LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Re: LG G2

Post od majkon80 »

Meni kada je kutija dao pec za kameru tacnije 3.2.0 rekao mi je samo provuci kroz recovery i to je to,ja sam tako i uradio bez bilo kakvog wipe i ostalih stvari

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 11. Avg 2014. 15:31
Kontakt:

Post od knelee32 »

Pa moze i tako nije to problem vec je pozeljno posle svakog instala iz twrp da se uradi wipe kako bi to sve leglo lepo

Utepa ce nas kutija ako sazna da smo sve zeznuli :):)[emoji14]

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Bestboy,nismo se razumeli,pod internal sam mislio i sistem. Oznaci se samo wipe dalvik i cashe,sto se preporucuje.
Moze i data,ali odlaze aplikacije. Najpozeljnije je da se to sve odradi da bi sistem lepo radio posle toga.
Mada,ovaj fix prolazi i bez toga,znaci direkt fles kroz rikaveri.
Opusteno knelee,tu smo sve da razjasnimo :-)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25

Post od majkon80 »

mabrateb zamisli posle wipe zbog peca sve one programe ponovo daninstaliram sinhroizaciju kontakta i slicno lepoon lego i ovako

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Lepo legne i ovako,ali kazem ti sta ljudi preporucuju. Na nekim novijim verzijama fix-a se desavalo ljudima da 120 frejma u 720 p rezoluciji bude skroz mracna slika. Nekome se desavalo da posle slikanja u hdr mod-u kamera im zapuca. Jedan je cak imao problem da kada kameru prebaci na snimanje,ceo telefon se zamrzne. Zavisi to i od verzije telefona koja je,takodje zavisi i od verzije fix-a. Sva sreca pa na d802 modelu i 3.2 fix prolazi sve i bez bilo kog wipe-a :-)

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

kutijagreha napisao:Bestboy,nismo se razumeli,pod internal sam mislio i sistem. Oznaci se samo wipe dalvik i cashe,sto se preporucuje.
Moze i data,ali odlaze aplikacije. Najpozeljnije je da se to sve odradi da bi sistem lepo radio posle toga.
Mada,ovaj fix prolazi i bez toga,znaci direkt fles kroz rikaveri.
Opusteno knelee,tu smo sve da razjasnimo :-)
Da znas i ja nekad kad citam one engleze-amere sto pisu na xda pomislim da oni sami sebe nekad ne kontaju sta hoce da kazu i kako u stvari funkcionisu te njihove ispravke fix itd... :):)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Pisu tamo i Francuzi i Kinezi i Arapi,i svakojake nacije :-D ,samo sto je na xda politika da svaki post (tema),mora biti na engleskom.
U suprotnom,kazne su zestoke

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

Ma znam da ima svako jakih ali barem neka napise kako treba a ne da se ljudi bune i brikuju svoje telefone zbog njihovih losih objasnjenja sta i kako :)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

E,da si video samo kakva su sva brikovanja bila dok je cloudy drzao naziv teme cloudy g3 2.1
To je bilo ludilo,svi sa g3 telefonima su flesovali taj custom rom :-D to je bila pisanijada :-)
Nakon stotine brik-a,setio se covek da promeni naziv u cloudy g2 :-D

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

Da,da sto je najgore od v1.0 cloudy on se setio tek sad kad je izbacio v2.2 da promeni naziv o cemu li taj misli :):)

kutijagreha
Banned
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Svaka cast njemu na znanju (jedan od najjacih developera na xda),ali da on pola godine drzi temu G3 i verzija custom rom-a to nikako ne ide.
A G3 tada bio uveliko u prodaji. No dobro,i 'najbolji' grese :-)
Jeste da je zbog toga par telefona u kanti zavrsilo,ali i vlasnici istih su krivi sto nisu temu pazljivo iscitali,vec se vodili politikom naziva teme i popularnosti developera

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

I ja kazem svaka cast njemu i njgovom trudu ali brate da takvu greaku napravis i ljudima zeznes fon to nije u redu naravno krivi su i oni sto nisu procitali sta tamo pise vec samo videli ime cloudyg3 i odma download i flash :-)

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Ne, nije on kriv. Krivi su ovi sto brikuju telefone! Sami su krivi, valjda znaju u kojem se podforumu nalaze.

Nema tu, on je developer i glupo bi bilo kriviti njega. Napravio je sjajan ROM, ko zeli moze da ga proba, a kome se ne svidja ili brikuje uredjaje, bolje da ne komentarise!
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

kutijagreha napisao:Bestboy,nismo se razumeli,pod internal sam mislio i sistem.
Camera Fix - tutorijal Kutijagreha...
8. Nakon instalacije odraditi wipe svega sem internal (internal brise apsolutno sve podatke u telefonu)
Да ли примећујеш контрадикцију? :?

kutijagreha napisao:Oznaci se samo wipe dalvik i cashe,sto se preporucuje.
Хdabbeb у упутству за инсталацију не помиње вајп нигде.
kutijagreha napisao:Na nekim novijim verzijama fix-a se desavalo ljudima da 120 frejma u 720 p rezoluciji bude skroz mracna slika.
Due to limitations of the stock LG G2 camera driver, the 120fps (slow-motion) video is VERY dark. If your device is rooted you can install the advanced driver packge that I put together which resolves this issue and adds other enhancements/features.
Али је најбитнији део је овај.
If you are currently using a rom that has the advanced driver (ask in your rom's thread)
Онда се инсталира напредни XCam LG - for G2 using the advanced driver тј. трећи линк са главне теме.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... light=wipe
Слобода или смрт

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Sep 2014. 18:46
:: LG G2 32GB

Post od Sly4pb »

Kao da citam kineski xD Citajuci ove komentare vidim koliko pojma nemam. Jos uvek se nece ovaj fix ubacivati, vidim ja :wacko:

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

kutijagreha napisao:Bestboy,nismo se razumeli,pod internal sam mislio i sistem.
Camera Fix - tutorijal Kutijagreha...
8. Nakon instalacije odraditi wipe svega sem internal (internal brise apsolutno sve podatke u telefonu)
A priznajem da bi se i ja zbunio kao pocetnik i uradio wipe svega sem internal. Vidi se da je napisao da treba sve obrisati osim interne memorije, ali medjutim onaj ko zna bi tu zastao i logicki bi razmislio(aha wipe system... Da li je to potrebno?!)

Moze da se flesuje bez wipe cache i wipe dalvik, isto vazi i za kernel. Preporucuje se wipe dalvik i wipe cache kao da bi radio svezije uredjaj, da ne bi doslo do problema... Inace to sve mozes dirty da flesujes. Promenis 4 do 5 kernela bez wipe-a i nece biti problema ;)
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

tihi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Nov 2006. 16:46
:: Samsung S7

Post od tihi »

Jel ovo neki max rezultat koji moze da se izvuce sa g2 16gb?

Slika

bender_007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
:: LG G2

Post od bender_007 »

Ne. Na stocku imam 42-43. Na aosp 45

tihi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Nov 2006. 16:46
:: Samsung S7

Post od tihi »

bender_007 na koju foru. I ja sam na stocku, samo root-van tel.

knelee32
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od knelee32 »

bender stvarno kako uspevas 42-43 ja najvise 37-38
Sem ako nije i tvoj fon poseban kao kod druga kutijegreha :):)[emoji14]

Odgovori