Note 3 vs Z2
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Note 3 vs Z2
Ma ne, ne moram da menjam po svaku cenu naravno. Nego mi malo nije realno kakvi su komentari, polovan telefon za nov sa garancijom a pri tome se po specifikaciji ne razlikuju mnogo i još da mi neko doplati, čisto sumnjam.
Kažem opet videću, naravno da ne moram po svaku cenu da menjam, ali ako mi se dopadne "na prvi dodir" sve je moguće.
Edit:
Bio sam malopre da pogledam Z2 i onako na prvu loptu što bi se reklo deluje odlično.
Razmisliću još, nigde ne žurimo ni on ni ja, možda i ponudi neku doplatu pa ćemo videti. Za sada su utisci pozitivni posle kratkog čačkanja.
Kažem opet videću, naravno da ne moram po svaku cenu da menjam, ali ako mi se dopadne "na prvi dodir" sve je moguće.
Edit:
Bio sam malopre da pogledam Z2 i onako na prvu loptu što bi se reklo deluje odlično.
Razmisliću još, nigde ne žurimo ni on ni ja, možda i ponudi neku doplatu pa ćemo videti. Za sada su utisci pozitivni posle kratkog čačkanja.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Auuu, al si ti zapeo....ali isto sebe ubeđujes da ćeš dobro proći zamenom, al ajde, srećno ti bilo....
Huawei
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nebi nikad menjao note 3 za Z2. Makar telefon godinu dana bio star,a da uzmem nov. Nikako
Re: Одг: Note 3 vs Z2
Jel menjas glavu za glavu ili ?
Menjaj. Merak nema cenu. 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ma gde sam zapeo.
Pokušavam objektivno da sagledam stvari, menjao ili ne svejedno mi je potpuno, na kraju krajeva nije ni bitno. Mislio sam da će ova tema služiti i ostalim članovima, pogotovo onima koji ređe posećuju forum i možda manje razumeju u ove stvari.

- bata bogdan
- Banned
Kakva korist ima da bude zamena note3 za z2?
Pa svako ko se bar malo razume u telefone, zna da je note 3 klasa za z2...
Objektivno je sve što smo napisali, da ne menjas note3 za z2...al razumem te, merak ti je da zameniš fon...pročitaj opet sve postove, možda ćeš smiriti te bubice u glavi
I sigurno te Sony privukao izgledom..
Srećno sa zamenom, i da budeš zadovoljan sa z2, mada, zeznuces se...
Pa svako ko se bar malo razume u telefone, zna da je note 3 klasa za z2...
Objektivno je sve što smo napisali, da ne menjas note3 za z2...al razumem te, merak ti je da zameniš fon...pročitaj opet sve postove, možda ćeš smiriti te bubice u glavi

I sigurno te Sony privukao izgledom..
Srećno sa zamenom, i da budeš zadovoljan sa z2, mada, zeznuces se...

Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Hvala Boki u svakom slučaju, ali videćemo još. 
Mislim da na ovom forumu nije niko koristio i Note 3 i Z2 na duže staze da bi mogao da tvrdi da je jedan bolji od drugog. Gledao sam detaljne specifikacije i dosta videa na YT, zbog toga najviše i razmišljam s obzirom da su uređaji jako slični.
U pravu si, najviše me naravno privlači dizajn/izrada, pa onda Sonijev UI, i ostalo šta sve nudi, kamera, zvuk, IP, i još neke sitnice koje nudi.
Opet kažem, nigde ne žurim i zamena nije prioritet, tako da ćemo videti još.

Mislim da na ovom forumu nije niko koristio i Note 3 i Z2 na duže staze da bi mogao da tvrdi da je jedan bolji od drugog. Gledao sam detaljne specifikacije i dosta videa na YT, zbog toga najviše i razmišljam s obzirom da su uređaji jako slični.
U pravu si, najviše me naravno privlači dizajn/izrada, pa onda Sonijev UI, i ostalo šta sve nudi, kamera, zvuk, IP, i još neke sitnice koje nudi.
Opet kažem, nigde ne žurim i zamena nije prioritet, tako da ćemo videti još.
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Po meni bi jedina realna zamena bila da tebi on lepo doplati 100-tinak eur. 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Sada ga malo i preteraste. 100-inak evra i nov Z2,za polovan Note 3. Ne ide
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
O tome i ja pričam, treba biti realan i objektivan. Pominjao je on neku doplatu, kaže dogovorićemo se ako odgovara telefon i meni i njemu. Dobar je lik vidi se odmah.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ljudi totalno skrenuli sa uma. Pa sada note 3 u full-u sa garancijom od operatera pun KP za 330e. Nov Z2 na KP 330-340. Budimo realni. Davno proslo vreme kada se polovan Note 3 prodavao za 440e
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Joxy, Vidim da imaš želju da menjaš, ako je tako i želiš promenu radi promene, menjaj, to je sam telefon, nisi venčan sa njim
No, reći da su Z2 i Note 3 isti je pogrešno, Note 3 je klasa za sebe, a Z2 je tek prosečni high-end smartphone sa, po meni, lepim dizjanom i ništa više. Kamera se nešto i nije pokazala, ekran je prosek i ništa više, svakako inferiorniji od AMOLED-a, manje više sve je prosek i osim dizajna (što je subjektivna kategorija), Z2 ne odskače od konkurencije.
Ali kao što rekoh to je samo telefon, menjaj, probaj neki drugi brend ako ti se ne dopadne lako ćeš se vratiti na Note 3, jedino što ćeš finansijki izgubiti menjanjem glavu za glavu jer je Z2 jeftiniji od Note 3.

