Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
El Laki, da - usb debbuging i download mod za flešovanje iz Odina , volume down + home + power . U odinu deštikliraj Auto Reboot i kad završi flešovanje 15-20 sekundi skini kabl i izvadi bateriju , zatim stavi bateriju i sa volume up + home + power uđeš u recovery. (to za vađenje baterije i auto reboot je da ne bi fabrički rekoveri poništio / pregazio custom prilikom boot-a telefona - samo prvi put .)
Dobro si me podsetio za auto reboot, to sam skroz zaboravio. U suštini isti je postupak kod S3, samo što tamo pre recovery mora onaj autoroot fajl da se flešuje, ako se ne varam. Hvala Zoreli
Reci mi samo što se tiče knoxa, kako se to može poremetiti. Usled čega, kako bih znao na šta da obratim pažnju.
Zoreli, ja odmah skidam ovaj rom. Moram da pogledam prethodne strane da vidim sta si napisao kako se zove rom. Reci mi sta si dodatno podesio da toliko traje?
toda81, zamrzao sa TB sve app koje uopšte ne koristim (S-Health , S-voice itd) i Greenify (uspavao) sve skinute osim mesindžera (viber , fb mess. , ... ) , i naravno kernel je bitan i podešavanja STweaks gde sam spustio GPU na 320mhz .
I to je to za drugo punjenje baterije i drugi dan korišćenja ROM-a mislim da je odlično (ostalo stock value) .
Kod mene je stalno uključen mobilni net + wifi , 2 push maila , viber i fb mesindžer ... to je stalno aktivno , ostalo je uspavano (Greenify) dok ne pokreneš app .
Zoreli, moracu definitivno da odradim ovo na supruginom s4 jer joj je danas npr baterija izgurala jedva 3h, upaljenog ekrana uz isto koriacenje samo na wifi
Zoreli, imam problem sa flashovanjem roma. Probao sma ovu verziju 2 i nece, pise aborted. Niije mi jasno u cemu je priblem . Instalirao sam GalaxyS4-CWM-6.0.4.4-GT-i9505 recovery. Aj sada cu da stavim d ase skida ova najnovija verzija
toda81 napisao:zoreli, sto cinis ti sa tim romovima frende? Pa ja se taman odlucio da flashnem onaj Albe95 om, a ti vec pretrcao na drugi
Pa ovaj |ROM|★GOLDFINGER v9★|►S5/LOOK/FEEL◄|Jan.19.15|★ ima čist S5 izgled pa rekoh da ga isprobam , naravno bekap ostalih ROM-ova je uvek na kartici . .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.