LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Pošto bih želeo i ja da dobijem savršem uređaj, jel može neko da pošalje apk za Xcam, kao i pojašnjenje za aplikacije xposed i greenify?Yoht90 napisao:Ja sam uz root+ CloudyG3 2.1 rom + xposed + greenify donation package koji radi u boost modu + xcam za kameru dobio savrsen uredjaj...stvarno hvala dobrim ljudima sa xda
Takođe bih naveo nekoliko nedostataka vezanih za ovaj rom, pa ukoliko neko ima rešenje zamolio bih za predlog (možda neke stvari i mogu u podešavanjima da se reše, ali stvarno nisam našao načina).
-zvuk okidača fotoaparata ne može da se iskljiuči
-nema u gornjem baru prečicu za bežično skladištenje
-vreme aktiviranog alarma se ne vidi na zaključanom ekranu
-kad koristim tastaturu za jednu ruku, često se razvuče na celu širinu telefona (u uspravnom položaju)
-bila je opcija da zavibrira u toku poziva prilikom uspostave veze, da li može nekako da se to napravi
-aplikacija SMS obaveštenja mi ne blokira SMS kako bi trebalo, doduše to je bilo i kad sam redovno update na KK
Pošto mi je ovo prvo roootovanje, jel može neki savet šta još mogu da bezopasno uninstaliram, tipa google usluge, google+ i sl., a može i savet za neku korisnu aplikaciju da instaliram.
Inače za one koji tek planiraju da instaliraju Cludy 2.1. svaka preporuka od mene. Sve ostalo radi lepo i fluidno, ni jednom nije zapucalo ili restartovalo za razliku od stocka, kamera neuporedivo bolja...veliko hvala svima ovde na pomoći

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Ionako takav mob nećeš nositi bez futrole, maske. Narucis preko ebaya bijelu masku. Sve sto ce crno biti su jedva 2 mm rubakristinche napisao:Proverila sve, sad sam ga terala da slika ekran da vidim tu zutu mrlju dal ima, nema nista, samo mu je mana sto ej crnTo je sve, i da jel ne prave probleme u VIP-u oko toga dal je telefon otkljucavan u slucaju ako mu zafali nesto?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
bestboy, da. Ako ti vreme dozvoljava za to,uvek. Videces tada kako se baterija sporije prazni
Cisto da pitam..
Je li neko imao problem sa sitnim zveckanjem u gornjem dijelu telefona? Znaci t se cuje kada kuckam prstom sa strane, po gornjem dijelu telefona, kao da nesto nije priserafljeno i jos se cuje kad mi je vise pojacana vibracija, tacno odzvanja nesto..
Da napomenem, nemam nikakvih problema, zvucnik, mikrofon, vibracija.. sve fercera, al eto malo me to iritira.
Je li neko imao problem sa sitnim zveckanjem u gornjem dijelu telefona? Znaci t se cuje kada kuckam prstom sa strane, po gornjem dijelu telefona, kao da nesto nije priserafljeno i jos se cuje kad mi je vise pojacana vibracija, tacno odzvanja nesto..
Da napomenem, nemam nikakvih problema, zvucnik, mikrofon, vibracija.. sve fercera, al eto malo me to iritira.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
weska88, taj problem resavas preko Viper-a

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
weska88, program koji poboljsava zvuk i sam kvalitet zvuka na telefonu 

Hvala,moram to skinuti.Mada sam izuzetno zadovoljan kvalitetom zvuka i svega,do sada ovo je mob koji mi je ostavio najjaci utisak...A sto se tice toga da me sagovornik slabije cuje je kada mob ne drzim lepo.
Ukoliko u sklopu greenify aplikacije imas instaliran donation paket, onda mozes da se igras sa nekim eksperimentalnim dodacima. E sad, da bi se igrao moras imati instaliran xposed framework i aktivirati greenify modul u okviru njega. Saljem ti link na pp.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt: