потребан ми је телефон који подржава скајп
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
потребан ми је телефон који подржава скајп
Мислим да сам на правом месту. Елем, добио сам неки посао и потребан ми је телефон који подржава скајп. У телефоне се не разумем, па да ли неко има сугестију који телефон да узмем, у неком ценовном рангу до 110-115 евра, а да могу да инсталирам скајп. Значи, не интересују ме игрице, апликације виџети нити било шта остало. Битно ми је само да може скајп, евентуално нека камера око 5 мпх и ако је могућа какава-таква батерија, да се не празни на сваких 5 сати, при оваквом, не нарочито захтевноом коришћењу.
Мало сам истраживао, па да ли неко има предлог, самсунг с2 дуо, Нокиа лумиа 520 или џпериа или било који други до 115 е? Био бих захвалан на помоћи.
Мало сам истраживао, па да ли неко има предлог, самсунг с2 дуо, Нокиа лумиа 520 или џпериа или било који други до 115 е? Био бих захвалан на помоћи.
-
- Redovni učesnik
Re: потребан ми је телефон који подржава скајп
Да се допуним...
Није ми битна предња камера, нити видео позиви, него само да могу да инсталирам скајп и пишем текст на њему.
Није ми битна предња камера, нити видео позиви, него само да могу да инсталирам скајп и пишем текст на њему.
Re: Одг: потребан ми је телефон који подржава скајп
Ako vec hoces skajp, onda prednja nije na odmet, zatrebace ti kad-tad
Lg l70 ili lg l9-2, ako hoces wp onda mozda lumia 535
Lg l70 ili lg l9-2, ako hoces wp onda mozda lumia 535
-
- Redovni učesnik
Е, Леђо, хвала ти на предлозима, али ови лг су ми мало скупљи од 110 е, али налетех на неки LG P710 Optimus L7-2, али пошто немам никаквог искуства са лг нисам сигуран. Лумиа 535 нема у тој продавници у којој имам могућност да купим.
Nemoj taj l7 2
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Imam ja L7 II na prodaju, odlicno ocuvan sve radi, ako zelis, javi se na PP (Ostao od devojcice, ona je sada presla na Lumiu 535)
Inace je moj savet Lumia naravno!
Inace je moj savet Lumia naravno!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Redovni učesnik
Миодраже, не би узимао сад полован, а што се тиче ове лумие 535 видим и лоше коментаре и то доста.
Јој скроз сам слуђен од гомиле коментара и претрага, јер се слабо разумем у технику а морам брзо да реагујем. А, тако мало ми је потребно, само добар звук при разговору, скајп и да не запуцава при уласку у основне медије и мало на једноставне интернет стране.
Јој скроз сам слуђен од гомиле коментара и претрага, јер се слабо разумем у технику а морам брзо да реагујем. А, тако мало ми је потребно, само добар звук при разговору, скајп и да не запуцава при уласку у основне медије и мало на једноставне интернет стране.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Lumia 625? Moze se naci za 100 - 110 € na KP, ima prednju kameru "cisto da se nadje"... Odlican tel za skajp... A ako kamera nije primarna moze i jeftinije. Vec od 60€ na KP sa 520kom. 
Ako zaista ne bi polovnu, a vidim da nisi zahtevan korisnik, Lumia 520 (provereno odlican tel.) za 100€ ili 620 (manji ekran ali ima prednju kameru i LED blic) za 115-120€.
Inace u tom cenovnom rangu Android zaobidji.

Ako zaista ne bi polovnu, a vidim da nisi zahtevan korisnik, Lumia 520 (provereno odlican tel.) za 100€ ili 620 (manji ekran ali ima prednju kameru i LED blic) za 115-120€.
Inace u tom cenovnom rangu Android zaobidji.
Re: Одг: потребан ми је телефон који подржава скајп
L70 na kupujem prodajem za 110e da biras ili l65
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Gregore, lose komentare ostavljaju oni koji negde nesto procitaju, a telefon su videli na slici, drugim recima, nemaju pojma. Devojci sam ga kupio pre mesec dana, odusevljena je. Uvek ima losih primeraka, to ne sporim, a najlakse je biti nezadovoljan i onda kanalisati to nezadovoljstvo pljuvanjem po svemu.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
...svakom Androidu.miodrage napisao:...a najlakse je biti nezadovoljan i onda kanalisati to nezadovoljstvo pljuvanjem po....

-
- Redovni učesnik
Е хвала вам. Ово је заиста помоћ. Записаћу ове моделе које сте поменули па ћу видети где би могао да се уклопим. Поздрав.
-
- Redovni učesnik
Ако неко зна где у НС има Нокиа лумиа 520 нека јави.
Одлучио сам се за њега јер је најјефтинији а мени игрице и апликације не требају, па верујем да неће да запуцава...
Одлучио сам се за њега јер је најјефтинији а мени игрице и апликације не требају, па верујем да неће да запуцава...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Gregore: Kupujemprodajem.com i bistris. Budi strpljiv, sacekaj par dana, uvek se nadje neki jeftin