Ali kao što rekoh to je samo telefon, menjaj, probaj neki drugi brend ako ti se ne dopadne lako ćeš se vratiti na Note 3, jedino što ćeš finansijki izgubiti menjanjem glavu za glavu jer je Z2 jeftiniji od Note 3.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa da, još će im cena padati s obzirom da uskoro treba da izađe i Z4, ali na to više i ne obraćam pažnju s obzirom da nas je Sony navikao na tako često izbacivanje novih modela. 
Nov Z2 je oko 350 a N3 oko 400, to su neke okvirne cene sa KP koliko sam video.

Nov Z2 je oko 350 a N3 oko 400, to su neke okvirne cene sa KP koliko sam video.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nov N3 400e. Ali ti dajes polovan. Kazi da bude i 350e. Znaci ladno mozes 100e u dzep da stavis.
Isto sam tako citao ovde pre neki dan. Pre mesec dana lik dobio nov G2 od operatera,koji je tada vredeo 280e,i doplatio 150e za polovan Note 3 koji je vredeo tada 350e. Znaci lik umesto da doplati 70e,on da vise nego duplo. Ja sam se krstio kada sam citao. Tako se i sada krstim kada cujem da ti kazu da ispod 100e doplate ne radis nista. Al dobro
Isto sam tako citao ovde pre neki dan. Pre mesec dana lik dobio nov G2 od operatera,koji je tada vredeo 280e,i doplatio 150e za polovan Note 3 koji je vredeo tada 350e. Znaci lik umesto da doplati 70e,on da vise nego duplo. Ja sam se krstio kada sam citao. Tako se i sada krstim kada cujem da ti kazu da ispod 100e doplate ne radis nista. Al dobro
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa da, mislim da si u pravu. Da mi nudi 100e možda ne bih ni razmišljao kao što kažeš. Na kraju krajeva nije ni bitna doplata, bitno je samo da ja budem zadovoljan telefonom koji god da je, da li Z2 da li Note 3 nebitno je toliko. 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Pazi,glava za glavu nebi pristao. Z2 I 40e odma pristajem. Ispod toga ne. Izvrsimo dil,lepo Z2 odma na oglase,za te pare sto prodam (350e) uzmem opet N3 mladji nego sto sam imao,i pet crvene u dzep,nit oro,nit kopo. Malo li je 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Lepa varijanta, samo se nadam ako bih tako uradio da bih duže ostao na Z2, nemam živaca za toliko silno menjaje. 
A i svakako ne verujem da bih 2 puta uzimao isti model.

A i svakako ne verujem da bih 2 puta uzimao isti model.

- bata bogdan
- Banned
Brzo ces ti prodati taj z2 , kad budeš video da si se zeznuo, navikao si na mašinu pravu, gde je sve upakovano kako treba i gde sve radi kako treba, videćeš. ...
Sony , samo izgled imaju i nista vise, po meni.
Ne kažem da su to loši telefoni, daleko od toga...tesko koji telefon može da se poredi sa note3. ..
Nista vise nećeš dobiti sa z2, samo ces izgubiti...
Nego, menjaj ali da dobiješ doplatu bar 40e kao što i kutija kaze...
Sony , samo izgled imaju i nista vise, po meni.
Ne kažem da su to loši telefoni, daleko od toga...tesko koji telefon može da se poredi sa note3. ..
Nista vise nećeš dobiti sa z2, samo ces izgubiti...
Nego, menjaj ali da dobiješ doplatu bar 40e kao što i kutija kaze...
Huawei
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Da mi sada neko nudi S4 nov i 50e doplatu,ja bi tako uradio. Pare u dzepce i mirna backa.
Mislim,mozemo mi da volimo jedan brend,ali treba gledati i cene malo. Na KP se ne prodaje samo Samsung,prodaje se i Sony i Lg. Tako da treba biti realan.
Pa juce cini mi se napisa Zoreli da njegov prijatelj vrti vec 7 dana oglas za Note3,star 4 meseca,bez tackice,full oprema za 350e i niko ni da mu se javi. Treba biti svestan i te cinjenice.
A traziti 100e doplate,cist bezobrazluk,pritom nov Z2,a tvoj note cini mi se stariji od zorelijevog prijatelja sto prodaje
Mislim,mozemo mi da volimo jedan brend,ali treba gledati i cene malo. Na KP se ne prodaje samo Samsung,prodaje se i Sony i Lg. Tako da treba biti realan.
Pa juce cini mi se napisa Zoreli da njegov prijatelj vrti vec 7 dana oglas za Note3,star 4 meseca,bez tackice,full oprema za 350e i niko ni da mu se javi. Treba biti svestan i te cinjenice.
A traziti 100e doplate,cist bezobrazluk,pritom nov Z2,a tvoj note cini mi se stariji od zorelijevog prijatelja sto prodaje