Baraba, na zalost oslabila je, ali i dalje moze da izgura dan uz moje izivljavanje. Mene zeza jedino kada idem na ekskurzije pa volim da napravim po par stotina slika kao uspomenu i onda cak i nova baterija na note 2 ne moze da izdrzi. Za to cu najverovatnije morati da nabavim onu externu bateriju i da u busu na nju prikacim tel. Nadam se samo da se na taj nacin baterija ne puni onako sporo kao sto je to slucaj kada se tel preko usb kabla prikaci na komp
Brzina punjenja sa eksternom baterijom zavisi od samog kvaliteta iste i izlazne snage. Ja sam kupio Xiaomi power bank 10400mAh koji puni skoro istom brzinom kao i punjač na struju tako da ide preporuka za njega jer je izuzetno kvalitetan uz povoljnu cijenu.
Cijena je između 15-20eur na ebay-u, u zavisnosti od prodavača i uslova oko poštarine što je po meni dosta povoljno. Npr. Samsung power bank od 9000 mAh košta oko 40-50eur.
Nisu lose te externe baterije. Ja imam XWave Power Bank od 2600mAh, i ne radi lose. Ne moze da napuni N4, ali moze da ga dopuni kada mi je najpotrebnije. Video sam na aliju i ebay-u neke nenormalne kapacitete, ali ne znam da li su dobri...
Ja upravo narucio i tu xiaomi.. Imam vec 2 powerbanka.. Jedan mi je drugar kupio u Singapuru, 10k mah, neki kinez, realan kapacitet.. Puni telefon kao zidni punjac, izlaz od 2.1 A..
Drugi je neko koji sam narucio sa aliexpressa, neki noname, satro 30k mah, nema ni 5k, puni jako sporo, jedino sto ima solarne celije koje zapravo i rade..
Mada, sa ip6, mi i ne treba mnogo externa baterija, al ono, super je da je imam, rasterecen sam dosta..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
vojkan85, imao sam upravo tu jednu od navodnih 30 000mAh i u principu sam mogao jednom napuniti Note 3 i to kad nije potpuno prazan već ima otprilike 10% baterije. Treba samo paziti jer sam čuo da su se pojavile kopije Xiaomi baterija.
Ebay je ipak malo ozbiljnija varijanta u odnosu na domaće sajtove i prodavce, to je moje mišljenje. Imam preko 50 kupovina i sve je bilo kako je trebalo. U ostalom gledaš koliko ta osoba prodaje i kakav je feedback i nemaš brige. Malo se duže čeka ali to je to.
Ovde kod nas se ne isplati kupovati jer su to mahom proizvodi kupljeni na ebay po nizim cenama, a prodaju se za 2-3x skuplje. Feedback je kao sto kazes izuzetno bitan
Da kucnem u drvo, ja sve sto sam sa interneta narucio, to je i sitglo bez problema
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
I sve sto je stiglo, bilo je odlicnog kvaliteta... Npr. LCD za laptop, koji i dan danas radi bez problema.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
bestboy, mislim da on koristi poslednji rom H veriju stock,i verovatno kernel koji ide uz njega,ne znam mozda brate dosta surfujes sa njim dok je na 3g mozda treba tako da se trosi,mada reklamiraj ako mislis da nesto nije kako treba
iP6.
3G, wifi, auto svetlo, sve popaljeno, dosta je radio i hotspot, oko 50tak slika, muzikana slušna 45min, 2 maila na push, viber... jako dobra baterija, dosta bolja od 5s. Dan bez problema drži zahtevnom korisniku.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.