Nokia Lumia 520
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 520
miodrage, moguce, nema sms brojac, to nema.
sad sam se setio. bar koliko ja znam.

Meni fali što nema podeljeno trajanje dolaznih i odlaznih poziva, što li to izbacuju nije mi jasno?miodrage napisao:Cuveni Nokijin Lifetimer.

Edit: Instalirano nesto za par minuta, kazem nesto jer mi i dalje stoji da imam Denim.
Vec nekoliko puta mi se desava da u centru grada izgubim signal i posle mi jedino preostaje restart. Nakon restarta signal hvata najnormalnije.
Probaj da stavis mrezu na 2g
Na 2g je.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 12:58
- :: Nokia Lumia 730
Desilo mi se par puta. Mreza na 2g postavljena, slucajno pogledam telefon, ono nema mrezu. Posle restarta stignu poruke o propustenim pozivima i skontam da je tako bez mreze bio bar 45 minuta. Kazem, par puta se desilo za 8 meseci koliko ga koristim.
Ne secam se da se ranije desavalo a sada u kratkom periodu 2-3 puta.
Probaj sa drugom karticom operatera, mozda je do lose pokrivenosti mreze (vip, telenor, mts). Znam da u metrou ispod Vukovog spomenika, pre 2,5god kada sam radio tamo, mts ima mrezu dok vip nije imao.
Ja zivim u Nisu i signal je odlican. Mislim da nije u tome problem.
Inace da skrenem malo sa teme.
Prosao sam danas u Nisu 10ak prodavnica da vidim sta imaju u ponudi od lumija. Stanje je zalosno ili nemaju ni jedan model ili imaju 630 i eventualno 530. Zalutala jedna 520 a od novijih samo jedna 830 zakljucana na telenor.
Inace da skrenem malo sa teme.

Prosao sam danas u Nisu 10ak prodavnica da vidim sta imaju u ponudi od lumija. Stanje je zalosno ili nemaju ni jedan model ili imaju 630 i eventualno 530. Zalutala jedna 520 a od novijih samo jedna 830 zakljucana na telenor.
- marko.jtd
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 00:48
- :: LG L9 II
I bratu se desavalo na Note 3, sa mts katricom.
Ja ipak mislim da je do pokrivenosti mreže nekog operatera a ne do samog telefona.
Moguce da je do mreze ali mislim da bi onda sam telefon trebao opet da uhvati signal. Ja sam sve pokusavao. Ukljucio/iskljucio 3g, isao na manuelni izbor mreze izabrao mts, vratio na automatsko... nema sta nisam pokusao i na kraju morao sam da ga restartujem.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Je l' micro SIM kartica ili je secena?
Secena
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Tako sam i mislio. Zameni karticu, uzmi Micro SIM kod operatera i najverovatnije ces resiti problem.
Vec je bilo prituzbi na slican problem i svaki put je kartica bila u pitanju jer ne moze se svaki put iseci savrseno i vremenom krene da gubi kontakt.

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Upravo tako,i mene su pitali u Telenoru da li hocu da mi iseku karticu ili da mi daju novu,ja sam uzeo novu,videvsi od pre sa cim i kako seku! 

Ako pocne sve cesce da se desava zamenicu karticu.
Dobio sam decembra od mts-a na poklon pripejd karticu i vidim da ima sve tri velicine. Dobra stvar jer ne moras da seces. Mozda su takve bile i ranije samo sto ih ja nisam kupovao.
Dobio sam decembra od mts-a na poklon pripejd karticu i vidim da ima sve tri velicine. Dobra stvar jer ne moras da seces. Mozda su takve bile i ranije samo sto ih ja nisam kupovao.

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 12:58
- :: Nokia Lumia 730
Kod mene je micro sim, ne secena, pa mi se javlja problem ponekad... Prijem je odlican, ali moguce da se fon malo zaglupi, izgubi mrezu, al ne znam zasto je ne pronadje posle, nego tek posle restarta.
Generalno nije mi problem da restartujem telefon s tim sto me je danas bas iznervirao jer sam hteo da vidim koliko dana ce raditi bez gasenja a ja sa morao nakon 8 dana da ga restartujem. 
P.s. Zasto ne mogu da prikacim screenshoot preko TT? Pise da nisam autorizovan.

P.s. Zasto ne mogu da prikacim screenshoot preko TT? Pise da nisam autorizovan.