LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: LG G2
Vracao se 10 strana u nzad i nisam video koja bese verzija Stok-a najbolja.Na telefonu imam 4.4.2 kernel 3.4.0
Bulid number KOT49L.D80220b
Software version D80220b-EUR-XX
Mislim da bese 20h najbolja verzija ako se cecam da smo pominjali ali nisam siguran.
I ako moze pomoc kako da promenim na taj?
Prikacio ga na LG Mobile Suport Toll i pise da ima D80220b,da ubacim njega?
Mislim da bese 20h najbolja verzija ako se cecam da smo pominjali ali nisam siguran.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2432476yocasylver napisao:Vracao se 10 strana u nzad i nisam video koja bese verzija Stok-a najbolja.Na telefonu imam 4.4.2 kernel 3.4.0
- yocasylver
- Mobil manijak
Hvala,ja krecem od pocetka.Stigao mi je telefon sa servisa.Cudno,kad sam ga predao bio je 16GB a vratili ga sa 32GB.Uz +16GB sam dobio i pecku na poklopcu pa sam nekako i progutao.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nisu se oni zeznuli,mislim da su tebe zeznuli. Trazi svoj telefon natrag
- yocasylver
- Mobil manijak
Ma ne,riknula je ploca pa su menjali i ubacili od 32GB.Opet ga ja vratio na servis i sad vatili sve isto osim poklopca.Ja budala nisam kontrolisao,posle u prevozu video.Kasno.
Kutija moze link koji si dao Bestboy-u za root tools?
Interesuje me jos recovery,kako se ubacuje?Kao aplikacija(ako je to atorec apk?) ili neki drugi nacin?
Interesuje me jos recovery,kako se ubacuje?Kao aplikacija(ako je to atorec apk?) ili neki drugi nacin?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Aha. Pogledaj na prvoj strani,imas komplet uputstvo. Samo po tome odradi,i nece biti problema
- yocasylver
- Mobil manijak
Mislis da su mi dali drugi telefon?Upamtio sam malu liniju u uglu ekrana,jos je tu.Pa sve i da su mi dali drugi on je dve godine u garanciji pa i ako rikne eto mene u servisu.
Hvala za uputstvo Kutija
Hvala za uputstvo Kutija
Pa kako ti tako brzo riknula ploca,sta si radio sa telefonom?Igrice?yocasylver napisao:Ma ne,riknula je ploca pa su menjali i ubacili od 32GB.Opet ga ja vratio na servis i sad vatili sve isto osim poklopca.Ja budala nisam kontrolisao,posle u prevozu video.Kasno.
- yocasylver
- Mobil manijak
Ma jok,pisam sam desetak stranica ranije.Pokusao da ruutjem sa IORoot i tad posle operacije dok sam skidao i namestao USB kabl prestde komp da prepoznaje telefon.Samo punjenje radi.Sumnjam da sam tim alatom nesto uradio.
Niko mi ne odgovori,kad prikacim na LGMobile Suoptr tools kaze da imam update na B verziju softvera.Da radim udate ili da rucno ubacim 20h?
Niko mi ne odgovori,kad prikacim na LGMobile Suoptr tools kaze da imam update na B verziju softvera.Da radim udate ili da rucno ubacim 20h?
Рут је ок али оно упутство са прве странице треба освежити. Ако неко покуша да уради фикс са првом методом а има рут и рикавери, добиће брикован телефон као што сам ја добио пре седам дана.
Слобода или смрт
- yocasylver
- Mobil manijak
Sa uputstva sa prve strane nemogu da skinem aplikaciju za rutovanje na laksi nacin.Kad kliknem na link i posle na veliko slovo Lambda ne skine mi aplikaciju vec otvori novu stranu celu prekrivenu nekim simbolima
Par puta sam ubacivao fix bas tom prvom metodom i nikada nisam imao nikakvih problema. Ako imas rikaveri onda flesujes zip fajl.bestboy napisao:Рут је ок али оно упутство са прве странице треба освежити. Ако неко покуша да уради фикс са првом методом а има рут и рикавери, добиће брикован телефон као што сам ја добио пре седам дана.
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
^ ako netko ima pretrpan mobitel i pun onih cleanera i antivirusa i slično onda je velika mogućnost da mu se to desi. Ne kažem da imaš, samo nadodajem mogućnosti.
- yocasylver
- Mobil manijak
POMOC
Rutovao i ubacio Recovery,dok sam ubacivao neke aplikacije pojavio mi se da update-jem softver ja mislio da su one aplikacije u okviru sistema.Kad se restartova telefon ukapirao sam da je sistem u pitanju i sad sam zaglavljen u Recavery-ju a backup nisam uradio.
Sta da radim?
Nemogu ni u downloading mode
Rutovao i ubacio Recovery,dok sam ubacivao neke aplikacije pojavio mi se da update-jem softver ja mislio da su one aplikacije u okviru sistema.Kad se restartova telefon ukapirao sam da je sistem u pitanju i sad sam zaglavljen u Recavery-ju a backup nisam uradio.
Sta da radim?
Nemogu ni u downloading mode
- yocasylver
- Mobil manijak
Nekako usao u download mode ali komp nece da ga prepozna.Imam drajvere sve ok i opet nista