n6630 za w800i???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

yamaha-trz50: "nego mi treba klasican mobilni sa brdo funkcija po pristupacnoj ceni max(250-280) evra!"

Ako je tako, onda je najbolje da ostanesh pri 6630. Ako te bash "smorio", kupi mu crnu masku, crnu tastaturu, skini neke druge teme za njega, instaliraj nesto i eto ti novi telefon :D. Ne vidim drugo resenje.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

ja planiram da prodam moj w550i i da kupim ili k750i/d750i ili w800i ili nokiu 6680...E sad nervira me shto kod svih sony ericsson telefona kada zovem nekoga prikazuje se kada se uspostavi veza i kada neko odgovori na poziv ali ne i kada telefon zvoni,pa kad cimam nekoga moram telefon da stavim na uho da bih chula kada zazvoni :x ta sitnica me toliko iritira da se zbog toga razmisljam za nokiu 6680,taman da vidim i kako funkcionishe simbian :) znachi u trilemi sam,da li da uzmem 6680 ili da uzmem w800i ili mozda k750i i da mu stavim softver od w800i,ali onda mi je nekako bolja varijanta da uzmem d750i i promenim mu softver i dokupim karticu ,d750i i onako ima istu masku kao w800i samo druge boje i bolje zashticen dzoistik...Uh al sam zakomplikovala...shta vi mislite,shta bi bilo najbolje da uradim :unsure:
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Zavisi koliko imas para i koliko planiras da das,i sta ti je potrebno prvo to reci.Ako ti je potreban symbian onda uzmi 6680,ako ti ne treba ja ti preporucujem k750i,ne bih ti preporucio d750i zato sto ima one natpise t-mobile,ako tebi ne smeta onda ga uzmi.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Tanja, ako imas telefon iz avatara i koristis ga za muziku od tog kvaliteta se oprosti na 6680.
Za jednu damu savetujem imajuci u vidu lepse dane i dimenzije telefona :
W800 - 512mb(za dosta mp3 i odlicnih slika),odlicne sluske + adapter da mozes da stavis tvoje po zelji omiljene i kvalitetnije, kamera je ista 2mpx na K750/W800

6680 SAMO ako ti je neophodan Symbian,glupo je da kupis symbian i da koristis 1 ili ni jedan program instaliran na njemu i vuci cigletinu a leto kuca na vrata cekajuci da uspomene budu zabelezene dobrim fotkama(ukoliko nemas vec neki digitalac).

Pozdrav.

Odgovori