Zvuk na k750i preko loudspeakera

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Zvuk na k750i preko loudspeakera

Post od Dario »

Kupio sam juce k750 i mogu reci da sam i previshe nego zadovoljan. Kamera je taman takva kao sto sam i ocekivao (R1N035)... itd...

Eh, sada, imam jedan problem (koji mislim da je do FW-a):
Kada pokrenem neku pesmu iz galerije ili media player-a preko loudspeakera, nije nesto jak zvuk, moze se reci cak i slab, ali kada stavim tu istu pesmu kao ringtone i u profilu stavim ring volume na max, CUJE SE VISHE NEGO 5 PUTA JACE !!!. Kada me prvi put drug zvao (a meni bilo na max volume), ja sam mislio da ce da mi ode zvucnik u tri lepe, koliko je to bilo ekstremno jako. OK, to je sve fino, ALI ZASTO NE MOGU IZ GALERIJE I MEDIA PLAYER-A DA TERAM TAKO JAKO ZVUK !?!?!?! Pojacao sam ga do kraja, ali i dalje se mnoooooogo slabije cuje nego ringtone.

Da li je to kod svih tako, znam da su u novim FW-om (R1BC002 i R1AA008) ali da li su povecali zvuk preko zvucnika UGLAVNOM, ili samo na ringtone ili galeriju.

Ako neko ima k750i nek doda u msn "dario91@gmail.com" da razmenimo par reci po ovoj temi, a imam josh par sitnih pitanja.

Hvala unapred. 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Dario,mislim da je tako kod nekih verzija firmware-a,sa mojim K750 je ista prica,potpuno ista.Zvuk pesme kao ringtone se cuje glasnije i mnogo piskavije,da se tako izrazim...
Moguce da se nekim fw upgrade-om stanje poboljsava.Meni bas nesto posebno i ne smeta,mada...mnogo losiji telefoni imaju bolji zvuk :smutny:

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04

Post od EnricoAdams »

Slican je slucaj i sa radio preko loudspeakera, cuje se MNOGO glasno. Mislim da bi to doneklo moglo da se sredi sa manual ekvilajzerom, pa da tamo sve stavke podesis na maksimum.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja mislim da je to normalno da se cuje slabije kada preslusavas nego kada stavis kao ringtone...tako je i meni a zasto,nemam pojma...pozz 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Da ali bilo bi dobro da mozesh da iz galerije pojacash zvuk do te jacine kao sto je na ringtonovima, jeste da je piskavo, ali nema veze, ne morash bash do kraja da pojacash. Kod mene, kada pustam iz galerije ili preko media playera, zvuk je bash PRESLAB :(, videcu prvom prilikom da stavim novi FW.

Inace, da ne otvaram novi topic, desava mi se "jednom od deset puta" da kada konektujem telefon preko kabla i udjem u my computer pa u removable device kaze mi da je empty, pa please insert... bla bla bla, nemam pojma zasto, posle izbacim kabl i ubacim ponovo i proradi a ponekada bash mora restart ili log off pa nazad. Da li se to i vama deshava? I da li postoji neki softver za sinhronizaciju telefona sa PC-em (kada pokrenem instalaciju sa CD-a odma mi izbaci ERROR i ne mogu da instaliram, windows 2k) pa zato pitam. Ja do sada koritim samo samo taj removable device....

POz i hvala puno
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

jeglupo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 01. Apr 2006. 11:21

Post od jeglupo »

probaj sa My Phone Explorer on je odlican
a to sa zvukom i meni je tako a otkad sam stavio soft od w800 jace se cuje preko zvucnika

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@jeglupo: thx, svidja mi se sto mogu da accesujem na Phone memory.... :)

btw bio je topic, ali nije razjasnjeno do kraja, da li postoji neki REMOTE CONTROL preko IR-a da mejam kanale na TV-u ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

woody
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Feb 2006. 18:34

Post od woody »

Dario (asdf) napisao:Da ali bilo bi dobro da mozesh da iz galerije pojacash zvuk do te jacine kao sto je na ringtonovima, jeste da je piskavo, ali nema veze, ne morash bash do kraja da pojacash. Kod mene, kada pustam iz galerije ili preko media playera, zvuk je bash PRESLAB :(, videcu prvom prilikom da stavim novi FW.
Jesi li namjestio equalizer na telefonu, po defaultu dodje sve na srednjim vrijednostima,malo ih dignes i zvuk se, naravno, drasticno pojaca.
Sa R1AA008 i dalje jos je pojacan zvuk, mada tad kod nekih pjesama moras da smanjih jacinu, jer pocne krcati koliko je jako. :shock:
Pjesme sa telefona se jace cuju naravno iz media playera nego kada ih direktno pustas iz foldera.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Dario (asdf) napisao:@jeglupo: thx, svidja mi se sto mogu da accesujem na Phone memory.... :)

btw bio je topic, ali nije razjasnjeno do kraja, da li postoji neki REMOTE CONTROL preko IR-a da mejam kanale na TV-u ?
Probaj i floAt's Mobile Agent.

Ne postoji program za TV.

Iz fona mozes konrtolisati PC, Menu->Entertainment->Remote control
Imam jos oko 15 hid fajlova(ACD,BSPlayer,Internet Explorer,Power DVD ...)

Na poslednjoj R1BC002 ima beta i kompletna verzija-koju sam stavio brzi je meni i glasnije se cuje,video bez kocikica,jos glasnije se cuje ako stavos fw od w800.

Odgovori