MTS novosti
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: MT:S novosti
Azimuth, ove probleme su prakticno svi imali, ja znam da sam uvek nekoliko poruka norao da potrosim da mi se aktivira iMessage, ali je uvek proslo samo od sebe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Zbog takvih stvari ne idem vise u poslovnice, ljudi nemaju pojma.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
miodrage, bogme sam do sada uvek samo jednom aktivirao i uvek mi je prolazilo. Al sad kao za inat nece pa nece.
Elem, sustina je da su totalno Kostunica, ne znaju gde su suplji. Neverovatno.
Sa druge strane, neko je mogao da odvoji 10 minuta od svog zivota tokom radnog vremena za koje je propisno i sasvim lepo placen, da unese stavku da se svaki pokusaj aktivacije iMessages-a naplacuje 10 din i to stavi u cenovnik. Ali izgleda da je to veliki problem
Videcemo u ponedeljak, insistiracu dok mi ne aktiviraju, pa tacno da zovu i Apple ako treba. Ima da me iznose iz poslovnice kao svojevremeno Seselja iz Skupstine
Elem, sustina je da su totalno Kostunica, ne znaju gde su suplji. Neverovatno.
Sa druge strane, neko je mogao da odvoji 10 minuta od svog zivota tokom radnog vremena za koje je propisno i sasvim lepo placen, da unese stavku da se svaki pokusaj aktivacije iMessages-a naplacuje 10 din i to stavi u cenovnik. Ali izgleda da je to veliki problem

Videcemo u ponedeljak, insistiracu dok mi ne aktiviraju, pa tacno da zovu i Apple ako treba. Ima da me iznose iz poslovnice kao svojevremeno Seselja iz Skupstine

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Azimuth, hahahahah, jos ako si toliki kao pomenuti, onda ce da bude interesantno 
Sad mi je nesto plao na pamet, sta sam ja uradio jednom kad mi posle 3x nije hteo da aktivira na broj kako sam resio... Udjes u svoj Apple nalog na apple.com (obavezno preko kompa).
Ides ovde: https://appleid.apple.com/account/manage/phone moras da se ulogujes, i tu podesis svoj broj fona.
Inace pre oko godinicu dana, Telenor je imao isti ovaj problem, pa je na kraju resen, jednostavno, povratna push poruka nije dolazila nikako. A uvidelo se da ustvari nije ni poslata, a uredno su je naplacivali.

Sad mi je nesto plao na pamet, sta sam ja uradio jednom kad mi posle 3x nije hteo da aktivira na broj kako sam resio... Udjes u svoj Apple nalog na apple.com (obavezno preko kompa).
Ides ovde: https://appleid.apple.com/account/manage/phone moras da se ulogujes, i tu podesis svoj broj fona.
Inace pre oko godinicu dana, Telenor je imao isti ovaj problem, pa je na kraju resen, jednostavno, povratna push poruka nije dolazila nikako. A uvidelo se da ustvari nije ni poslata, a uredno su je naplacivali.
- Azimuth
- Moderator
Nisam bas toliki, al cu se bategati da im bide teze 
Probacu i ovo sto si napisao, samo da sevratin kuci
Hvala za tip

