MTS novosti
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: MT:S novosti
darkonda, najbolje da pozoveš korisniči i da ti oni kažu tačan info. Morao bi da bude sim free.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Morao bi, ali koliko je meni poznato, svaki iPhone koji je izasao iz mts-a je bio zakljucan, bez obzira da li ga je korisnik iskesirao ili uzeo na rate.
dusko1122 napisao:Na koji nacim se aktivira glasna poruka kod mts?
Mislim da se tako naziva,neko me zove,ukljucm da se upali poruka,i posle dobijem obavestenje.
Jel se to placa nesto?
Jel moze pomoc oko ovoga?
Koliko ja znam svaki telefon uz ugovor ili uzet na gotovo kod operatera je zakljucan.
Pa neće biti da je baš svaki zaključan.Sve varira od modela a i toga kolika je potraga za odredjenim modelom.
ja sam uzeo samsung galaxy s3 uz box paket decembra 2013 god i tel je sim free dok je zenin huawei g630 zakljucan na mrezu.
Moze li mi neko reci o mts najdrazem broju na postpaid tarifi. Cale mi je na postpejdu prica plus i potrebno mu je jedan omiljen broj koji ce zvati bez da mu skidaju minute iz paketa..
Negde sam procitao da prvo se trose minuti iz paketa, ali da li su to sada promenili?
Ako nisu, moracete se sloziti da je onda to najveca glupost u istoriji mobilne telefonije za koju sam ja cuo
, jer nakon isteka iz paketa konkretno price plus od 250 minuta, dobijate jos 2500 za razgovor u mts mrezi 
Negde sam procitao da prvo se trose minuti iz paketa, ali da li su to sada promenili?
Ako nisu, moracete se sloziti da je onda to najveca glupost u istoriji mobilne telefonije za koju sam ja cuo

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Mislim da nisu promenili.Proveri opet u korisnickom centru,pa napisi ovde,i mene interesuje.Mada,kod njih se malo stvari radi logicno,osim poskupljenja paketa 
Sto se tice omiljenog broja,za to je najbolja kontrola troskova.

Sto se tice omiljenog broja,za to je najbolja kontrola troskova.
Nisu promenili, idu prvo minuti iz paketa pa onda tek omiljeni broj. Glupost najveća. Ja u neznanju zamalo da odem da se raspravljam u poslovnicu jer mi je bilo čudno što su mi prvo otišli minuti ka svim mrežama. Posle proverio info na sajtu i samo izbečio oči.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Opet poskupeli pripejd
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... marta.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... marta.html
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ovo nije normalno! Logicno bi bilo da cene padaju, a ne da rastu. Ne mogu da verujem da ce poruke biti skoro 6 din. To je posebno pokvareno sa njihove strane, a o razgovoru bolje da ne pricam
Note IV N9100 dual
Ovo je klasican lopovluk!!!!
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Одг: MT:S novosti
otišao sam od njih pre 5 godina i nisam se ni na tren pokajao.
Oni koji koriste obicno kupuju promocije tako da ovo nece mnogo toga promeniti, osim ako drasticno ne poskupe te promocije.
Imam kolegu sa posla,koji jako voli da priča sa svojom devojčicom,dok je na terenu.Svake nedelje on kupi novu pripejd karticu,aktivira neki dodatak,tipa uzmi sve ili tako nešto i onda priča tih par hiljada minuta u mreži bez prestanka.Da može selotejpom nekako da zalepi telefon za glavu bio bi najsrećniji.Čim prodje tih 7 dana on uzima novu karticu i tako u krug...Misliš li da je jedini koji tako radi i da to,tamo negde,neko nije primetio?Drakenzen napisao:Ovo je klasican lopovluk!!!!
Pa oni su dali promocije na kontu toga da bi se kupovali prepaid brojevi, svesni su toga bili u startu. A i njih nista ne kosta ako se prica u mrezi ili razmenjuju poruke.
Pričanje u mreži košta,jer je to zauzimanje poprečnih kanala u komunikaciji...(tu skidam Vipu kapu,jer je dao izbor za šta ćeš koristiti smartove),korištenje sms-ova ne košta nijednog na svetu operatera ništa,jer za poruke se koristi posebna vrsta,tako da kažem kanala,nešto kao službeni kanal,ograničenog protoka i zato su sms poruke ograničene na 160 karaktera po poruci,jer je tolika propusnost tog kanala.
A sta je sa mms-ovima?
Pa druže mms koristi internet protok,jeli tako.Mms je stvar koju lepo naplate,tako da polako ide u istoriju.Realno ko još šalje mms pored vibera i whatsup-a?