Slika se vidi preko tapatalka. Da bi se videla isa racunara moras da je dignes na nor dodaj.rs ili flickr ili gde god p da ostavis link ovde u propisanoj formi.
Inace je rezultat dobar. Koliko koristis toliko i traje baterija. Meni u proseku gura oko 20h, sto mi je sa mojim nacinim koriscenja vise nego zadovoljavajuce.
Uglavnom nocu punim telefon, treba mi preko dana funkcionalan
Nego, jel ima neko onaj jaci punjac? Onaj od ajpeda? Jel probao neko sa tim da ga puni? Iz Epla kazu da sme i da ce osetno brze napuniti telefon.
dachakragujevac80, ne razumem te? Toliko puta je pisaono o slikama i talku, ti kao da si pao sa marsa
Preko pc ovako gledaš slike (važi samo za ovaj forum, njima slike sa talka kvare preglednost i zeznuli su ih):
Ma znam ja kako mogu da ih vidim,ali me nervira sto odmah ne moze da se pristupi linku! A verovatno jos i mnogi drugi ne znaju pa i ne vide sta sam okacio!
Drustvo, imam opciju update'a na 8.1.3.
Treba li prvo da uradim neki backup ili odmah mogu da apdejtujem? Kontakti i kalendar mi je sinhronizovan vec sa gmail-om a sa obzirom da su mi to najvazniji podaci trenutno u telefonu msm da sam "siguran"!? Ili nisam?
Itunes imam vec na PC-u i koristim ga samo uz zenin stari 3GS. Isti mogu koristiti i ja ali hoce li mi napraviti neki belaj sa mozda nekim njenim podacima koje je backup-ovala ili slicno? Trebam li paziti na nesto, otvoriti neki poseban nalog u Itunes-u za moj tel ili...?
Pomoc?
Prilikom provjere IMEI koda, izbacuje mi ovo.
Jel to znaci da je original? Tj. kad mi ispise sve ovo ne moze biti kopija? Ili ipak moze?
Hvala unaprijed!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Idi na apple sajt pa tamo proveri. Original je, ne znam odakle ti ideja da nije ako si dobio ota apdejt
Nego, nasao sam mu manu. Previse mu je osetljiv ovaj senzor. Rekao bih da kad god kliknem na home taster on maltene svaki put istog momenta procita otisak i otkljuca telefon. Resenje je jednostavno, stiskam prstom koji nisam registrovao ili nosem ili pak necim trecim
Azimuth napisao:Idi na apple sajt pa tamo proveri. Original je, ne znam odakle ti ideja da nije ako si dobio ota apdejt
Nije to moj telefon, od druga je. Nosio ga je kod nekog momka oce da ga proda, a telefon je nov i ovaj mu kaze kao da je kopija i da je repariran Ja sam se slatko nasmijao na to Pa rekoh sa vama da provjerim
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Kazem ti. Idi na apple.com i tamo proveri. Ne treba ti imei nego serial number. To ti je najsigurnija varijanta da proveris autenticnost telefona.
Mozes i preko imei broja proveriti, Baraba je ostavio detaljno uputstvo ovde na forumu pa pogledaj i odradi to ako vec sumnjas.
Vaša poruka sadrži 15 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.