Nokia Lumia 930
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Re: Nokia Lumia 930
Kako uopste sa Win telefona poslati sliku preko BT-a?Jednostavno,samo mi nadje uparene uredjaje,ali nigdje da vidim opciju SEARCH da pretrazim ostale uredjaje...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
pa valjda kad upalis BT on sam trazi dostupne uredjaje...ako saljes nekom boljem uredjaju koj ima NFC , mnogo je lakse tako da ih uparis
- zavodnick
- Expert
Mah,vidio sam to poslije,ali generalno imam problem sa Androidima...Naime,cim na nekoj staroj Nokia-i upalim BT,odmah je prepozna,dok za Androide treba bas vremena.Medjutim,iznenadjuje me da na svojoj 1520-ici nemam ama bas nikakvih podesavanja za BT,sem ON/OFF dugmeta... 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa sta ce ti? Kad se upare, odes u galeriju, share via BT, i to je to.
Elem, kasno sinoc stigao Denim. Danas kataklizmaticno dezurstvo pa nisam stigao da se igram. Cini mi se da malo brze radi, Lumia kamera sabija, videcu za bateriju ovih dana, kao i za Hey Cortana
Elem, kasno sinoc stigao Denim. Danas kataklizmaticno dezurstvo pa nisam stigao da se igram. Cini mi se da malo brze radi, Lumia kamera sabija, videcu za bateriju ovih dana, kao i za Hey Cortana
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, zbilja kako radi ta Cortana? Mora li bas svaki upit ici preko servera ili moze nesto i offline da se odradi? Recimo, za postavku alarma bi bilo logicno da moze i bez internet konekcije
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ali kako ce da radi prepoznavanje glasa i komande ako ne preko servera? Inace Hey Cortana se ekstremno teako namesta, bar kod mene, jednostavno pokusavao sam jedno pola sata nikako da ubodem taj trening. Gledam video snimak, lik radi iz prve, ja sve isto, mene zajebava. Pokusacu jos koji put, i ako ne ide, to posem kao minus.
- zavodnick
- Expert
miodrage, ja imam osjecaj da za moju 1520-icu za HongKong nikad nece doci update na Denim...Mocu da cekam i cekam do mile volje.Ne znam zivo sta da radim...Region mi na US,iako to nitsta ne mijenja,stavio bih na Njemacka... 

Ja namestio Hey Cortana! Jedno 5 minuta mi je trebalo. Radi ekstra. Najbolje je kad je tel zakljucan i na stolu ili tako negde. Izgleda nestvarno po meni. Jos kad bi bio srpski. I ovako nije problem, ali...
Huawei p30 aurora
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Uspeo i ja da namestim Cortanu, akali smo se malo, ali je vredelo, sada radi ko zmaj.
zavodnick, polako stici ce. Za 1520 tek pocinje Denim da izlazi. A jesi gledao kako je juce bas na 1520 bio demonstriran Win10? E to ce tek da bude ZVERINA!
zavodnick, polako stici ce. Za 1520 tek pocinje Denim da izlazi. A jesi gledao kako je juce bas na 1520 bio demonstriran Win10? E to ce tek da bude ZVERINA!
- zavodnick
- Expert
miodrage, gledao sam Win10 i iskreno,zivo se nadam da cu Win10 docekati s ovim telefonom i njegovim nasljednikom...Inace,mislim,da taman dok se naviknemo i uhodamo na ovu "recimo to tako novu verziju Win" izaci ce nesto sto ce u prvi mah biti Wow,a onda mislim da cu Androidu kao OS dati najvise 2 godine "zivota" i onda...bye bye 

Ima li istine u tome da wireless punjenje steti bateriji i da ga treba izbegavati?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nema. Cak je manje stetno kada telefon skines pa vrnes na wireless punjac, nego ako isto uradis sa kablom. Wireless jedino jako sporo puni bateriju
Ok..nisi primetio da ti manje drzi baterija recimo? Svuda pisu previse zagreva bateriju bezicno punjenje...
I ne razumem odsustvo sistema za notifikacije poruka,poziva,ove godine cu menjati acro s i bas se smorih sto ovaj telefon nema nikakve notifikacije,prelep mi je
I ne razumem odsustvo sistema za notifikacije poruka,poziva,ove godine cu menjati acro s i bas se smorih sto ovaj telefon nema nikakve notifikacije,prelep mi je
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Po onome sto sam citao, tokom bezicnog punjenja se (valjda) jako mnogo greje baterija, pa moze da dodje do njenog nadimanja (?) i ostecenja celog telefona. Ali, to sam samo citao, tako da je najbolje osloniti se na one koji imaju iskustva sa tim, npr. kolega miodrage.
Evo ja ću da se javim i kažem da sam na 925 skoro punu godinu samo tako punio bateriju kad god sam kod kuće, i ništa joj se nije dogodilo. I dalje savršeno radi. Sad punim LG tako, na isti Nokia punjač, i takođe nemam nikakvih problema sa baterijom.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Potvrdjujem ovo sto je araphel napisao, iako ne punim tako telefon svakodnevno, nego po potrebi kad sam uz komp. Da se vise greje to stoji, ali noje to neka preterana temperatura, vise se uredjaj zagreje pri igranju igrica.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ako se greje manje nego pri igranju igrica, onda to uopste nije strasno, a moze da bude korisno. Hvala na informacijama iz prve ruke! 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Nekoliko dana nakon instaliranja Denima, moram da kazem da je baterija barem za 15-20% postala izdrzljivija.
Hey Cortana radi relativno ok, nece uvek iz prve da se odazove (lenstina jedna), ali kad joj se podvikne odmah je tu. Kamera je znacajno poboljsana sa Lumia Camera 5.0, startuje se mnogo brze, HDR pravi odlicne fotke, jedino je postprocessing dosta spor... Ali ko zeli umetnicku fotku, taj ce da isceka.
Hey Cortana radi relativno ok, nece uvek iz prve da se odazove (lenstina jedna), ali kad joj se podvikne odmah je tu. Kamera je znacajno poboljsana sa Lumia Camera 5.0, startuje se mnogo brze, HDR pravi odlicne fotke, jedino je postprocessing dosta spor... Ali ko zeli umetnicku fotku, taj ce da isceka.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Eto sta su ti zene. Kad je zoves tvrda na usima, a garantovano cuje sve sto ne treba i prenosi Microsoft-u.miodrage napisao: Hey Cortana radi relativno ok, nece uvek iz prve da se odazove (lenstina jedna), ali kad joj se podvikne odmah je tu.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Kazem ja, psyhound, ima ubedlivo najbolje postove!