Baraba, lepo kaze Azimuth, to je multifunkcionalna masina. Nema sta ne moze da spemi. Uz nju dobijes knjizicu sa receptima.
Mene odusevljava to sto moze da umesi testo za picu koja bude fantasticna. Za 1.5h umesi i naraste testo koliko traje taj program i ja ga samo izvadim, podelim na 4 lopte i onda svaku loptu oklagujom razvucem, tj istanjim, a zatim samonpreko stavim sta volim i ubacim u rernu i sam spremeim fantasticnu picu sa prelepim i izuzetno ukusnim testom.
Pazi, ti uopste ne moras da ubedjujes tvoju lepsu polovinu za to, vec samo jednostavno kupi aparaturu i reci joj da si ti od sad zaduzen za pravljenje hleba

Ispadnes face i šab te gabri

Samo par minuta ti treba da ubacis sastojke u nju i posle sve ona sama radi.
Npr ja za hleb od 900g ubacim prvo 300ml vode, kasicicu soli, kasicicu secera, zatim silam ulje tri kasike, ali se trudim da ih sipam preo onog propelera, mada i ne mora preko njega. Zatim ubacim 550g brasna i na vrhu brasna napravim rupicu, ali nikako preduboku i u nju namrvim tacno 1/4 kvasca koji nr sme da dodje u kontakt sa vodom koja je na dnu kada ga stavis samo. Koristio sam prvo kvasac u kesicama, ali ipak hleb mnogo bolje raste i lepsi ukus ima sa ovim obicnim kvascom u kockama sto se kupuje.
Samo da napomenem da ti sa brasnom mozes da pomesas razne semenke tako da mozes da napravis jos zdraviji hleb.
Ja pravim dve vrste hleba, jedan za suprugu sa crnim razanim brasnom, mlevenim semenom lana i jos nekim mlevenim semenkama za sulrugu jer je to zdravije od belog hleba, a sebi pravim beli hleb u koji takodje ubacujem isto mleveno laneno seme jer je ono cudo od semena sta sve sadrzi