Probacu i ovo sto si napisao, samo da sevratin kuci

Hvala za tip

Posto cele ove galame oko digitalizacije moracu i da ubacim jos jedan stb uredjaj za drugi tv. Najveci problem mi pravi protok zato sto koristim HD paket koji zajedno za netom vuce oko 17 mb protoka, dok ja na liniji imam oko 22mb maksimalnog protoka. Moje je pitanje da li bi mi oni dozvolili da otvorim jos jednu liniju na kojoj cu imati samo net bas zbog toga sto mi nedostatak protoka pravi problem. Kako sam ja zamislio sve je prosto za izvodjenje. Pitanje je da li oni hoce i da li mogu da mi tako nesto urade.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Drakenzen: ne moze, i to sigurno. Ja pitao, sta da radim ako mi zatreba veca brzina od sadasnjih 10 Mbit (Box2), rekli su - nemojte da potpisujete ugovor. Pitam, ljudi, jel' vi odbijate pare koje vam nudim? Kazu: takav nam je program...
Znaci sta reci sem Srbijo med' sljivama...
Znaci sta reci sem Srbijo med' sljivama...
Izmedju redova...telekom se prodaje i bolje da se strpite da već od jeseni nebiste ovde na ovim stranicama kukali kao je neko promenio uslove korištenja.Lično znam mnogo stvari koje su unazad pola godine unazad "skresane" ali to nijenešto što se vidi u javnosti...ej Srbijo medj šljivama...
- Shubiglajzer
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
- :: LG L7
- :: LG NEXUS
Na jednom prodajnom mestu su mi rekli da su dobili e-mail, navodno popust od 50% važi do juna. Ne piše šta će posle biti. Ima li još neko takvih informacija?
Pa taj popust postoji ko zna koliko dugo vec, i svaki put ga kao ogranicavaju, neko je skoro rekao do kraja decembra ili januara, sad kazu do juna, nemoj da brines, ja kad sam potpisivao ugovor taj sa 50% popusta u hendiju rekla mi devojka sto tamo radi da je 90% ugovora koje je ona zakljucila takvih, tako da nisu ni oni iz mts-a ludi da ukinu tu opciju, pogotovo sad kad je imas u telenoru , i u vip-u 60%.
- Shubiglajzer
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
- :: LG L7
- :: LG NEXUS
Videćemo. Ako se privatizuju, možda tada bude bolje.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Bice bolje, za nove vlasnike, ne i za korisnike, jedno s drugim je svakako nespojivo.
Mada nisi korisnik mts usluga...sve si lepo objasnio.Tako to funkcioniše kod nas.
Nije mi jasno da neko odbija tako lako kor8snike..... nama sigurno nece biti bolje u to mogu da se kladim
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Azimuth, ali ne možeš da kažeš da nije bio ljubazan, tebe istolerisati 45min je za orden, pri tom ga zezaš... 
Mislim da oni i ne znaju da imaju problem sa ovim aktivacijama, treba im skrnuti pažnju.
Meni je prošla aktivacija, pokušavao sam svaki 2 dan, kliknem jednom i nek ode 10din, neću propsati, vezalo se za broj.
Na telenoru juče iz prve prođe.

Mislim da oni i ne znaju da imaju problem sa ovim aktivacijama, treba im skrnuti pažnju.
Meni je prošla aktivacija, pokušavao sam svaki 2 dan, kliknem jednom i nek ode 10din, neću propsati, vezalo se za broj.
Na telenoru juče iz prve prođe.
- Azimuth
- Moderator
Evo sad sam izasao iz poslovnice.
Oni imaju dva problema. Prvo to sto im aktivacija ne prolazi lako, pa treba vise puta aktivirati i svaki put to uredno naplate. A drugo je neznanje ljudi koji tamo rade.
Momak sa kojim sam neki dan, a i danas, pricao se zaista potrudio, ali jos uvek nista nismo uradili.
Pozitivna strana cele price je sto je rekao da ce on pisati reklamaciju u vezi ovih aktivacija pa da ce taj deo racuna stornirati. Njegova inicijativa, ja se ne bunim.
Sve u svemu, sacekacu do sutra. Ako ne bude aktivirano, videcu sta mi je ciniti.
Oni imaju dva problema. Prvo to sto im aktivacija ne prolazi lako, pa treba vise puta aktivirati i svaki put to uredno naplate. A drugo je neznanje ljudi koji tamo rade.
Momak sa kojim sam neki dan, a i danas, pricao se zaista potrudio, ali jos uvek nista nismo uradili.
Pozitivna strana cele price je sto je rekao da ce on pisati reklamaciju u vezi ovih aktivacija pa da ce taj deo racuna stornirati. Njegova inicijativa, ja se ne bunim.
Sve u svemu, sacekacu do sutra. Ako ne bude aktivirano, videcu sta mi je ciniti.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Jel se dobija neki telefon uz box4 peket?
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Dobijaju se skoro svi,ako ne i svi!
Darkonda ako misliš neki za 1 dinar zaboravi, reći će ti da im je nestalo zaliha, a to ped**i kažu tek kada potpišeš ugovor. Ti naravno možeš uzeti bilo koji telefon tamo iz ponude, ali skoro svaki se plaća sa nekom finom cifrom, a telefona od 1 dinara nigde..
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Meni su pre dve godine isto rekli da nemaju ali su mi poslali postom iz nekog drugog grada i stigao je.
Ali vise nikada necu uzimati od njih telefon jer zakljucan je na mrezu i vise volim ja da kupim neki u slobodnoj prodaji.
Za mesec dana mi istice ugovor od 2 godine pa necu uzeti telefon vec veci paket uz 50% popusta ako jos to moze.
Ali vise nikada necu uzimati od njih telefon jer zakljucan je na mrezu i vise volim ja da kupim neki u slobodnoj prodaji.
Za mesec dana mi istice ugovor od 2 godine pa necu uzeti telefon vec veci paket uz 50% popusta ako jos to moze.
Android 12