MTS novosti
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: MT:S novosti
miodrage, ti bi ceo forum prebacio na vip, samo da vip ima snignal, to te jedino koči 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
PetarI, ne, na svim Smart paketima to imas, samo sto do Smart 700 ti Vip minuti nisu neograniceni.
Baraba, ne lupetaj molim te. Svako koristi ono sto mu najvise odgovara. Za mene je to konkretno Vip, radi mi posao savrseno, i nemam nijedan problem sa njima. Ja signal svuda imam, ali ja ne idem nigde van grada, i samim tim nema da nemam signal.
Baraba, ne lupetaj molim te. Svako koristi ono sto mu najvise odgovara. Za mene je to konkretno Vip, radi mi posao savrseno, i nemam nijedan problem sa njima. Ja signal svuda imam, ali ja ne idem nigde van grada, i samim tim nema da nemam signal.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Kupio sam Vip pre paid broj da probam kako funkcionise.UZAS! Idem na sprat da uhvatim signal.Nekoliko kilometara od centra Cacka.Da ne poverujes da je tako nesto sada moguce.Nije do telefona.Mts i telenor rade lepo
LG G2 Black,16GB
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ajde da ne spamujemo mts temu vise sa drugim operatorima,ali nije to samo slucaj sa vipom,doduse oni su sampioni,to se meni desava i sa Telenorom,doduse ne po pitanju signala,nego vise mobilne preze za prijem podataka,da mi u sred centra jedva ima dve,tri edge crte,isto tako i sa mts-om! Kao da im niko ne odrzava predajnike,pa jedan po jedan crkavaju! 

Slažem se da ne spamujemo više,jer ova tema je doslovno Pandorina kutija.Ali pošto smo trenutno na delu sajta koji se zove Mts(a koristio sam sva tri operatera i sem mts postpejda imam i Telenor),kažem i tvrdim da je Mts najbolji.Znam da će mnogi pokušati da opovrgnu ovu moju tvrdnju,ali ja stojim iza nje 100%.Minusi mts-a i dalje su 3G pretplata i očajna ponuda telefona preko operatera.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Jel se zna hoće li ukidati arena paket iz standardnog iptv paketa?
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
darkonda, do kraja 2015. nece sigurno, a tada mozda opet produze kao i svake godine do sada.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Treba mi prepaid kartica, postoje li neke tarife i tu ili samo tražim običnu, šta mi preporučujete?
Ne postoje tarife za pripejd.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ali postoje promocije, i sa nekima od njih se moze bas dosta dobiti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Baš tako ima promocija, koje daju dosta minuta, poruka a MB manje više kako za koga za nedelju dana
Aha, nema tarife, pratim promocije .
Hvala ljudi.
Hvala ljudi.
Moze li neko ovo da mi objasni, imao sam Mix Net L na 50 posto popusta dve godine, i to je 990 din, 25tog decembra produzio ugovor na opet dve godine 50 posto uz tarifu Mix XL, zbog cega mi je racun za decembar 1816 din a nigde nisam prekoracio ni minute ni poruke ni mb? Imam kao dodatne troskove samo Busplus 55din.
Iphone 6, space gray
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
kunkun, pa kad ti je istekao ugovor? Moguce je da ti je racun izmedju isteklog starog ugovora i potpisivanja novog racunat po punoj ceni. To mi deluje kao najverovatnije.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
kunkun meni se to desilo pa sam reklamirao i sledeći račun mi je bio 0 dinara.
uradi to.
uradi to.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
kunkun, imaš li u samom računu stavku popust ili tako nešto kao što si imao do sada?
Uporedi prethodne račune sa novim.
I ja mislim kao uvaženi kolega Lobachewsky
Uporedi prethodne račune sa novim.
I ja mislim kao uvaženi kolega Lobachewsky

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Stari ugovor je potpisan 25.12.2012, istekao 25.12.2014. , novi ugovor potpisan isti dan, znaci 25.12.2014, nemam ni dana lufta, meni ovo deluje na neku kradju, koje objasnjenje postoji za ovo. Naravno, sva dugovanja sam izmirio pre nego sto sam potpisao ugovor
Iphone 6, space gray
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Hm, pogledaj ipak stavke na računima pre i posle. Bar da imaš argumentaciju. Šta ulazi u tih 1.816? Koliki treba da bude račun, po tebi?
A onda, naravno - ili email ili poslovnica, pa pucaj! Samo, pazi da ne ispadnu u pravu
A onda, naravno - ili email ili poslovnica, pa pucaj! Samo, pazi da ne ispadnu u pravu

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
1816 = osnovica 1465,50 + pdv 293,10 + zatezna kamata 2,17 + bus plus 55din
odakle ta osnovica, pojma nemam, na oba ugovora stoji 50 posto popusta, i na satom i na novom, stari sam placao 990din, novi treba da placam 1000 din kad se uracuna popust, i ne znam sad sta izmisljaju, ja zvao operatere i kazu tako to ide, 24 mesec moras pun da platis, lupetaju nesto, nista ne razumem, sami se zapetljaju u objasnjavanju

Iphone 6, space gray
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Moguće da je njiova greška, a moguće da je u pitanji 13, tj. 25 meseci, pa ti je 1 po punoj ceni, jer prvi ti je mesec bio dec i 12i je novemvar, pa ti decembar bude 13i, a ti si minute dobio 1.dec, a potpisao novi ug 25.
Nokia Efiftyone