bas takoyocasylver napisao:Koliko sam ja razumeo na Stock ROM se uradi root a zatim se ubaci taj FIX da bi slike bile bolje od fabricke kamere tj softvera za kameru?
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Re: LG G2
Zanima me jedna stvar, da li moze iz recoveryja da se flesuje stock kernel iz v20H ili iz v20G?
Koliko sam skapirao, kada se twrp instalira, instalira se tako sto se dowgradeuje kernel na poslednju verziju koju autorec podrzava.
Koliko sam skapirao, kada se twrp instalira, instalira se tako sto se dowgradeuje kernel na poslednju verziju koju autorec podrzava.
Poslednja izmena od djordjemalisic u Sre, 21. Jan 2015. 13:25, izmenjeno 1 put ukupno.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nikako. Moj ima garanciju vip-a jos godinu dana,folija,nillkin bumper 15e placen,kao nov,nigde tackice,prodao bi za 250e
Djordje,iz rikaverija da flesujes stick 20h? Nece da moze. Iz rikaverija mozes custom rom da flesujes.
Stock rom ubacujes preko kdz metode
Djordje,iz rikaverija da flesujes stick 20h? Nece da moze. Iz rikaverija mozes custom rom da flesujes.
Stock rom ubacujes preko kdz metode
Kutija imas nesto novo na umu kad bi prodao fon ako dobijes dobru cenu? 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Note 3,malo da ga isprobam 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Za tu cifru moj drugar prodaje crni iz vipa sa garancijom , sve full bez tačkice ... nikad ROOT-ovan.El Laki napisao:Beli G2, 16gb verzija, perfektno očuvan, sva original oprema, plus folija i bamper. Nema garanciju. 230e. Kako vam se čini ova ponuda?
16 godina na forumu MOBILNISVET
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nasao u oglasima,320e kao nov,9 mes koriscen. Alu bumper,garancija
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
kutijagreha, Nisam ni mislio sistem da flesujem vec samo kernel.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
E kernel mozes da flesujes kroz rikaveri.
Knele,vise nego dobra ponuda
Knele,vise nego dobra ponuda
ima da skine i h20 veruiju na xda uradjena da moze kroz revovery samo odi na xda u development sekciju i naci ces,kutija ns note 3 su losije slike nego na g2 sa fiksom,cisto da znas kada uzimas,sve ostalo je bolje na note 3
Poslednja izmena od majkon80 u Sre, 21. Jan 2015. 15:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Imam utisak da kutiji das nokiu 2700 ima da izvuce neku solidnu sliku sa 3mpx 

knelee32 hhahahah sada me nasmeja e upravu si za to... ja sam isto hteo da prodam moj g2 i da uzmem nesto bolje kao npr LG G Pro 2 ,g3 ili note3 al kako cujem sad bi uskoro lizalica trebala da dodje ipak cu ga zadrzati da vidim kako to radi na njemu ako je lose ode na pijacu
Moj nece na pijacu al ce mozda da padne neki novi fon cekam g4 da izadje 

- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Majkon, kako mislis sve ostalo bolje na note 3?
Brzi, fluidniji?
Koji procesor koristi note 3, quad core ili octa core, jer vidim neki koriste jedan neki drugi..?!
Po ovom ovde snimku, tu su negde, dobar je note 3, ali ni G2 nije za bacanje..
https://www.youtube.com/watch?v=-kL9VVX_5xg
Brzi, fluidniji?
Koji procesor koristi note 3, quad core ili octa core, jer vidim neki koriste jedan neki drugi..?!
Po ovom ovde snimku, tu su negde, dobar je note 3, ali ni G2 nije za bacanje..
https://www.youtube.com/watch?v=-kL9VVX_5xg
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Kontakt:
vlade93, bolji ekran, bolja kamera, bolji zvuk (i u "slusalici" i na zvucniku), mogucnost prosirenja memorije i po meni najveca prednost S PEN.
Sto se brzine tice, tu su negde, negde je brzi G2 negde Note 3.
Fluidnost je definitivno na strani G2.
Sto se brzine tice, tu su negde, negde je brzi G2 negde Note 3.
Fluidnost je definitivno na strani G2.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Ekran jeste veci, nekome je to plus, nekome minus, a bolji.. Ne znam na sta tacno ciljas, vise piksela ima G2, IPS ili Amoled, zavisi od coveka do coveka..
Kamera stock jeste bolja na Note 3, ali G2 sa fixom je druga stvar..
Ne zelim ovim da kazem da je Note 3 losiji od G2. Niti da je G2 bolji od Note 3, ali cinjenica
cinjenica da je G2 dobar za te pare. Prednost Note 3 je veci ekran (kome treba) i olovka.
Ja licno ne preferiram samsung, ali vrlo rado bih posedovao neki iz note serije..
Kamera stock jeste bolja na Note 3, ali G2 sa fixom je druga stvar..
Ne zelim ovim da kazem da je Note 3 losiji od G2. Niti da je G2 bolji od Note 3, ali cinjenica
cinjenica da je G2 dobar za te pare. Prednost Note 3 je veci ekran (kome treba) i olovka.
Ja licno ne preferiram samsung, ali vrlo rado bih posedovao neki iz note serije..