Mislim da ne posto se drugacije tretiraju paketi na redovnim i internet karticama, ali bolje to da proveris sa njima. Ja sam morao uzeti novu karticu jer zbog tadasnjeg duga u Vipu nisam mogao nista na svoje ime pa mi je matori potpisao za karticu i sad taj internet broj koristim kao glavni.Lobachewsky napisao:psyhound, jel mozes da uzmes internet paket sa svojim regularnim brojem ili ti oni dodeljuju neki bzvz internet broj?
Koliko MB trošite mesečno?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Koliko MB trošite mesečno?
450MB mi ode mesecno: viber, tt, wapp i malko browser i to je to. Nista spec(:
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Data Usage, zelena ikonica sa dve strelice ka gore i dole. Nesto sitno se placa. Imas i free varijantu, Data Man, isto je precizna ali sa manje opcija. Crvena ikonica.Ceftriaxone napisao:Дајте неку апликацију за Ајшит која ово мери.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Zvanicno: "Pozdrav, za korišćenje Vip Online tarifa, neophodno je aktivirati novi broj, koji je podešen za Internet tarife."psyhound napisao:Mislim da ne posto se drugacije tretiraju paketi na redovnim i internet karticama, ali bolje to da proveris sa njima.
Smor

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
-
- Sertifikovani Trol
Eto. Znam da sam ja ranije nesto razmisljao da stari broj prebacim na net paket pa da su mi tako nesto rekli, ali je to bilo pre 3 godine.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja kako koji mesec,u proseku trosim 600/700 mb.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Oko 3 GB mesečno, možda malo više. Nije mnogo, ali više mi i ne treba. [emoji41]
Uglavnom mobilni net, vaj faj slabo, i to samo pri kraju meseca, kad ispucam skoro sve GB iz paketa, ili kad skidam neku veću aplikaciju. Ju Tjub (i slične stvari) vrlo retko gledam preko telefona..
Uglavnom mobilni net, vaj faj slabo, i to samo pri kraju meseca, kad ispucam skoro sve GB iz paketa, ili kad skidam neku veću aplikaciju. Ju Tjub (i slične stvari) vrlo retko gledam preko telefona..
- Azimuth
- Moderator
Moram da se ispravim. Nisam nikada pratio koliko na mesecnom nivou imam saobracaja i evo kraj je meseca pa bacih pogled. Nesto preko 9GB ukupno mobilnog i wifi

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Kao što neko ranije reče, svako troši prema svojim potrebama ili mogućnostima. Imam poznanike koji imaju bolje telefone od mene i mnogo više novca od mene, ali mesečno potroše jedva neku siću, za mejlove i poneku aplikaciju, a takođe i neke druge koji ubiju i do 15 GB mesečno jer po ceo dan skidaju nešto, ne silaze sa FB-a, stalno "jutjubaju" i slično. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa ja preko wifi stucem i do 6-7 GB, ali preko cellular data nikad preko 500 MB.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Azimuth
- Moderator
Pa od ovog potrosenog ide oko 1GB, nesto malo preko, na mobilni net, a na wifi ostalo. Doduse, nisam nikada skidao filmove, serije i ostala cudesa na telefon, ali jesam u februaru testirao neke vece aplikacije pa sam zato i naguvao ovoliko.
Pratim pa javljam krajem marta kakvo je stanje
Pratim pa javljam krajem marta kakvo je stanje

You tube najvise pojede interneta u regularnom koriscenju tekefona, dakle bez skidanja filmova i ostalih gluposti na telefon. Mesecno u proseku ode oko 1gb mobilnog. A dok wifi ide i do 15gb, kako kad
-
- Sertifikovani Trol
Ovako je to nekako kod mene na pola meseca. 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Skinuo sam app da mi meri koliko trosi MB... Pise mi da mi 36% potrosenih MB ode na OS Services, sta znaci taj, na sta se tu trose MB?
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
http://imgur.com/a/WP9v4
Jutros sam posle dve godine ponovo prepaid, i rekoh aj da uzmem ove MB da vidim koliko prosecno trosim da znam koji paket da uzmem... 2 apk razlicito pokazuju a verujem da VIP kasni sa azuriranjem... (wi fi mi je mnogo otisao posto sam skidao aplikacine neke
)
i sta ja da znam sta ovde pokazuje tacno?
e da, imam i besplatan FB, ali opet, ove dve apk razlicito pokazuju (valjda mi ne skida MB kad sam na FB)
Jutros sam posle dve godine ponovo prepaid, i rekoh aj da uzmem ove MB da vidim koliko prosecno trosim da znam koji paket da uzmem... 2 apk razlicito pokazuju a verujem da VIP kasni sa azuriranjem... (wi fi mi je mnogo otisao posto sam skidao aplikacine neke

i sta ja da znam sta ovde pokazuje tacno?
e da, imam i besplatan FB, ali opet, ove dve apk razlicito pokazuju (valjda mi ne skida MB kad sam na FB)
Mesecno potrosim 12 GB mobilnog neta 1gb vezan za box broj i 11gb mobilni net kartica mi je u mifi modemu.A sto se tice wifi od 15 do 20 gb neta.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Svi mi ovde "ljuštimo" desetine GB-a, a tema glasi "Koliko MB potrošite mesečno". 

Poslednja izmena od Evindzer u Pon, 29. Jun 2015. 22:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja max 500-550 MB mobilnog neta. Na WiFi naravno da idu gigabajti, ali ja nemam strpljenja da radim na telefonu kad imam tablet.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Ovaj mesec nisam presao ni 500mb....