N95 8gb i N82 sam koristio do nedavno
Bas su dobri telefoni!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
N73 - solidna kamera, stereo zvuk, plus veliki broj symbian v3 aplikacija i dalje lepo rade
Inače kada je bio popularan nisam njega imao, već n95. N73 sam nabavio pre godinu i nešto za 2500 din, kao sekundarni mob.
I meni i N95 i N73 stoje u fioci, u N73 mi je Mobtel tj. Telenor kartica, ističe uskoro pustiću je da se ugasi. U N95 mi je jedan 061 broj, njega periodično dva-tri puta mesečno koristim pa za sada neka stoji.
toda81, Ista situacija i kod mene, ne pada mi na pamet da prodam nijedan od gore pomenutih tel za neki sitniš jer me podesaćaju na symbian i zlatno doba Nokie.
toda81, Windows je i sada sistem u pokušaju. Eh gde bi bio kraj Nokii da je nastavila da razvija Symbian, koliko je to moga da bude dobar OS da ga MS nije uništio.
Ja pored n73 čuvam i 6630, ne koristim ga tako često, uglavnom stoji u fioci. Ali uspomena na Nokiu i Symbian nema cenu.
Nekako mi se v2 symbian najviše dopadao, nema čega nije bilo od programa. I one n-gage igrice su bile čudo u to vreme.
Čuvam i jedan 6680 ali je neispravan, otišao displej.
znemanja, slazem se sa tobom AndroMan, imao sam i ja 6630 i mnogo mi se svidjao zbog onog donjeg zabljenog dela, ali je imao malo ram memorije. Mnogo je bio bolji n70 po tom pitanju
Hvala, ma ne znam ni šta ću sa njima, stoje tako bzvz, a zao mi i da ih prodam, pa eto tako čuvam. Mada mi ponekad dune u glavu da kupim još i nokia 6500 slide, čisto da ga imam tako, ima na eBay za nekih 30 evrica
Takodje, ne prodajem ni jedan symbian telefon. Valja se sjetiti starih dobrih vremena sa njima
Prvi Symbian koji sam imao (imam i dalje 2) Ericsson R380s, a od Nokije je to bila stara dobra 7650 sa 6.1 Symbianom
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Kad spomenu ericsson, brat i ja smo imali po r310, on onaj kao boje lila a ja plavi/petrolej boje, on i dalje cuva svoj ali mu je crkao ekran, a ja sam davno taj bio menjao za t28, lepa to vremena behu i kvalitetni telefoni [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Pre par nedelja sam slucajno nabasao na video snimak jedne neverovatne kolekcije starih Ericssonovih aparata. Lik verovatno ima sve i jedan Ericssonov model, u sve i jednoj boji, ikad proizveden.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.