam i inbox za mail-ove,(interesantno je da se mnogo brze poruke sinhronizuju na ovaj inbox nego na njegov fabricki),zasto mi ponekad pokaze na ikonici inboxsa broj prispelih poruka,a nekad ne?
Elem,jos jedno pitanje: pored ovog fabrickog skinuo sam i inbox za mail-ove,(interesantno je da se mnogo brze poruke sinhronizuju na ovaj inbox nego na njegov fabricki),zasto mi ponekad pokaze na ikonici inboxsa broj prispelih poruka,a nekad ne?
- Azimuth
- Moderator

Ne znam zasto se nekada pokaze,a nekada ne, ali probaj i Acompli. Odlicna aplikacija za mail 
- dachakragujevac80
- Expert

Probacu cim budem imao negde wifi
Doduse,meni seninbox bas svidja,imao sam ga i na androidu i super radi!
Doduse,meni seninbox bas svidja,imao sam ga i na androidu i super radi!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Никад ми неће бити јасно чему гомилање апликација које су мање више исте [emoji2]
ex ivan87
- dachakragujevac80
- Expert

Pa ja ih ne gomilam,nego cisto da vidim koja bolje radi,pa brisem one najlosije,a fabricki mail ne mogu da brisem (a kao sto vec rekoh mnogo mi losije i sporije sinhronizuje mailove nego inbox),plus mi mailove uopste ne objavljuje u notification centru!
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Kontakt:
To pogledaj u settings -> notification centar.. Tamo palis i gasis sve aplikcije od kojih zelis notifikacije..
Ja nisam nikada imao potrebu za drugom aplikacijom za mail osim ove stock.. Na poslu koristimo ms exchange server, pa su mi mailovi za posao push a ne fetch (a bitni su mi, programer sam pa kao sve dobijam na mail
), a ostali privatni mailovi, 3-4 svoja domena na mom serveru su fetch, koji fetchuje na pola cuke i to mi je ok (i to koristim za "privatni posao", ali je cool i taj fetch).. Svidja mi se dizajn stock mail aplikacije 
Ja nisam nikada imao potrebu za drugom aplikacijom za mail osim ove stock.. Na poslu koristimo ms exchange server, pa su mi mailovi za posao push a ne fetch (a bitni su mi, programer sam pa kao sve dobijam na mail
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Za fabrički iOS mail ne radi push gmail, osim ako ste dosta ranije pre nego što je prestala neka podrška odradili nešto. Sada radi uz neke JB fore. Ma, za gmail, koristiš gmail app.
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Kontakt:
Tako je.. Mada, ne delim da koristim drugu app, na androidu sam patio jer nema ovakva app za mail
Ubedljivo najbolja, najbrza i najazurnija je Gmail aplikacija dok fabricka ipak malo kasni... Pre mi stigne na telefon mail nego na komp na chrome...
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Kontakt:
Zavisi koji mail provider
Meni exchange prvo stigne na iphone pa na komp..
Kazem ti,kada je push odlicno radi 
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moze push da se namesti, preko m.google.com, postavi se gmail kao exchange server. Ne znam da li fora jos uvek radi ali ne vidim razlog da ne radi, na WP radi
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator

Evo i mene. Bio jutros u poslovnici, stornirali su onaj naručen preko neta iako je poslat
imaju na stanju svih boja od 64gb, ali ih nema puno, pa ko ugrabi (kakva politika kuće, da ne poveruješ). Sve u svemu, čekam da mi se javi taj momak iz poslovnice, samo da tu papirologiju odrade i večeras ili ujutru odoh po telefon 
Društvo, nadam se da ću se smiriti na neki duži period sa ovim telefonom.
Nego, ono što sam pitao i kako mi je rečeno, a vezano za garanciju... prvu godinu ide Apple garancija godinu dana, znači gde god, odneseš i menjaju telefon momentalno. Drugu godinu telefon se nosi u mts, a oni ga dalje šalju takođe negde napolje u ovlašćeni servis gde isto tako rade zamenu šta god da mu se desi. Znači, praktično su to 2 godine Apple garancije, samo što se prve godine može lično odneti, a druge ide preko mts-a.
Društvo, nadam se da ću se smiriti na neki duži period sa ovim telefonom.
Nego, ono što sam pitao i kako mi je rečeno, a vezano za garanciju... prvu godinu ide Apple garancija godinu dana, znači gde god, odneseš i menjaju telefon momentalno. Drugu godinu telefon se nosi u mts, a oni ga dalje šalju takođe negde napolje u ovlašćeni servis gde isto tako rade zamenu šta god da mu se desi. Znači, praktično su to 2 godine Apple garancije, samo što se prve godine može lično odneti, a druge ide preko mts-a.
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Kontakt:
Ja mislim da je tako.. I da drugu godinu isto vazi garacija samo moras kod operatera prvo
- dachakragujevac80
- Expert

Jel se pod tim "sta god da mu se desi" podrazumeva i ono "savijanje" ?